Mayısta yine izin var o zamana kadar da nasibimde yoksa bu sefer bende kaçmayı düşünüyorum eşim kendi gitsin değilse akrabaları falan herkes ayri ☹ iste bende strese giriyorum üzülüyorum kirmiyim diye kiriliyorum ama etki ediyor farkindayim annesinden uzak kalmak istesemde zor kadinla her hafta konuşuyoruz sen düşün Rabbim kimseye aratmadan versin, acisinida göstermesin. Eşimin annesi 2. cocugu cok istemiş zamaninda sonrada Rabbim vermis aldırmış çocuk bu kadar önemli madem sen neden cana kiymissin degil mi ? Bunlari bazen dememek icin zor tutuyorum cunku bana dedigi seyler beni kiriyor sen istemiyorsun istesen dua ederdin Allah verir di demisti bu cümleye oyle kirilmistim ki Rabbim büyük işte halbuki evlendiğim ilk aydan beri Dua ediyorum hakkini helal et canim o kadar dinliyorsun Allah razı olsun.❤Kız biz izne çıkınca eşim ailesinden maçıyım ben resmenvalla allah herşeyi gönlünce versin benim doktorum bana şey demişti 1.5 yıl oldu dedim sen böyle stres yap gün say sonra niye de dedi hormonlar sayesinde hamile kalıyoruz yumurta da hormalar sayesinde çatlıyor stres de hormonları etkiliyor muş canım hani seni çok iyi anlıyorum bende hep stres yapıyom
Oda annesinin bana tavrindan dolayi sorgulamasindan dolayi eşimde biraz benden kaynakli gibi davranmisti gecen ay yumurtlama gördük ee niye olmadi falan demişti iste bende onun üzerine tahlilleri yaptırdım bir tek b12 icin igne vurulcam o kadar. Zaten esimin ben kendim sikinti stres yapiyor musum gibi sözleri de ayri kendisi 1 sene dolana kadar gitmeyi istemiyor onuda ben dedim gidiceksin mecbur diye de öyle degilse sadece kadindan kaynakli sorun gibi görüyordu annesinin yüzündenKız eşinde belki bi şey var basit bi sorun ondan olmuyordur belki benim arkadaşımın eşi de gitmedi meğer sperm iyi ama ufak bi tikanilik varmış ufak bi işlemle hallettiler kız şimdi hamile 6 ay en az normal işlev di er dedi doktor 5. Ay da hamile kaldı
Iyi canim dun konusmustuk unuttun sanirimOlmasa benim olmazdı senin hormonlar iyidi demi yüksek degikdi
Son adet tarihini sormustumNe sormuştun canım anlamdim
Kızmadım diyorum kızmadım illa kızayımmıAy neye kızdın
Nasılsın balam taytlılara karısmıyorsun artık kendine bir dur deNanisssss gunaydin bebekk ♥
Canım tam silik değil koyuya yakın gibi alla allaKızlar bgnde test yaptım acaba bana ne dıyor bu
Bilmiyorum canım üçüncüde olması garip diğer iki gebeliğim sorunsuzdu bi sebep bulunmadı 19 haftalık kontrolde öğrendim açılma varmış sen şimdi hamilemisinBende mart ayında 19 haftalık kaybettim cidden zor bir süreç, seninkinde sorun neydi acaba ??
Melek annesi olmuşsunuz, Rabbim inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla evladinizi kucağıniza alabilmeyi nasip etsin canim benim❤
[/QUOTE
Amin Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Valla benimde baya ağrım var unuttum sanırımIyi canim dun konusmustuk unuttun sanirim
En son kahverengiyi akıntı şeklinde oldu sanırım yazmadım ama 43 falab geçti ondan yaptıkSon adet tarihini sormustum
Dikkat et kendine canim benim dinlen sen ne kadar iyi olursan bebisin de o kadar iyi olacak❤ hayirlisi Allah'tan benim derdim onda bende sorun aramak değil ama karsimdakiler boyle iste olsa da burasi imtihan dünyası olabilir Rabbim hatrina sabredeceğiz elden ne gelir ki, Amin tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim canim benimValla benimde baya ağrım var unuttum sanırım❤ canım tek kadın da sıkıntı olucak sanki erkek de de çok hatta erkek de sıkıntı olunca kabul etmezler bide neyse rabbim hayırlısını versin tez günde nasip etsin canım ıñsdlalah
Dogru yaa ilgilnme zamaniiCok naziksin cicegim seni seviyorum ben diye bosuna demiyorumkocayla ilgilendimdi biraz sen nasılsın bakalım böcegin nasıl kocan nasıl dinleniyorsun degilmi gezmiyorsun artık insallah
Hadi gozun aydin canisi. Gelsin nazli bebikler insllhhAy çatlamış kızlaaar kafanızı şişirdim o kadar
Hey Allahım yaa olucak olan olur zamanında sanki 10 yıllık evlisin daha 1 yıl bile olmamış biri uyarsın kaynana iyi değilDoğru söylüyorsun canim Dua sığınağım zaten elimden gelenleri yine de yapma gayretindeyim insaAllah Rabbim hepimize hayırlısiyla sağlıkla nasip etsin❤ dediğim kişi arkadasim vs olsa uzaklasir rahatlardim ama eşimin annesi bundan nasil uzaklasilir ki ve ben aramasam da illa kendi arar acsan dert acmasan dert o yüzden 1 ay bile stressiz olunmuyor. Eşim desen annesine düşkün ilk sorduğunda söyledim di annene söyle sormasin, biliyorsun takan biriyim stres olurum dedim ama annesini korudu. Dua ediyormus ama Dua değil inan kadin özel hayatimi sorguluyor bildigin ve eşim jandarma geçen iznimiz vardi aiailesinin yanina gittik orada bana dediği siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu olmuyorsa hadi kalk ikimiz hastaneye gidelim ben hayirlisi Rabbim verecek olan diye söylüyorum hala hadi diyor ben hayir dedikten sonra da bir baskasinin yasamindan kesit veriyor yani benim esimin annesi sorun yapmaya neden olan düşün eşim bile annesi sormaya basladiktan sonra çocuk konusuna duskunlesti bunlara uzuluyorum cunku annesi esimde etki yaratıyor bunun farkindayim o yuzden Rabbim büyük hayirlisiyla saglikla versin tez vakitte insaAllah canim hakkini helal et dinlediğin icin Allah razi olsun ❤
Aynen kıııızBende size kulanayım
Evet canim testin pikKizlar herkese iyi haftasonlari ❤ Bugunku ovulasyon testim, yumurtlama oluyor demek mi sizce? Eki Görüntüle 2565187
Hahahah nana yaaKızmadım diyorum kızmadım illa kızayımmı
İnşallah temel atma töreni var bugünDogru yaa ilgilnme zamaniiii yapmissin. Tayt giy bol bol olmazsa olmaz bak. Dost tavsiyesi
Cok sukur iiyiz evimdeym geldgimden beri valla. Koca erken gelse azck yuruyus yapcam da o da yok.
Hadi gozun aydin canisi. Gelsin nazli bebikler insllhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?