- 8 Ekim 2019
- 779
- 1.457
- 63
Degerlendirmiyim mi?Evet canim testin pik
Değerlendirme bugünü yarinda yap testi
Yumurtlamaya yakın canım yarın da yap daha koyu olur büyük ihtimalle ama bugünüde değerlendir tabikideKizlar herkese iyi haftasonlari ❤ Bugunku ovulasyon testim, yumurtlama oluyor demek mi sizce? Eki Görüntüle 2565187
Evet ilişki olsun cnmDegerlendirmiyim mi?
Allh iiligini versin hic gulecegim yoktuİnşallah temel atma töreni var bugün
Evet su an hamileyim, benim ikinci gebeligimdi,ilkide 35.haftada dogdu, hep kanamam vardı, bir gün suyu geldi ve kaybettim 19 haftada.Bilmiyorum canım üçüncüde olması garip diğer iki gebeliğim sorunsuzdu bi sebep bulunmadı 19 haftalık kontrolde öğrendim açılma varmış sen şimdi hamilemisin
Anladim canim tam pik olmasi icin T'nin daha koyu olmasi mi gerekli? Teste devam ediyorum bakalim yarin nasil cikacak, bu aksam da bi tane yapsam mi acaba yaaYumurtlamaya yakın canım yarın da yap daha koyu olur büyük ihtimalle ama bugünüde değerlendir tabikide
Şimdi kaç haftadasınEvet su an hamileyim, benim ikinci gebeligimdi,ilkide 35.haftada dogdu, hep kanamam vardı, bir gün suyu geldi ve kaybettim 19 haftada.
Tmm canim tesekkur ederim degerlendirip teste devam ediyorum o zamanEvet ilişki olsun cnm
Yarinki testine gore bakalim catlayacakmi
Su an 12Şimdi kaç haftadasın
Ay çatlamış kızlaaar kafanızı şişirdim o kadar
Yapıcam inşallah çatlamıştır kız seninde böyle olmuş ya neden 2 gün sürüyo biliyosundur bazısı iyi kaliteli oluyor diyor ama bilemedim
Beklemekseni L Loriklorik N Nana Ana Zekta ve diğer kızlar neden benım testim böyle acaba yaa acaba hamıle mıyım yoksa 2. Yada 3.defamı yumurtluyorum test te yaptım negatıf çıktı acaba daha erken mı 8 gun var adetime aydınlatın beni çiçeklerimmm
Hamile ola bilirsin yine takip et regl günü de Boyle olursa ihtimal yuksek ovulyasyon testile hamile olduğunu ogrenenler var konularda bakBeklemekseni L Loriklorik N Nana Ana Zekta ve diğer kızlar neden benım testim böyle acaba yaa acaba hamıle mıyım yoksa 2. Yada 3.defamı yumurtluyorum test te yaptım negatıf çıktı acaba daha erken mı 8 gun var adetime aydınlatın beni çiçeklerimmm
Kizlar bakin bi anlayan varmiSelam kizlar sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis sağ da dalgali bu bosluk izleniyor 7mm duqlasda maye var endometri 9.3mm
Bu ne demek?
Evet cnm ama bundan snradaha cok dıkkat edecgm 2 saat bırsey içmeden yapacgmCanım sıvı alımına çok dikkat ettin mi acaba? Ondan mı böyle gösteriyo. Dikkat etmediysen böyle çıkabilme olasılığı var. En az 1-1,5 saat sıvı tüketmemen gerekli.
Baktım cnm evet bu sefer t cizgisi ile c çizgisi beraber kırmızılastılar t 10 saniye gec kırmızılastı o kadarHamile ola bilirsin yine takip et regl günü de Boyle olursa ihtimal yuksek ovulyasyon testile hamile olduğunu ogrenenler var konularda bak
Eger t cizgisi giderek koyulasirsa c den daha koyu olursa hamile olabilirsinBaktım cnm evet bu sefer t cizgisi ile c çizgisi beraber kırmızılastılar t 10 saniye gec kırmızılastı o kadar
İnşallah cnm inşallah Oyle olurda bizde kucağımda bi evladım olur kuzumEger t cizgisi giderek koyulasirsa c den daha koyu olursa hamile olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?