Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum canım üçüncüde olması garip diğer iki gebeliğim sorunsuzdu bi sebep bulunmadı 19 haftalık kontrolde öğrendim açılma varmış sen şimdi hamilemisin
Evet su an hamileyim, benim ikinci gebeligimdi,ilkide 35.haftada dogdu, hep kanamam vardı, bir gün suyu geldi ve kaybettim 19 haftada.

Yumurtlamaya yakın canım yarın da yap daha koyu olur büyük ihtimalle ama bugünüde değerlendir tabikide
Anladim canim tam pik olmasi icin T'nin daha koyu olmasi mi gerekli? Teste devam ediyorum bakalim yarin nasil cikacak, bu aksam da bi tane yapsam mi acaba yaa

Yapıcam inşallah çatlamıştır kız seninde böyle olmuş ya neden 2 gün sürüyo biliyosundur bazısı iyi kaliteli oluyor diyor ama bilemedim

Kız o bazısı ben miyim? Dostumdostum’unda öyle olmuş, tutmuş. Kalite işte

Selam kizlar sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis sağ da dalgali bu bosluk izleniyor 7mm duqlasda maye var endometri 9.3mm
Bu ne demek?

Canım sıvı alımına çok dikkat ettin mi acaba? Ondan mı böyle gösteriyo. Dikkat etmediysen böyle çıkabilme olasılığı var. En az 1-1,5 saat sıvı tüketmemen gerekli.

Hamile ola bilirsin yine takip et regl günü de Boyle olursa ihtimal yuksek ovulyasyon testile hamile olduğunu ogrenenler var konularda bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…