InşaAllah canimİnşallah cnm inşallah Oyle olurda bizde kucağımda bi evladım olur kuzum♥
Yani genelde ya eşit koyulukta olmalı yada T daha koyu olmalı. Akşam yap bir daha belki koyulasır ama değerlendir bugünde garanti olsunAnladim canim tam pik olmasi icin T'nin daha koyu olmasi mi gerekli? Teste devam ediyorum bakalim yarin nasil cikacak, bu aksam da bi tane yapsam mi acaba yaa
Sağol bacımAllh iiligini versin hic gulecegim yoktu
Rast gelee kaptaan
Kizlar bakin lutfen anlayan yokmuSelam kizlar sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis sağ da dalgali bu bosluk izleniyor 7mm duqlasda maye var endometri 9.3mm
Bu ne demek?
Sağol canıımHadi gözünaydın canım
Canım o kadar üst üste yumurtlama olmaz bence birkaç gün bekle gebelik testi yap olabilir sonucta Lh testleri gösteriyor çünkü gebelikBeklemekseni @Loriklorik N Nana Ana Zekta ve diğer kızlar neden benım testim böyle acaba yaa acaba hamıle mıyım yoksa 2. Yada 3.defamı yumurtluyorum test te yaptım negatıf çıktı acaba daha erken mı 8 gun var adetime aydınlatın beni çiçeklerimmm
Aynen canım iyice olgunlasıp çatlıyor ve iyi birşeymiş buKız o bazısı ben miyim?Dostumdostum’unda öyle olmuş, tutmuş. Kalite işte
Ayyy inşallah kuzum inşallah olmazsa pazartesi gunu kan verim mi kuzumCanım o kadar üst üste yumurtlama olmaz bence birkaç gün bekle gebelik testi yap olabilir sonucta Lh testleri gösteriyor çünkü gebelik
Yumurta çatlamıs demek sanırım canım tam anlamam ama benSelam kizlar sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis sağ da dalgali bu bosluk izleniyor 7mm duqlasda maye var endometri 9.3mm
Bu ne demek?
Hahaha aşkolsuun sen den önce duymuştum kız bunu biz macun kardeşiyiz bazısı değilsin tabikiKız o bazısı ben miyim?Dostumdostum’unda öyle olmuş, tutmuş. Kalite işte
Kuzu bence seninki gebelik ya bekle gününü derim dahada lh yapıp aklını bulandırma :))Beklemekseni @Loriklorik N Nana Ana Zekta ve diğer kızlar neden benım testim böyle acaba yaa acaba hamıle mıyım yoksa 2. Yada 3.defamı yumurtluyorum test te yaptım negatıf çıktı acaba daha erken mı 8 gun var adetime aydınlatın beni çiçeklerimmm
İlk kez yaptırdın dimi canım kan testi? İnşallah sağlıkla ilerler canım daha çok yeni bebişEki Görüntüle 2565198 kizlar bugünkü sonucum
Adetine daha varmış bence az daha bekle derim ama yinede sen bilirsin canımAyyy inşallah kuzum inşallah olmazsa pazartesi gunu kan verim mi kuzum♥
Çook yakınsın yumurtlamaya bence değerlendir bugünü kuzuKizlar herkese iyi haftasonlari ❤ Bugunku ovulasyon testim, yumurtlama oluyor demek mi sizce? Eki Görüntüle 2565187
Yapacagım cnm belki çatlamadır adete 8gun kala tekrardan çatlama olmaz mı Kı cnmKuzu bence seninki gebelik ya bekle gününü derim dahada lh yapıp aklını bulandırma :))
Evet cnm catlamanin 12.günü 3+3 gozukuyo suanİlk kez yaptırdın dimi canım kan testi? İnşallah sağlıkla ilerler canım daha çok yeni bebiş
Tamam kuzum ne kadar daha bekliyim kac gun kala yapim testiAdetine daha varmış bence az daha bekle derim ama yinede sen bilirsin canım
Hadi hayırlısı kat kat artsın inşallaaahEki Görüntüle 2565198 kizlar bugünkü sonucum
Ya olur tabiki ama sonuçta gördün yumurtlama üst üste 2-3 kere olurmu onu bilemiyorum tabi ama Garanti olsun diyosan yap tabiYapacagım cnm belki çatlamadır adete 8gun kala tekrardan çatlama olmaz mı Kı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?