Ay ins cnm insHadi hayırlısı kat kat artsın inşallaaah
Bende bilmiyorum ki cnm ya herseyin hayırlısı artık bekleyecgm cnm artık ne zamana adet oldum o zamana kadar sizlerle buradan paylasacagm cnmYa olur tabiki ama sonuçta gördün yumurtlama üst üste 2-3 kere olurmu onu bilemiyorum tabi ama Garanti olsun diyosan yap tabi
Hahaha aşkolsuun sen den önce duymuştum kız bunu biz macun kardeşiyiz bazısı değilsin tabiki
Hayırlısı olsun inşallah canımmBende bilmiyorum ki cnm ya herseyin hayırlısı artık bekleyecgm cnm artık ne zamana adet oldum o zamana kadar sizlerle buradan paylasacagm cnm
Aynen canım iyice olgunlasıp çatlıyor ve iyi birşeymiş bu
evet kısmet olursa macun bebişleri olucaklarYaşasın macun kardeşliği o zaman
Minik minik macun bebekler doğurucazzzz
Hadi inşallah canım bol su içmeyi unutma yürüyüşü ben yapamadım pekKızlar benim adet geldi ne yazıkki
C life macun almıştım bu sabah geldi ona başladım hemen
Umutluyum macundan inşallah düzenli kullanıcam
Yeni bat 10 ocak
Aynen canım daha yeni inşallah kat kat artar değerinEvet cnm catlamanin 12.günü 3+3 gozukuyo suan
Ben 4 gün kala yapmıstım canım sende yine o zamanlsr yapabilirsinTamam kuzum ne kadar daha bekliyim kac gun kala yapim testi
Rica ederim canımTeşekkürler ikiz kardeşliği
AminDikkat et kendine canim benim dinlen sen ne kadar iyi olursan bebisin de o kadar iyi olacak❤ hayirlisi Allah'tan benim derdim onda bende sorun aramak değil ama karsimdakiler boyle iste olsa da burasi imtihan dünyası olabilir Rabbim hatrina sabredeceğiz elden ne gelir ki, Amin tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim canim benim❤ Allah razı olsun
Hahahaha tayt benim icin artik yasam felsefesi be nana su 2 gun mapusta cok dusundum tayt isiniNasılsın balam taytlılara karısmıyorsun artık kendine bir dur de
Canım benim arkadaşımda yaşadı bunu ve ayan 34 haftalık sağlıklı bir gebeliği var hiç stres yapma ilaç kullanıyor o düzenli, bebeğe ilacın hiç bir etkisi yok zatenKızlar bana da dua edin de Insiliun düşmesi gerek bebek için iyi değilmiş yasayan varmı inslslin yada polistik over olup hamilelik yasayan yada bilen
Hemennn kocani bul vee degerlendir bugunu ve sonraki 3 gunuKizlarr dayanamayip 6 saat sonra tekrar test yaptim ve boyle cikti artik kesinlesti sanirim yumurtlama ☺Beklemekseni Zekta LadyMorganas Nurrn
Eki Görüntüle 2565224
Aynen canım T baya koyu değerlendir mutlakaKizlarr dayanamayip 6 saat sonra tekrar test yaptim ve boyle cikti artik kesinlesti sanirim yumurtlama ☺Beklemekseni Zekta LadyMorganas Nurrn
Eki Görüntüle 2565224
Kizlarr dayanamayip 6 saat sonra tekrar test yaptim ve boyle cikti artik kesinlesti sanirim yumurtlamaBeklemekseni Zekta LadyMorganas Nurrn
Eki Görüntüle 2565224
Bu dediğini söylediğim halde daha çok üstüne gelen birisi uyaracak kişi de yok canim maalesef ☹ hayirlisi Allah'tan bakalimHey Allahım yaa olucak olan olur zamanında sanki 10 yıllık evlisin daha 1 yıl bile olmamış biri uyarsın kaynana iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?