Rabbim hayirlisiyla sağlıkla mucizeni kucağına alabilmeyi nasip etsin canim benimEvet cnm catlamanin 12.günü 3+3 gozukuyo suan
Evet canim yumurtlama bugunu ve arkasi 3 gunu sorun yoksa esinde atlama degerlendir insaAllah bebisini nasip etsin Rabbim❤Kizlarr dayanamayip 6 saat sonra tekrar test yaptim ve boyle cikti artik kesinlesti sanirim yumurtlama ☺Beklemekseni @Zekta @LadyMorganas Nurrn
Eki Görüntüle 2565224
Tamamm fasulyemizin annesi hemen kosuyorummHemennn kocani bul vee degerlendir bugunu ve sonraki 3 gunukos koss yapis yakasina
Amin hepimize insallah canimmEvet canim yumurtlama bugunu ve arkasi 3 gunu sorun yoksa esinde atlama degerlendir insaAllah bebisini nasip etsin Rabbim❤
Yapis yakasina cazibeni gostert hadii guzel haberler bekliyoruzz anacim sizdenn hepiniz hamiss kalin ogluma kiz secicem aranizdanTamamm fasulyemizin annesi hemen kosuyorumm
Evet canimm piki gordum cok sukurAynen canım T baya koyu değerlendir mutlaka
Tamam canim degerlendiricem insallahBenimde böyle kopkoyu çıkmıştı ☺ Bugün ve 3 gün daha değerlendir canım
Hahahah tamam yapisiyorum hemen canim ya sorma kocaayim daha simdiden kiz olmasin kizim olursa ben naparim kimselere veremem diyorYapis yakasina cazibeni gostert hadii guzel haberler bekliyoruzz anacim sizdenn hepiniz hamiss kalin ogluma kiz secicem aranizdan
Sevindim canım benim inşallah tutcakEvet canimm piki gordum cok sukur
Onu benim kocamda diyodu hamile kalmadan once hamile oldugumu ogrendi 2-2.5 ay sonra kiz cocuklari babaya duskun oluyo kiz istiyorum diye geldi istenHahahah tamam yapisiyorum hemen canim ya sorma kocaayim daha simdiden kiz olmasin kizim olursa ben naparim kimselere veremem diyor
Yaa sanki kendileri de birilerinin kizini almamis gibiler isteOnu benim kocamda diyodu hamile kalmadan once hamile oldugumu ogrendi 2-2.5 ay sonra kiz cocuklari babaya duskun oluyo kiz istiyorum diye geldi istenki benimki bide karadenizli kardesi engelli evlencem demis gecen annesine basip trabzona gidiyodu zor tuttum
Polistik over mi o da acabaCanım benim arkadaşımda yaşadı bunu ve ayan 34 haftalık sağlıklı bir gebeliği var hiç stres yapma ilaç kullanıyor o düzenli, bebeğe ilacın hiç bir etkisi yok zaten
Dikiş olacakmıSu an 12
Erkek milleti istee kizlari karsilarina bigun cikip evleniyorum dediginde de yine kiyamayip sevdigine vericekler tabi yine bizzz cekicez ceneleriniYaa sanki kendileri de birilerinin kizini almamis gibiler iste
Sorun ne canım hormanel miBende katilayim size kızlar 2 yıldır olmuyor benimde inşallah 2020 bebekle gel
Inslalh canım sana da dua ederiz artıkBende katilayim size kızlar 2 yıldır olmuyor benimde inşallah 2020 bebekle gel
Öyle bişey söylenmediDikiş olacakmı
Aynen kuzumHadi inşallah canım bol su içmeyi unutma yürüyüşü ben yapamadım pek
Yatariz artık yarım saatBende ikizim, ordan biliyorum
Bizde de çok ikiz var, ama ben büyük konuşmak istemem de ikiz istemem
Canım ben yarım saat kalkmamaya çalışıyorum en az. Gerçi onunla ilgisi yokmuş ama, kalkmayınca bişey kaybetmiyoruz sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?