Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevindim canım benim, lekelenmelerin normalmiş ama dimi doktor ne dedi canım? Hadi ya valla çok fena bişey bende de olmaya başladı
Evet cnm tutunma aşamasında oluyormuş rahimde bazı damarlar çatlayınca kanama alanı oluşuyor, progestan kullanıyorum işte. Sen nasılsın kalp atışı duydun mu?

Kizlar banada Dua edin nolur yumurtlama dönemime girdim bugün piki gördüm insaAllah Duaniza talibim nasipse insaAllah bu ay Rabbim Ol der olur insaAllah
Canim insallah olur stres yapma sen zaten gordugum kadariyla cokk pozitif birisin bizi bile ne kadar motive ettin simdi sira kendinde olacak insallahh

ciceklerim batları düzenliyorum listedeki tarihlerinizi ve güncelliginizi kontrol ediniz

Evet cnm tutunma aşamasında oluyormuş rahimde bazı damarlar çatlayınca kanama alanı oluşuyor, progestan kullanıyorum işte. Sen nasılsın kalp atışı duydun mu?
Anladım canım doğrudur gerçi o ilaçtan bende kullanıyorum doktorum verdi öyle lekelenme hiç olmadı ama yinede ne olur ne olmaz diye doktor kullan dedi. Evrt canım dün duydum kalbini şükür senin kaçıncı hafta oldu canım bu arada kasık ağrın oluyormu

Kasık ağrım oluyor hatta şuanda bile var, biz de geçen hafta duyduk 7+2 olduk bugün

Kizlar banada Dua edin nolur yumurtlama dönemime girdim bugün piki gördüm insaAllah Duaniza talibim nasipse insaAllah bu ay Rabbim Ol der olur insaAllah
Rabbim gönlündeki o güzel evladı bu ay karnına dokuz ay sonrada kucagına koysun insallah gülüm hayırlısıyla seninde hayırlı bir evladın olsun amin

İyiyiz cicianne sen neler yapıyorsunnnn
İyi diyeyim iyi olayım, midem kötü canım hiçbir şey istemiyor bu aylarda biraz hayattan soğuma durumu olur bende, sizden güzel haberler almak için arada bakıyorum Eslem nerelerde onu da özledim Lorik bana yazmaya tenezzül etmese de onu da

Anladım cınım rabbim sifa versin zorluklaarını kolaylastır insallah.
E ben gideyim ozaman madem onları özledin

Ayni cevabı vermisizbizden iyi iliski uzmani olurarastira arastira herseyi biliyoruz
Deneme yanilma yoluylan gorduk her seyi anam napalm
Eşimi ikna edemiyorum altta olunması gerektiğine bugün yumurtlamayı gördük ama yine ikna edemedim insallaj bu şekilde de oluyordur(((
Msjlrimizi goster
bak uzmanlar bole dio de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…