- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
3 aydık deniyoruz canım yok çocuğum daha 9 aylık evliyiz ama 3 aydır başaramadık bu ay ilk defa ovulasyonda çift çizgiyi çok net gördüm onda da adamı ikna edemiyorum pozisyonlar konusundaNe kadardır bebek istiyorsun canım yokmu cocugun
Hahaha zaten bu siteyi öğrenmiş ordan görüyorsun her şeyi diyorDeneme yanilma yoluylan gorduk her seyi anamnapalm
Msjlrimizi goster
bak uzmanlar bole dio de
Batarim bu hatun bi tane alir biter butun kariyerimBir lorikoma calısırsın sende ne olacak yani maksat ticaret olsundu
Normal demekki o ağrı bende de oluyor ara ara. Ne güzel canım inşallah sağlıkla ilerler aramızda 1 hafta var benimde 6+3Kasık ağrım oluyor hatta şuanda bile var, biz de geçen hafta duyduk 7+2 olduk bugün
Askolsun eli masalımıyımki benKorkumdan hemen yazıvermişim
Senin koca tembel anlasılan3 aydık deniyoruz canım yok çocuğum daha 9 aylık evliyiz ama 3 aydır başaramadık bu ay ilk defa ovulasyonda çift çizgiyi çok net gördüm onda da adamı ikna edemiyorum pozisyonlar konusunda
Kendisi de veteriner hekim biz bunların dersini gördük bunla alakası yok diye tutturmuşYanlıs biliyor ama
Sana tasma takıpta dolastırmıyordur umarımKendisi de veteriner hekim biz bunların dersini gördük bunla alakası yok diye tutturmuşsen üstte olsan da hamile kalabilirsin diyor ineklerden yola çıkıyor
Aaa aşkolsun seni özlemez miyim, gördüm konuştum bak o yüzden seni saymadım canımAnladım cınım rabbim sifa versin zorluklaarını kolaylastır insallah.
E ben gideyim ozaman madem onları özledin
Bende encok en cokkkk en en en en coookkkk seni özledimmmmmAaa aşkolsun seni özlemez miyim, gördüm konuştum bak o yüzden seni saymadım canımen çok seni özledm ☺
Öyle canım iyi olsun da çekeceğiz her şeyi, darısı size inş
Nerde kime polemige giriyonKurtarın beni polemiklere giriyorumdur
Okuyorum vallaha mesajlariniİyi diyeyim iyi olayım, midem kötü canım hiçbir şey istemiyor bu aylarda biraz hayattan soğuma durumu olur bende, sizden güzel haberler almak için arada bakıyorum Eslem nerelerde onu da özledim ☺ Lorik bana yazmaya tenezzül etmese de onu da
İsmi lazım degil magazacıya takan bir bayanın grubundaNerde kime polemige giriyon
Okuyorum vallaha mesajlarinien cok beni beniii bihterini ozlemedin mi
Ayyy hadi insallah guzel guzel yapis kocanin yakasina 3-4 gunAynen canim benim insaAllah hayirlisi ile Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda banada dua eyle bugün pik oldu insaAllah hayirlisiyla saglikla Rabbim nasip eder❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?