Hemi de çok özledim kıızzNerde kime polemige giriyon
Okuyorum vallaha mesajlarinien cok beni beniii bihterini ozlemedin mi
14+0 anacim bugun itibari ile tam 14 oldukKacnci haftadydin cnm sen. Ben ilk bagrsak hareketi gibi bisyler hissettgmde 14 15 lerde falandim
Nerdeeee cok meqk ettimİsmi lazım degil magazacıya takan bir bayanın grubundatasladılar beni sanki
Sen ooorrtttmensin ama o yuzden rahatsiz etmek istemiyokHemi de çok özledim kıızz ☺ Beni unutmayın bak ara ara yok olacağım geleceğim böyle
Bir bulayım suan ses yok soluk yokNerdeeee cok meqk ettim
Hanii nirdaaaaaKurtarın beni polemiklere giriyorumdur
Niye kayboluon cnmciiim. Belliydi yoklugun zaten.İyi diyeyim iyi olayım, midem kötü canım hiçbir şey istemiyor bu aylarda biraz hayattan soğuma durumu olur bende, sizden güzel haberler almak için arada bakıyorum Eslem nerelerde onu da özledimLorik bana yazmaya tenezzül etmese de onu da
Yakindir o zmn. Cok sknti etme 6 aya kadar hissedemeyn de var.14+0 bugun
Madem cok bilio karisk denesin o zmnHahaha zaten bu siteyi öğrenmiş ordan görüyorsun her şeyi diyor
Valla anlamdim bu sefer desem yalan olmaz hani
Kuzum c life danmı aldın benmi yanlış anladım :)Ben sordum whatsaptan normal olduğunu söyledi ama yemekte zorlanırsanız doğal bal ilave edebilirsiniz dedi
İnşallah içine atılan otlar düzgün atılmıştırbal eksik olsun napalım
sanirsin köle
Bak gelen neler yazıyorValla anlamdim bu sefer desem yalan olmaz haniyaz gelek
Bakalim bu sipa ne zaman hissettircek kendini mide suyum uyurken surekli agzima geliyo sende de oluyo mu?Hanii nirdaaaaabiz de gelek
Niye kayboluon cnmciiim. Belliydi yoklugun zaten.
Yakindir o zmn. Cok sknti etme 6 aya kadar hissedemeyn de var.
Madem cok bilio karisk denesin o zmn
Coluk cocuk evde ac ac
Yemekleri lorikodan alırsın artıkColuk cocuk evde ac ac
Ayy ne guzel olur yemeklerimi yapsa hergun ne yemek yapicam diye dusunmekten sıkıldım vallaYemekleri lorikodan alırsın artık
Yok cnm olmuo bende. Afedersn kusacgm zaman oluodu sadeceBakalim bu sipa ne zaman hissettircek kendini mide suyum uyurken surekli agzima geliyo sende de oluyo mu?
Kadınların korkulu rüyasıAyy ne guzel olur yemeklerimi yapsa hergun ne yemek yapicam diye dusunmekten sıkıldım valla
İki gundur uykumdan mide suyuyla nerdeyse bogularak uyaniyorumYok cnm olmuo bende. Afedersn kusacgm zaman oluodu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?