Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınların korkulu rüyası senin icin daha zor oluyordur eminim is gebelik ev rabbim sana ve senin gibi olanlara güc kuvvet versin balam
Amin kuzucum aminn ama cok sukur kocam yardim ediyo bugun butun evi sildi supurdu midem kotu kalkamadim yardimci bi esim olmasaydi sanirim hayata kuserdim

Amin kuzucum aminn ama cok sukur kocam yardim ediyo bugun butun evi sildi supurdu midem kotu kalkamadim yardimci bi esim olmasaydi sanirim hayata kuserdim
Masallah eniste beye rabbim ne güzel hayırlı es vermis bebegim
Soda icebiliyormusuz balam iyi gelir belki

Kızlar ovülasyon testi yapıyorum ilk defa. Adetim bittikten 5 gün sonra başlayabildim hala devam ediyorum yapmaya . Döngüm 28 gün. Beklenen adet tarihime 12 gün var daha. Testi yaptığımda koyuydu ama tam koyu değil ve sonradan açılmaya başladı. Fotoğrafları atıyorum bilen biri yorumlayabilir mi

Eklentiler

• 20191215_172534.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 20191215_172330.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 35
Kuzuum sen ne durumdasın
Saldım cayıra mevlam kayıra durumundayım bebegim
Biliyorsun ovü testi yapmadım bu ay regli bozunca takmamak icin elimden gelen herseyi yapıyorum regl odaklıyım suanda bebek odaklı degilim insallah kendiliginden olur buay olmazsada birdahaki ay clifea baslayacam
Senin durumun nedir ballılokmam

Azı bitti cogu kaldı bebegim vakit hızlı geciyor resimler atacagınız günlerde gelecek pipililerle gönlünü ferah tut
Ben gece ruyamda 2 tane haslanmis yumurta gordum . Elimdeydi ikisi de . Bi de mevlut veriyorduk sanki ruyamda . Ruyami yorumlayin hele

İyi yapmışsın aslında ya bencede macun sana iyi gelicek kuzum senin bi vesileye ihtiyacın var öyle düşünüyorum nedense ama sanki senden yakınlarda güzel haber alıcaz içime öyle bi his geldi ne yalan söyleyim :) kuzum bende ovu testi macun elimden geleni yaptım bu ay Rabbim ol derse olur inşallah

Benim hala koyulasmadi testimacaba yumurtam mi bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…