Ekledim balamgilim
Amin kuzucum aminn ama cok sukur kocam yardim ediyo bugun butun evi sildi supurdu midem kotu kalkamadim yardimci bi esim olmasaydi sanirim hayata kuserdimKadınların korkulu rüyasısenin icin daha zor oluyordur eminim is gebelik ev rabbim sana ve senin gibi olanlara güc kuvvet versin balam
Masallah eniste beye rabbim ne güzel hayırlı es vermis bebegimAmin kuzucum aminn ama cok sukur kocam yardim ediyo bugun butun evi sildi supurdu midem kotu kalkamadim yardimci bi esim olmasaydi sanirim hayata kuserdim
Kuzuum sen ne durumdasınEkledim balamgilim
Az once geldi aklima ictim bitane bebegim ama hala ayni bu hamilelik nasil biticek nolucak Allahım guc kuvvet versinMasallah eniste beye rabbim ne güzel hayırlı es vermis bebegim
Soda icebiliyormusuz balam iyi gelir belki
Saldım cayıra mevlam kayıra durumundayım bebegimKuzuum sen ne durumdasın
Azı bitti cogu kaldı bebegim vakit hızlı geciyor resimler atacagınız günlerde gelecek pipililerle gönlünü ferah tutAz once geldi aklima ictim bitane bebegim ama hala ayni bu hamilelik nasil biticek nolucak Allahım guc kuvvet versin
Ugrasma yaBak gelen neler yazıyoröyle ban yiyormussun yazamamsize balam
Ben gece ruyamda 2 tane haslanmis yumurta gordum . Elimdeydi ikisi de . Bi de mevlut veriyorduk sanki ruyamda . Ruyami yorumlayin heleAzı bitti cogu kaldı bebegim vakit hızlı geciyor resimler atacagınız günlerde gelecek pipililerle gönlünü ferah tut
Cevap veren olmazsa insallah ugrasmayacamUgrasma ya
Aha ikizlerBen gece ruyamda 2 tane haslanmis yumurta gordum . Elimdeydi ikisi de . Bi de mevlut veriyorduk sanki ruyamda . Ruyami yorumlayin hele
İyi yapmışsın aslında ya bencede macun sana iyi gelicek kuzum senin bi vesileye ihtiyacın var öyle düşünüyorum nedense ama sanki senden yakınlarda güzel haber alıcaz içime öyle bi his geldi ne yalan söyleyim :) kuzum bende ovu testi macun elimden geleni yaptım bu ay Rabbim ol derse olur inşallahSaldım cayıra mevlam kayıra durumundayım bebegim
Biliyorsun ovü testi yapmadım bu ay regli bozunca takmamak icin elimden gelen herseyi yapıyorum regl odaklıyım suanda bebek odaklı degilim insallah kendiliginden olur buay olmazsada birdahaki ay clifea baslayacam
Senin durumun nedir ballılokmam
Sabah kalktim direk yumurta haşladımAha ikizler
Benim hala koyulasmadi testimİyi yapmışsın aslında ya bencede macun sana iyi gelicek kuzum senin bi vesileye ihtiyacın var öyle düşünüyorum nedense ama sanki senden yakınlarda güzel haber alıcaz içime öyle bi his geldi ne yalan söyleyim :) kuzum bende ovu testi macun elimden geleni yaptım bu ay Rabbim ol derse olur inşallah
Amiiinn aminnnAmin canım inşllah seninde yakında güzel haberini alicagizdir
Ayyyy gece seni cok bekledim ya ama gelmedinCevap veren olmazsa insallah ugrasmayacam
Kız çok güzel rüya görmüşsün hahır olsun inşallah 2 zinmi olcak aceeepBen gece ruyamda 2 tane haslanmis yumurta gordum . Elimdeydi ikisi de . Bi de mevlut veriyorduk sanki ruyamda . Ruyami yorumlayin hele
Olsaaaaa keskkkeeeee yyyyaaaaaaa cok isterim saglikli olsun insallahKız çok güzel rüya görmüşsün hahır olsun inşallah 2 zinmi olcak aceeep
Benim hala koyulasmadi testimacaba yumurtam mi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?