Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk kez bu kadar kanamam oldu sabah kaktım baya eşim bile fark etti o kadae yine çok şükür aşırı değildi öncekilere gire fazlaydı

Valla kızlar çok zor eşim karakolda hani izin dün aldı bugün vermediler gitmek zorundaydı tekim yemek bile yiyemedim eşim yemek soyelmeis kapıyı 1 saat de zor açtım çok kötü cidden kimse yasamasin

Ilk kez bu kadar kanamam oldu sabah kaktım baya eşim bile fark etti o kadae yine çok şükür aşırı değildi öncekilere gire fazlaydı
Annelerin olduğu topiklere falan bi sorsana canım böyle bir şey yaşayan olmuş mu? Doktorun herzamanki doktorun mu güvendiğin biri mi?

Yapmayın bunu banaaaaaaaa lütfennnnn lütfennnnnn

Gercekmiymis

Arkadaşlar preesed diye bir jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bir bilgisi olan varsa yazabilir mi
Kullandım birkac kere cicegim henüz hamile kalamadım her yolu denemeye devam simdi sıra clifeta

Olumlu düsünmekte biryerde kötü neden dersen bu sefer hamileyim kesin psikolojisine girdiginde yada bende öyle oluyor bilmiyorum yalancı gebelik yasamaktan korkuyorum kendimi fazla kaptırmamak istiyorum en güzeli nötr olmak ne iyiyi düsüneceksin nede kötü olursa allahtan olmazsa allahtan düsüncesini iliklerimize islememiz gerekiyor sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…