Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıs bu bdv ne oluyor cahal kaldım
Anlatırsam ban yerim anlatayımmı

bir derdim var bölümü bdv
Ama derdi olanlardan cok derdi olmayanlar yazıp topik acıyor.
Derdi olanlarda derdi olmayanlarla egleniyor
Eglendikleri icinde derdi olanlar banlanıyor.
Böyleee degisik bir yer bdv ohhhh beeeee nasıl rahatladım

Al
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni Allah’ta seni güldürsün bebişini tez vakit versin

Test sonucun çıkınca beni de etiketle canım merak ederim ne oldu diye kaçta yapacaksın testi
Sabah kan testi verecgm cnm egerki hasta olmazsam sabah saglıkocagında kan verecgm 3 4 gbı cıkar cnm ben netten bakıyorum ya zaten ama sancım geliyor gidiyor ya goguslerım asırı kasınıyor

Sabah kan testi verecgm cnm egerki hasta olmazsam sabah saglıkocagında kan verecgm 3 4 gbı cıkar cnm ben netten bakıyorum ya zaten ama sancım geliyor gidiyor ya goguslerım asırı kasınıyor
Adet belirtilrri ile hamilelik çok benziyor kuzu o yüzden moral bozma hemen

Kızlar adetım bugundu ama olmadı sabaha kadar da olmazsa kan verecgm ki ınsallah hasta olmamda hamıle cıkarım buradan GEBEYİM GEBEYİM diye bagırırım sık ıdrarım basladı bugun delı gbı tuvalete gdyrm belkı psikolojik ama anlamadım ve arada kasıgım agrı gelıyor gidiyor sureklı hasta olacağım gbı sankı birseyler hissettim lavaboya kostum kimi zaman korktum gtmedım dünden beri asırı gogus kasıntım var ya şişlerde ve ara ara uykum geliyor hafif hafif mide bulantısı ama aşırı degıl kızlar ya acaba hamilelik belirtisi olabilir mi?? Ha kızlar bu arada ben sureklı giremedim dun banyo yaparken elime çökelek gbı birseyler geldı çözemedim yıkadım hemen ya acaba diyorum olabilirmi ha hasta olmazsam sabaha kan testı verecgm kızlar ne dusunuyorsunuz İNŞALLAH HAMİLEYİM DIR

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…