Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ogleden sonrayi beklemene gerek yok kuzum hamissen istedigin saatte yap kirmizi cikiyo tecrubeyle sabit varsa fazladan ovu yap bence simdi bi tane
Kuzuu anneme geldim eve dönünce yapiyim o zaman ama daha dün gece yaptım çok fark olurmu sanmıyorum

Kuzuu anneme geldim eve dönünce yapiyim o zaman ama daha dün gece yaptım çok fark olurmu sanmıyorum
Ovulasyonda fark eder kuzucum ben ovulasyonla hamis kalmis biri olarak soyluyorum 5-6 saatte neler degisiyo ogleden sonra 4 gibi testi yapip yumurtlama yok dedim gece tekrarladim yakaladim

Ovulasyonda fark eder kuzucum ben ovulasyonla hamis kalmis biri olarak soyluyorum 5-6 saatte neler degisiyo ogleden sonra 4 gibi testi yapip yumurtlama yok dedim gece tekrarladim yakaladim
Evet yaa sende o tecrübelilerdensin kuzum peki sende adete yakın yapmışmıydın ovu

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-25-11-19-32-43.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 20
E senin düpedüs belliymiş canın ama bide bişey sorucam bu innovita yani seninkinden olanlarmı acaba daha hassas yoksa laboquik lermi benim sana göre daha silik

İyiyiz tatlim sen nasilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…