Elhamdülillah iyim bu günümüze hamd olsun teşekkür ederim sen de iyisin inşallah hamilesin diye hatırlıyorum bebiş nasılZekta cnm testini gördüm koyuluk bak bnm ovu böyleydi adetten 2-3 gün Kala bugün de koyuluk ederse bı HCG yapar msn insAllah güzel sonuçlar alirsn
BerraAksa_K cnm nasilsn bugün kaçta randevun
Beklemekseni @icecreamm cnm nasil gidiyor hamilelik
N Nana Ana @Fasulye annesiAla ala lorik snein ynei nick bı türlü aklıma gelmiyor dedim bidlirimin geldi L Loriklorik nasılsınz ismini hatrlayamdm diğer kızlar
Hee sen artık bekleyip hcg yaparsınBu testler daha hassas olanlar canım. Şu an işteyim ben, yanımda yok ki testZaten iki günüm kaldı, bekliyorum bakalım. Ama senin test koyu baya, hemde hassaslardan olmamasına rağmen.
Kuzmm randevum 10.10 du gittim dikişlerimi aldılar çok şükür iyim yani ilişki 3 gün felan daha olmasn korunaym mı dedi yok dedi kornma sakn herhalde temizlenmiş yaa tüp ondan dolayı hemen dene diyor biz şok olduk kornma yok diyince eşimle ultrason baktı gayet iyi dediZekta cnm testini gördüm koyuluk bak bnm ovu böyleydi adetten 2-3 gün Kala bugün de koyuluk ederse bı HCG yapar msn insAllah güzel sonuçlar alirsn
N Nana Ana @Fasulye annesiAla ala lorik snein ynei nick bı türlü aklıma gelmiyor dedim bidlirimin geldi L Loriklorik nasılsınz ismini hatrlayamdm diğer kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Iy iy im cok sukur son 5 gun kaldiZekta cnm testini gördüm koyuluk bak bnm ovu böyleydi adetten 2-3 gün Kala bugün de koyuluk ederse bı HCG yapar msn insAllah güzel sonuçlar alirsn
İyiyim canım şuan iyi gidiyor senin nasıl gidiyor hamişlik ne kadarlık oldu tamZekta cnm testini gördüm koyuluk bak bnm ovu böyleydi adetten 2-3 gün Kala bugün de koyuluk ederse bı HCG yapar msn insAllah güzel sonuçlar alirsn
Ikiside koyuuuu
Aynen onunda koyuya yakın görünüyo amaIkiside koyuuuu
Hayırlı evlat olsun inşallah canım ilk bebiş miydiTeyzeler, ablalar nasipse inşallah bir oglum olacaaakkkdoktor yüzde 70 ihtimalle dedi değişmezse bakalım. Ben göremedim babası gördüm ben diyo. Devlete gittim kagıt bile vermediler iyiymiş şükür yavrum. Annesinin hislerini boşa cıkarmadı
Evet canım ilk. Benim bi abim olsun cok istemiştim 2 tane ablam var. O yüzden ilk cocuk erkek olsun cok istedim. Rabbim de gönlümce verir inşallah.Hayırlı evlat olsun inşallah canım ilk bebiş miydi
Ne cok pipi ciktiTeyzeler, ablalar nasipse inşallah bir oglum olacaaakkkdoktor yüzde 70 ihtimalle dedi değişmezse bakalım. Ben göremedim babası gördüm ben diyo. Devlete gittim kagıt bile vermediler iyiymiş şükür yavrum. Annesinin hislerini boşa cıkarmadı
Senin bayaa koyuyumuş ya benim böyle değil
Bi pipi de sana inşallah hayır hatta ikiz sana hep ikiz dedim ben bir kız bir oglanNe cok pipi ciktimasalllaaaaahhhhhhh masaaallllllaaahhhh
Ayy kuzum çok sevindim gönlüne göre verdi rabbim erkek istiyodun diye hatırlıyorumTeyzeler, ablalar nasipse inşallah bir oglum olacaaakkkdoktor yüzde 70 ihtimalle dedi değişmezse bakalım. Ben göremedim babası gördüm ben diyo. Devlete gittim kagıt bile vermediler iyiymiş şükür yavrum. Annesinin hislerini boşa cıkarmadı
Sagol canımAyy kuzum çok sevindim gönlüne göre verdi rabbim erkek istiyodun diye hatırlıyorum
Sağlıkla doğsun inşallah kuzucuk.. AmiinSagol canımevet erkek istiyordum Allah ım sizlere de nasip etsin hayırlı zamanda. Aratmadan.
kız dikkatli bak benim t çok koyu değil vala yumurtlamada mi sıkıntı vardı labaquik kullanırken ya da testin hassasiyetinden kaynaklı mı bilmiorum labaquikte ben hiç koyuluk yakalayamadım bence innovita daha hassasE senin düpedüs belliymiş canın ama bide bişey sorucam bu innovita yani seninkinden olanlarmı acaba daha hassas yoksa laboquik lermi benim sana göre daha silik
bende iyiyim kuzum şükür kızı okula gönderdim otururum annemlerdeİyiyiz tatlim sen nasilsin♥
bende çok şükür cnm iyiyim aynı devam evet cnm iyidir herhlde o da en son bı sıkıntı yoktuElhamdülillah iyim bu günümüze hamd olsun teşekkür ederim sen de iyisin inşallah hamilesin diye hatırlıyorum bebiş nasıl
yaaa süper haber cnm çok sevndmKuzmm randevum 10.10 du gittim dikişlerimi aldılar çok şükür iyim yani ilişki 3 gün felan daha olmasn korunaym mı dedi yok dedi kornma sakn herhalde temizlenmiş yaa tüp ondan dolayı hemen dene diyor biz şok olduk kornma yok diyince eşimle ultrason baktı gayet iyi dedi
seninde mucizen gelir insAllah bu ay gerek kalmaz tüpe cnmIy iy im cok sukur son 5 gun kaldiheyecanla bekliyorum adetin 2. Gunu tup bebek icin start vericez de bilmiyorum esim sen hamilesindie diyor
çok şükür cnm iyi bı sıkıntı yok sevindim senin de güzel olmasina 10+1 iz bugün artık cnmİyiyim canım şuan iyi gidiyor senin nasıl gidiyor hamişlik ne kadarlık oldu tam
Sağlıkla gelsin insAllah canım oğlun bende devlete gidiyorum kağıt vermiyorlarTeyzeler, ablalar nasipse inşallah bir oglum olacaaakkkdoktor yüzde 70 ihtimalle dedi değişmezse bakalım. Ben göremedim babası gördüm ben diyo. Devlete gittim kagıt bile vermediler iyiymiş şükür yavrum. Annesinin hislerini boşa cıkarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?