- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Bol bol meyve ye cnmkızlar ya valla bu ay çok hamis çıkacak gibi geliyor inşallah.Ben grip oldum fena.ilac kullanmadan nasıl atlatcam ne alayım eve giderken aktardan falan önerdiğiniz bir şey var mi.dun yumurtam çatladı ovuye göre.degerlendirdim ve grip oldum üstüne.napcam
Bilmiyorum kuzum batı bekleyelim bakalım en büyük belirti okız dikkatli bak benim t çok koyu değil vala yumurtlamada mi sıkıntı vardı labaquik kullanırken ya da testin hassasiyetinden kaynaklı mı bilmiorum labaquikte ben hiç koyuluk yakalayamadım bence innovita daha hassas
bende iyiyim kuzum şükür kızı okula gönderdim otururum annemlerde
bende çok şükür cnm iyiyim aynı devam evet cnm iyidir herhlde o da en son bı sıkıntı yoktu
yaaa süper haber cnm çok sevndmhadi hayırlısı güzel olacaak insAllah
seninde mucizen gelir insAllah bu ay gerek kalmaz tüpe cnm
çok şükür cnm iyi bı sıkıntı yok sevindim senin de güzel olmasina 10+1 iz bugün artık cnm
Sağlıkla gelsin insAllah canım oğlun bende devlete gidiyorum kağıt vermiyorlar
Hakkmzda hayrlı olan olsnn inşallahkız dikkatli bak benim t çok koyu değil vala yumurtlamada mi sıkıntı vardı labaquik kullanırken ya da testin hassasiyetinden kaynaklı mı bilmiorum labaquikte ben hiç koyuluk yakalayamadım bence innovita daha hassas
bende çok şükür cnm iyiyim aynı devam evet cnm iyidir herhlde o da en son bı sıkıntı yoktu
çok şükür cnm iyi bı sıkıntı yok sevindim senin de güzel olmasina 10+1 iz bugün artık cnm
İyi ne güzel canım gönlünce olsun sağlıklı olsun inşallahEvet canım ilk. Benim bi abim olsun cok istemiştim 2 tane ablam var. O yüzden ilk cocuk erkek olsun cok istedim. Rabbim de gönlümce verir inşallah.
Valla bende erkek hissediyorum ama daha çok var öğrenmemeNe cok pipi ciktimasalllaaaaahhhhhhh masaaallllllaaahhhh
Senin bayaa koyuyumuş ya benim böyle değil
kızlar ya valla bu ay çok hamis çıkacak gibi geliyor inşallah.Ben grip oldum fena.ilac kullanmadan nasıl atlatcam ne alayım eve giderken aktardan falan önerdiğiniz bir şey var mi.dun yumurtam çatladı ovuye göre.degerlendirdim ve grip oldum üstüne.napcam
Bugünde yap bekliyorumSenin bayaa koyuyumuş ya benim böyle değil
Ne güzel canım ilerlemiş bayakız dikkatli bak benim t çok koyu değil vala yumurtlamada mi sıkıntı vardı labaquik kullanırken ya da testin hassasiyetinden kaynaklı mı bilmiorum labaquikte ben hiç koyuluk yakalayamadım bence innovita daha hassas
Dün çok az vardı akıntım bugün hiç yok kuzum kesildi yaniCanım akıntı durumun nasıl, var mı? Benim sıfır hiç akıntı falan da yok.
Canım bende geçenlerde öyle olmuştum. Ben hiç ilaç kullanmıyorum çok zorda kalmadıkça. Her sabah limonlu sıcak su yapıp içiyorum. O iyi gelmişti.
Tamam canımBugünde yap bekliyorum ☺
aynen cnm hadi bklm az kaldı zatenBilmiyorum kuzum batı bekleyelim bakalım en büyük belirti o
amin cnm insAllahHakkmzda hayrlı olan olsnn inşallah❤
Aynen cnm zaman çabuk geçiyorNe güzel canım ilerlemiş baya☺
Mesajimi bulsam şimdi keşke.Belim agrıyor yine sol taraf
ya ciceklerim benim sol kasıkta bir problem hissediyorum
Sanki icerde gergin bir ip varmıs gibi oluyor özellikle idrarımı yaparken yada birliktelik yasarken tutup o ipi cekip koparma hissi yasıyorum
Tam olarak baska türlü ifade edemezdim sanırım bu olayı
Sizdede oluyormu bu?
Ovü yada regl dönemiyle hic alakası yok sürekli var olan bir duyu bu
bagırsaktamı bir problem varyada idrar yolundamı bilmiyorum
Kadın dogumcular temiz diyordu düne kadarda son gittigim druda biliyorsunuz pco var hamile kalamazsın demisti
Dbaska dra gidecem evet ama yasayan varmı butarz birseyi merak ediyorum
Başka bir doktora tekrar muayene ol bence, bu şikayetini de anlat.Yok benegim öyle degil reglkende oluyor bu yumla ilgili bir durum degil
Eee senin nasl gidiyor o güzel duygunaynen cnm hadi bklm az kaldı zaten
amin cnm insAllah
Aynen cnm zaman çabuk geçiyor
Maşallah canim insallah saglikla gelir paşanEvet canım ilk. Benim bi abim olsun cok istemiştim 2 tane ablam var. O yüzden ilk cocuk erkek olsun cok istedim. Rabbim de gönlümce verir inşallah.
İnşallah canım. Teşekkür ederimMaşallah canim insallah saglikla gelir paşan
Dün çok az vardı akıntım bugün hiç yok kuzum kesildi yani
Çok şükür cnm idare ediyoruzEee senin nasl gidiyor o güzel duygun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?