Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zekta canim yumurtlamanin uzerinden kac gun gecti senin? Benim bugun 11 gun gecti acaba ovulasyon testi yapsam cikar mi ya valla zaman gecmiyor

Gözünaydın bebegim hemen calısmalara basla

Gözünüzaydın kuzummmm Allah oglunuzu kucagınıza almayı nasip etsin insallah

Nezaket abidem benim iyiyiz sen nasılsın erken kalkmıssın baya gec yatmıstın
İyiyim şükür canım bugün biraz karın ağrım var başım ağrıyor gece uyumayinca kızin kahvaltısı hazırlanıp okula gitmesi gerektiği için mecbur kalktık artık

Mesajimi bulsam şimdi keşke. Benim de yumurtlamadan sonraki hafta sağ kasigim aynen öyleydi. Ayrıca ne demek pcolusun hamile kalamazsın. bu doktorlar densiz çok.
Başka bir doktora tekrar muayene ol bence, bu şikayetini de anlat.
Hangi mesajını? Gidecem kuzum gidecem basına gelen biri varmı ondan sordum buradan. Bebisin nasıl sen nasılsın yazmıyosun hic
İnsallah gebesindir tatlım

Selamm kızlar bu aralar okuyup çıkıyorum fazla yazmıyorum tarlusal biteli 4 gün oldu hala adet olmadım karnım şiş çok hassaslaştım Bi yandan da grip olucam sanırım boğazlarım berbat..

Selamm kızlar bu aralar okuyup çıkıyorum fazla yazmıyorum tarlusal biteli 4 gün oldu hala adet olmadım karnım şiş çok hassaslaştım Bi yandan da grip olucam sanırım boğazlarım berbat..
Gecmis olsun tatlım on güne kadar sökülürsün insallah bebek yoksa

Kızlar benim hafif hafif karın ağrılarım var gibi. Sanki hastalanıcam. Gelen giden bişey yok henüz ama, sanırım olmadı bu ay.
Adet belirtileriyle aynıymıs gebelik belirtileri ümitsiz olma kuzum kırmızıları görmeden. Benim batada 6gün var sag belim agrıyor bugün sismis gibi dün soldaydı agrım regl olcak gibiyim bende ya hayırlısı artık

Olana kadar ümitsiz olma canım

Ben baştan beri umutsuzdum zaten canım. O yüzden çok önemli değil.

Öyle ama ben zaten umutlu değildim canım. En düşükte tutuyorum ki umutlarımı, olursa sevinirim, olmazsa üzülmem o kadar. Ne yapalım kısmet bu işler. Senin ağrıların önceden başlamış bak bende hiç yoktu. Şimdi de hafif hafif var, ama anladım kendimi ben. Ne yapalım öteki aylara inşallah.

Ah kuzum ah o ihtimal beni benden alıyo ya artık belirsizlik geçsin..
Zaman gecmeden ögrenemeyiz ne yazıkki cicegim oyüzden akısına bırak kasma sıkma kendini
Benim yine lekelenme tarzında olmasın diye hic üstüne düsmedim bugün yarın gelir diye düsündüm hep döngüyü bozmaktansa bırak regl olalım sonucta regl gördügümüz sürecede umut var demektir allah büyük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…