- 8 Ekim 2019
- 779
- 1.457
- 63
Gözünaydın bebegim hemen calısmalara baslaKuzmm randevum 10.10 du gittim dikişlerimi aldılar çok şükür iyim yani ilişki 3 gün felan daha olmasn korunaym mı dedi yok dedi kornma sakn herhalde temizlenmiş yaa tüp ondan dolayı hemen dene diyor biz şok olduk kornma yok diyince eşimle ultrason baktı gayet iyi dedi
Gözünüzaydın kuzummmm Allah oglunuzu kucagınıza almayı nasip etsin insallahTeyzeler, ablalar nasipse inşallah bir oglum olacaaakkkdoktor yüzde 70 ihtimalle dedi değişmezse bakalım. Ben göremedim babası gördüm ben diyo. Devlete gittim kagıt bile vermediler iyiymiş şükür yavrum. Annesinin hislerini boşa cıkarmadı
Sagol ananemizGözünüzaydın kuzummmm Allah oglunuzu kucagınıza almayı nasip etsin insallah❤❤❤
Canım akıntı durumun nasıl, var mı? Benim sıfır hiç akıntı falan da yok.
Canım bende geçenlerde öyle olmuştum. Ben hiç ilaç kullanmıyorum çok zorda kalmadıkça. Her sabah limonlu sıcak su yapıp içiyorum. O iyi gelmişti.
Tamam canlar sagolunBol bol meyve ye cnm
İyiyim şükür canım bugün biraz karın ağrım var başım ağrıyor gece uyumayincaNezaket abidem benim iyiyiz sen nasılsın erken kalkmıssın baya gec yatmıstın
Mesajimi bulsam şimdi keşke.Benim de yumurtlamadan sonraki hafta sağ kasigim aynen öyleydi. Ayrıca ne demek pcolusun hamile kalamazsın. bu doktorlar densiz çok.
Hangi mesajını? Gidecem kuzum gidecem basına gelen biri varmı ondan sordum buradan. Bebisin nasıl sen nasılsın yazmıyosun hicBaşka bir doktora tekrar muayene ol bence, bu şikayetini de anlat.
İnsallah gebesindir tatlımAdetim bugün ile birlikte 3 gün gecikti.. :))
1 düşük yaptım, düşük sebebiyle adet düzensizliği olabilir mi diye bekliyorum bakalım. .
Böyle devam ederse ay sonunda test yapacağım..
Hakkımızda Hayırlısı
İnşaAllahh cnm ya İnşaAllahh Olur olr yeterki beklemeyi bilelimÇok şükür cnm idare ediyoruzRabbim sana da nasip edecek insAllah
İnsallah balam dünya gözüyle bir torunlarımıda göreyim gariSagol ananemizmadem nana ana oldun artık ananede olcan Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Neyse bir iki saat yatarsın simdi islerin bittiyse dinlen biraz kuzumİyiyim şükür canım bugün biraz karın ağrım var başım ağrıyor gece uyumayincakızin kahvaltısı hazırlanıp okula gitmesi gerektiği için mecbur kalktık artık
Gecmis olsun tatlım on güne kadar sökülürsün insallah bebek yoksaSelamm kızlar bu aralar okuyup çıkıyorum fazla yazmıyorum tarlusal biteli 4 gün oldu hala adet olmadım karnım şiş çok hassaslaştım Bi yandan da grip olucam sanırım boğazlarım berbat..
Olana kadar ümitsiz olma canımKızlar benim hafif hafif karın ağrılarım var gibi. Sanki hastalanıcam. Gelen giden bişey yok henüz ama, sanırım olmadı bu ay.
Adet belirtileriyle aynıymıs gebelik belirtileri ümitsiz olma kuzum kırmızıları görmeden. Benim batada 6gün var sag belim agrıyor bugün sismis gibi dün soldaydı agrım regl olcak gibiyim bende ya hayırlısı artıkKızlar benim hafif hafif karın ağrılarım var gibi. Sanki hastalanıcam. Gelen giden bişey yok henüz ama, sanırım olmadı bu ay.
Ah kuzum ah o ihtimal beni benden alıyo ya artık belirsizlik geçsin..Gecmis olsun tatlım on güne kadar sökülürsün insallah bebek yoksa
Olana kadar ümitsiz olma canım
Adet belirtileriyle aynıymıs gebelik belirtileri ümitsiz olma kuzum kırmızıları görmeden. Benim batada 6gün var sag belim agrıyor bugün sismis gibi dün soldaydı agrım regl olcak gibiyim bende ya hayırlısı artık
Zaman gecmeden ögrenemeyiz ne yazıkki cicegim oyüzden akısına bırak kasma sıkma kendiniAh kuzum ah o ihtimal beni benden alıyo ya artık belirsizlik geçsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?