- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben de oyle hissediyorumBi pipi de sana inşallah hayır hatta ikiz sana hep ikiz dedim ben bir kız bir oglan
vala bilmiorum cnm bana henüz hiç vermediler amin insAllahSagolasın canım. Hepimizinki inşallahnormal de verirlerdi bi tane de olsa. Bende o heyecanla unuttum kaldı oylece
İyi çok şükür cnmFit mutlu anne canim sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Aynen ya belirti falan aramadan gelsin şu adet günü bu dönem zor geçiyo çünkğBenimde kesildi, hiç yok. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Gebelik var mı cnm yapsana yine de çok silik değil sankiŞimdi yine yaptım kızlar yok galiba bişeyBeklemekseni
Yok kuzum ya yapmicam değilim baksana ovu da değişen bişey yok bian için sevinmiştimGebelik var mı cnm yapsana yine de çok silik değil sanki
Tamam cnm sen bilirsinYok kuzum ya yapmicam değilim baksana ovu da değişen bişey yok bian için sevinmiştim
Şimdi yine yaptım kızlar yok galiba bişeyBeklemekseni
Adet gününü beklicem kuzum kafamı karıştırıyo böyle şeyler en azından adet olursam hayal kırıklığı yaşamiyimCanım bence gayet koyu. Yine de bekle, benim bu kadar koyu değildi. Hemde benimki daha hassas olandan.
Hoc silik gibi durmuyoramaŞimdi yine yaptım kızlar yok galiba bişeyBeklemekseni
Bilmiyorum kuzum ya batı beklemek en doğrusu böyle allak bullak oluyorumHoc silik gibi durmuyorama
Koyuya yakın ama bence bu testler birde çok net göstermiyor hassas olanlar daha iyi sonuc veriyor aslındaŞimdi yine yaptım kızlar yok galiba bişeyBeklemekseni
Bilmiyorumki kuzum yani normalde daha önce adete yakın yapmıştım çok çok silikti bu daha koyu onlara göreKoyuya yakın ama bence bu testler birde çok net göstermiyor hassas olanlar daha iyi sonuc veriyor aslında
Geçmiş olsun canım adet düzensizliği neden düşük yapsınkiAdetim bugün ile birlikte 3 gün gecikti.. :))
1 düşük yaptım, düşük sebebiyle adet düzensizliği olabilir mi diye bekliyorum bakalım. .
Böyle devam ederse ay sonunda test yapacağım..
Hakkımızda Hayırlısı
Aynen bide gün geçtikçe daha da koyu olabiliyor bir anda koyu oluyoBilmiyorumki kuzum yani normalde daha önce adete yakın yapmıştım çok çok silikti bu daha koyu onlara göre
Bekleyelim bakalım ne desek boşAynen bide gün geçtikçe daha da koyu olabiliyor bir anda koyu oluyo
Inşallah vakti gelince en hayırlısı neyse o olsunBen de geçen Ocakta 5 aylık kaybettim sonra 5 ay korundum ve sonra 5. Ayda hamile kaldım, sabret zamanı gelince oluyor, burda lorikciğimin paylaştığı bir söz vardı hoşuma gitmişti: herşey vaktini bekler, bekle senin olan sana gelecektir ☺
Aynen canım herşeyin hayırlısıBekleyelim bakalım ne desek boş
Nezaket abidem benim iyiyiz sen nasılsın erken kalkmıssın baya gec yatmıstınZekta cnm testini gördüm koyuluk bak bnm ovu böyleydi adetten 2-3 gün Kala bugün de koyuluk ederse bı HCG yapar msn insAllah güzel sonuçlar alirsn
@BerraAksa_K cnm nasilsn bugün kaçta randevun
Beklemekseni @icecreamm cnm nasil gidiyor hamilelik
N Nana Ana @Fasulye annesi @Ala ala lorik snein ynei nick bı türlü aklıma gelmiyor dedim bidlirimin geldi L Loriklorik nasılsınz ismini hatrlayamdm diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?