- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Agla en iyisiValla alışkın değilim ben genelde 32 günde bir olurdum sevinsemmi üzülsemmi muamma
Önceki yazılanları okuyamadım çok fazla sayfa varCnm macunu aldığım yer bana 3 ay düzenli kullanmalisin demişti kullandigimin 2.ayında hamile kaldim
Aynen canım yaa inşallah bebiş gelmiştirrrrEvet kuzum öyle diyolar genelde ama bilemedim işte adeti beklemek lazım en azından kafam rahat şuan beklentim yok yarında gelmezse adetim işte o zaman şüpelenirim heralde tekrar
OldunmuHerşeyn organize olması gerekiyorben adet olduum camdan atlamaya gidiyorum
Bence ovulasyon kullan canımKararsız kaldım yaa ne macun ne ovulasyon kullanmasammı acaba
Instagramda macunhane sayfasından istemiştim yumurtaliklar icinÖnceki yazılanları okuyamadım çok fazla sayfa varne macunu ve ne için kullandınız merak ettim
Instagramda macunhane sayfasından istemiştim yumurtaliklar icin
Aaaa sen hamile misin canım çok.sevindim hayırlısı olsun sağlıkla inşallah❤❤❤Cnm macunu aldığım yer bana 3 ay düzenli kullanmalisin demişti kullandigimin 2.ayında hamile kaldim
kız ne oldu erken adet mı oldun.ovulasyiKararsız kaldım yaa ne macun ne ovulasyon kullanmasammı acaba
oldun mu canım.bence olduysan ovulasyona kesin devam et bu ay da.macuna da devam et.ben adet olursam inofolic combi mı ney ondan kullancam belki macuna da devam edebirim bilemiyorumHerşeyn organize olması gerekiyorben adet olduum camdan atlamaya gidiyorum
sen iyi ol ki bebeğin de sağlıkla gelsin umudunu kaybetme Rabbim okunan ezanlarin hürmetine nasip edecek insAllah canımBakalım kuzum bi bakarsın kafama esti kullandım senin söylediğinde bana çok mantıklı geldi nananınkide aman artık hayırlısı be canım
Hg cnm insAllah kısa zmnda nasip eder Rabb'imKızlaar merhaba, yeniyim aranızdabu ay çok umutluydum ama maalesef bugün kırmızıları gördüm. Ovulasyon koyulaştı koyulaşacak derken olmadı anlayacağınız. Bu ay yumurta takibine başlıyorum kadın doğumcuda. Birbirimize destek olarak daha kolay atlatacağımızı düşündüm bu bekleme süreçlerini. Koştum geldim inşaallah herkes en kısa zamanda güzel haberlerini verir
Kızdan grip kaptım yatıyorum cnm yaaicecreamm napiosun cnm naisl gidiyir
Yaaa tüh geçmiş olsun canım geçer insAllah hemenKızdan grip kaptım yatıyorum cnm yaa
Çook haklısın nanam başla kız belkide senin de vesilen budurHaha delimin ettigi duaya bak
İnsallah bekletmeden gelir bebeginde dogumunu umursarsın kuzum❤
Sadece saglıklı olmak icin tüket hayırlısı allahtan sonucta sahsen ben öyle yapacam bir ocagı iple cekiyorum sende hemen basla kuzum
vay beeee çok iyiydi gerçektenKizlaaaarrr isimize yariycak bilgi
Sağol cnm senin nasıl gidiyoYaaa tüh geçmiş olsun canım geçer insAllah hemen
Ha ben çatlamadan itibaren sanıyorum çünkü 12 sinde test pik yaptı 14 ğnde çatladıBenim ayın 11’ i pik oldu. 14 gün geçince yani 25’i hastalandım. Senin pik 12’siyse, 14 gün sonra 26’sı yani bugün olman lazım
İkinizede benzeyecek cicegim sonucta beraber yaptınız
Biz de ki avina cikariz napalmAnammm anamm agzını seveyim burnunu yiyeyim aynı sen kız fatmabenim ki de erkek dedi değişmez se bakalım. Yoksa kızımı verirdim bu yakışıklıya.
Bende kullandığım ay kalmıştım canım banada 3 ay dediler e kullaniyim ben yine o zamansaaCnm macunu aldığım yer bana 3 ay düzenli kullanmalisin demişti kullandigimin 2.ayında hamile kaldim
canım ne vitamini kullandı eşinMorfolojiyle ilgili yazdığınızı görünce cevap vermek istedim :) Ben eşimin morfoloji (1), hız ve sayı sorununa rağmen doğal yolla hamile kaldım. 1. derece varikosel demişlerdi hem de. Birkaç ürologtan sonra gittiği son ürolog bir tane bile yeter diyip bizi rahatlatmıştı. Vitamin kullanmaya başladığı ay hamile kaldığımı öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?