Ben sordum ki seni nana nerde noldu diye kimse bana bi cevap vermedi@Karakarsu cicegim cok üzüldüm senin icin bir yandanda daha ileriki zamanda baglanıp kaybetmen düsüncesiyle icim rahatladı insallah hakkında hayırlısı budur balam üzme olurmu kendini allahım birdaha saglıklısını verir belki bakarsın persembe günü bir mucize olur allahtan ümit kesilmez belkide sonraki gebeliginden olan cocugun daha hayırlı olur üzülme emi
@Ponki12 tatlım sanada bol sifalar diliyorum insallah kolay atlatırsın bu süreci dualarımdasın
burcusami böcegim senin adınada cok sevindim kafan rahatlamıs oldu en azından insallah önümüzdeki aylarda mutluluk sevinc seninle olur
@Antoryum123 lorik öldü kalan sahalarda L Loriklorik varkamufle olmus lorik
Memeli Mestan hic beni sormamıssın özlememissin sen ☹
Ah kuzum dikkat et özlüyoruz sonra çook snei yazma başka topik lere@Karakarsu cicegim cok üzüldüm senin icin bir yandanda daha ileriki zamanda baglanıp kaybetmen düsüncesiyle icim rahatladı insallah hakkında hayırlısı budur balam üzme olurmu kendini allahım birdaha saglıklısını verir belki bakarsın persembe günü bir mucize olur allahtan ümit kesilmez belkide sonraki gebeliginden olan cocugun daha hayırlı olur üzülme emi
@Ponki12 tatlım sanada bol sifalar diliyorum insallah kolay atlatırsın bu süreci dualarımdasın
burcusami böcegim senin adınada cok sevindim kafan rahatlamıs oldu en azından insallah önümüzdeki aylarda mutluluk sevinc seninle olur
@Antoryum123 lorik öldü kalan sahalarda L Loriklorik varkamufle olmus lorik
Memeli Mestan hic beni sormamıssın özlememissin sen ☹
Bat 25 ocak gecikme erken gelme olmazsa cnmBatları gecen ciceklerim
Yeni batlarınızı veriniz
Gebe kalabildiyseniz satlarınızı veriniz
Ben regl oldum buaydan umutsuzdum hic üzülmedim en azından gecikmem olmadı ve kanama normaldi.
Clifeda basladım
İnsallah önümdeki batta mutlu olurum
Oluruz
güzel haberlerle gel kuzum inşallahBugun yine doktora gidiyorum kizlar 3lu 4lu tarama testleri yapilicak dua edin 2lisi temiz cikti bunlarda temiz ciksin insallah bugun cinsiyetini ogrenirim de yeni yila girerken oglum yada kizim diyebilirim dileklerimdeyeni yil hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah Gebe kalmak isteyenler hemencik kalsin hamis olanlar bir avazda dogursun insallah ♥
Bir aksilik olmazsa Ali Asaf dusunuyoruz guzum siz karar verdiniz miOle valla cok sukuramin insllhh
Isim ne dusundunz
Anaaa onu ben de uzun zamndr dusunuormBir aksilik olmazsa Ali Asaf dusunuyoruz guzum siz karar verdiniz mi
Yaa hadi ikna et hem ayni zamanda oldular cinsiyet ayni.isim de ayni olsun ❤Anaaa onu ben de uzun zamndr dusunuormesimi ikna etme cabasndym hatta
Anladım benim daha çok varmıs gerçiHadi yaavalla en iisi 22. Haftada olur diolr. Ben de yaptrdim 22 de ozelde. Aldgim randevu gunnde de 24un icinde olcam . Ozeldeki dr borekte ve kalpte bisyler gordu hazir randevu bulmusken yine gidim dedim.
Persembe gunu ordaym
Bence odanıza alıştırmayın kızlar benim bi tanıdıgım alıştırdı 3 yasında çocugu hala yanında yatıyor ben direkt kendi odasına koyucam gerekirse ben yanında yatıcam kanepe var zaten çpcuk gelişimci olarak söylüyorum yanınıza alıstırmayınEvet oyle daha mantikli. En fazla 2 sene yatar. Sonra hoop ayri oda
Özledik valla canım ya ban yeme artıkBANDAN YENİ CIKTIM BANA BİRAZ PARA LAZIM BİRDE HUZUR BİRDE CİCEKLER
LA NİYE BAN YEDİM BEN RÜYA YORUMU SAYFASINDA ALAKASIZ YORUM YAPMISIM KENDİM ACMISTIM TOPİGİDE BU MUNE BENİ BANLAMAYI SEVİYORRRR
HAKKIMDA KONUSTUGUNUZ TÜM GÜZEL YORUMLAR İCİN TESEKKÜR KÖTÜ YORUMLAR İCİN İCTEN İCE KÜFÜR EDERİM SAYGILARIMLA
BENİ EN COK KİM ÖZLEDİİİİİİİİ
ben hepinizi cok özledim
Bnm koca biraz inatciYaa hadi ikna et hem ayni zamanda oldular cinsiyet ayni.isim de ayni olsun ❤
Saolasn cnm insllhhAnladım benim daha çok varmıs gerçiiniallah iyi haberlerle dönersin canım
1 yasini gecince mi ayiralmBence odanıza alıştırmayın kızlar benim bi tanıdıgım alıştırdı 3 yasında çocugu hala yanında yatıyor ben direkt kendi odasına koyucam gerekirse ben yanında yatıcam kanepe var zaten çpcuk gelişimci olarak söylüyorum yanınıza alıstırmayın
Hayır olsun inşallahhhhBen daha olmadim 2 gunum gecti bugünle beraber
Bencede canım hatta daha erken ayırma şansın varsa erken ayır ben direkt odasına koycam alışsın bebeklikten1 yasini gecince mi ayiralm
Gliba oluyorum lekelenmem varHayır olsun inşallahhhh
İnşallah iyi sonuclar alırsın bence oğlun olucak hadi hayırlısıBugun yine doktora gidiyorum kizlar 3lu 4lu tarama testleri yapilicak dua edin 2lisi temiz cikti bunlarda temiz ciksin insallah bugun cinsiyetini ogrenirim de yeni yila girerken oglum yada kizim diyebilirim dileklerimdeyeni yil hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah Gebe kalmak isteyenler hemencik kalsin hamis olanlar bir avazda dogursun insallah ♥
Hadi yaaaGliba oluyorum lekelenmem var
Becerebilirsem ole yaparm artkBencede canım hatta daha erken ayırma şansın varsa erken ayır ben direkt odasına koycam alışsın bebeklikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?