Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sordum ki seni nana nerde noldu diye kimse bana bi cevap vermedi

Bugun yine doktora gidiyorum kizlar 3lu 4lu tarama testleri yapilicak dua edin 2lisi temiz cikti bunlarda temiz ciksin insallah bugun cinsiyetini ogrenirim de yeni yila girerken oglum yada kizim diyebilirim dileklerimde yeni yil hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah Gebe kalmak isteyenler hemencik kalsin hamis olanlar bir avazda dogursun insallah

Ah kuzum dikkat et özlüyoruz sonra çook snei yazma başka topik lere evet ama feci ağrım ve kanamam var ya ilk kez böyle oldu

Bat 25 ocak gecikme erken gelme olmazsa cnm inş 2020 bize bebekle gelicek kuzum

güzel haberlerle gel kuzum inşallah
bizlere de dua et

Hadi yaa valla en iisi 22. Haftada olur diolr. Ben de yaptrdim 22 de ozelde. Aldgim randevu gunnde de 24un icinde olcam . Ozeldeki dr borekte ve kalpte bisyler gordu hazir randevu bulmusken yine gidim dedim.
Persembe gunu ordaym
Anladım benim daha çok varmıs gerçi iniallah iyi haberlerle dönersin canım

Evet oyle daha mantikli. En fazla 2 sene yatar. Sonra hoop ayri oda
Bence odanıza alıştırmayın kızlar benim bi tanıdıgım alıştırdı 3 yasında çocugu hala yanında yatıyor ben direkt kendi odasına koyucam gerekirse ben yanında yatıcam kanepe var zaten çpcuk gelişimci olarak söylüyorum yanınıza alıstırmayın

Özledik valla canım ya ban yeme artık

1 yasini gecince mi ayiralm

İnşallah iyi sonuclar alırsın bence oğlun olucak hadi hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…