- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Kararlı olmak lazım ben birde kreşlerde çalıstıgım için kendim bu hataya düşmek istemiyorum veliler ağlayarak geliyordu kendi odasında uyumuyor diye o yuzdenBecerebilirsem ole yaparm artkilk olunca ne kdar yapabilirim gorcez
Çikolata iyi gelir cnm yengem hep yerdi herekrt ederdi hepElimde cikolatayla doktorun gelmesini bekliyorum cikolata yiyip iki karina tik tik yapinca uyanirmiss benimki surekli uyuyo deli etti beni
Oldum oldum geliyorHadi yaaa
Hadi yaaKararlı olmak lazım ben birde kreşlerde çalıstıgım için kendim bu hataya düşmek istemiyorum veliler ağlayarak geliyordu kendi odasında uyumuyor diye o yuzden
Hayırlısı canım kısmetin daha gelmedi demekkiOldum oldum geliyor
Aynen inşallah canımmHadi yaadaha bi korktm bak simdi. Insllh yaprz
Kıyamam balam yaaa cok gecmis olsun hemen iyilesirsin insallah sllah sifa versinBi bilsem nerden kaptigimi ya cok kotu sanki cigerlerim tahris oomus gibi agriyor sizliyor
günaydın bal kızlaaaar
yılın son günü inşallah uğur getirir bize
yeni yılda hepimiz tüm hayallerimize kavuşalım inşallah
Amiiinnnnn insallahhh kuzummmgünaydın bal kızlaaaar
yılın son günü inşallah uğur getirir bize
yeni yılda hepimiz tüm hayallerimize kavuşalım inşallah
Bizi anlayamazsın cicegim kim vurduya sık gideriz biz bir bakarız mune hic beklemediigimiz yerden vurmusNana sonunda, ne oldı ben anlamadm ki lorik ile birlikte güm oldunuz
Zaten bu topiğe zor yetişiyorum, yetişene kadar siz banlanıyorsunuz
Bu arada bence c life başladım bu ay, hsg çektirmedim dinlenecem bu ay, şubata Allah kerim :) reglde oldum c. Tesi günü, bat 31 ocak canım
Bagırsaydın cicegim duymamıslardır kızsaydın onlara sopanı alsaydın eline sonra vurdayın kırbacıBen sordum ki seni nana nerde noldu diye kimse bana bi cevap vermedi
Söz veremeyecem ama dikkat edecem cicegim tamamAh kuzum dikkat et özlüyoruz sonra çook snei yazma başka topik lereevet ama feci ağrım ve kanamam var ya ilk kez böyle oldu
Yaa ama seni yerimmm minnossssss bendeee cok ozledimm gozlerim seni aradi heppBagırsaydın cicegim duymamıslardır kızsaydın onlara sopanı alsaydın eline sonra vurdayın kırbacıseni cok. Özledim
Düzenledim bebegim insallahHhhh yaa insallahhhBat 25 ocak gecikme erken gelme olmazsa cnminş 2020 bize bebekle gelicek kuzum
Bende yemek istemiyorum ama yediriyorlar gülüm bende cok özlüyorum sizleriiÖzledik valla canım ya ban yeme artık
Bende seniiiiiiii yerimmmmkiiiiiiYaa ama seni yerimmm minnossssss bendeee cok ozledimm gozlerim seni aradi heppkizdim tik tiklattim karnimi bana misin demedi ciksin icimden yicek popoya saplagi
Tam bir sipaa dur aticam fotografini videodan kesipBende seniiiiiiii yerimmmmkiiiiiineara bebege gectin vurma ogluna kıyma annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?