Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimde cikolatayla doktorun gelmesini bekliyorum cikolata yiyip iki karina tik tik yapinca uyanirmiss benimki surekli uyuyo deli etti beni

Cikolata da etki etmedi secdeye egilmis vaziyette ayaklarini kendine cekmis halde uyudu yine elim bos dondum kizlar ayrintili ultrasonu ne kadara yaptirdinizz ayni zamanda bu renkli ultrason mu oluyo

günaydın bal kızlaaaar
yılın son günü inşallah uğur getirir bize
yeni yılda hepimiz tüm hayallerimize kavuşalım inşallah
Amiiinnnnn insallahhh kuzummm
Bizi anlayamazsın cicegim kim vurduya sık gideriz biz bir bakarız mune hic beklemediigimiz yerden vurmus Hızımıza yetisemezsin yani
Cok sevindim balam macunabasladıgına insalla sifa olsunnnn tarihini güncelledim bebegim

Ah kuzum dikkat et özlüyoruz sonra çook snei yazma başka topik lere evet ama feci ağrım ve kanamam var ya ilk kez böyle oldu
Söz veremeyecem ama dikkat edecem cicegim tamam bende sizi cooookkk özlüyorum cünkü düsük olmustur diye düsünce adet söktürücüleri cok arastırdım düsük yapmıyormus aksine tutunmasını kolaylastırıyormus bebegin fazla bekledigi icin agrın olmustur balam rahatladın neyseki cok sükür

Bagırsaydın cicegim duymamıslardır kızsaydın onlara sopanı alsaydın eline sonra vurdayın kırbacı seni cok. Özledim
Yaa ama seni yerimmm minnossssss bendeee cok ozledimm gozlerim seni aradi hepp kizdim tik tiklattim karnimi bana misin demedi ciksin icimden yicek popoya saplagi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…