Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Naptin ne dedi dr
Once yorumla bakem bana bu tahliller icin 1 hafta sonra sonuc cikicak dediler ben de e nabizdan baktim düşmüş e nabiza:) alttan baktilar kan aldilar pazaretesi meme usg si istediler esimden de kan alidlar ondan da sperm testi istediler dosyayi hazirlamak icin illaki kendi bunyelerinde olmasi gerekiyormus tahlilllerin bastanyapiyorlar .sagda 2-3 solda 2-3 yumurta gordu iyi dedi cok ufak değiller dedi .tum tahliller falan fistan toplaninca basliycaklarmis tedaviye

kuzum değerin öyle cıkması normal 2 güm sonra tekrar kanına baktır iki kat artması lazım doktora gitsende şuan keseyi görmeyeceği için boşuna erkenden gitme 5.haftanda git

Kizlar merhaba adet günüm bugün dün test yaptım silik çıktı kann verdim değerim 50 çıkti inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız Pazartesi doktarq gidip net bişey ogrenicem insallah
Hayırlısı canım inş hersey yolunda gider darısı bizlere

kuzum değerin öyle cıkması normal 2 güm sonra tekrar kanına baktır iki kat artması lazım doktora gitsende şuan keseyi görmeyeceği için boşuna erkenden gitme 5.haftanda git
Sağlık ocağındaki ebe pazartesi yada salı git değerine bakar kese için gün veriri dedi saglikliyea yükselir dedi şimdi ailelere söyleyip söylememi için arada kaldık kendimizi tutamiyoruz heyecandan

Hii belki baska tahliller de yapmislr onlrin cikmasini bekliolrdr.
Allhin izniyle olsn bu sefer insllh

Neden yuksek cikar ki
Daha önce konuşmuştuk hatırlar mısın? Bu hormon stres ve süt hormonu diye geçiyor yani ister istemez stres yapılıyor ya bir de başkasının bebeğini bile çok sevince vücuttaki anne olma isteği süt hormonunu artırabiliyormuş, incir filan duydum bir de araştır bakalım

Bu ay ruyamda cok bebek gördüm. Hatırlıyorum o kunuda konusmustuk .

Kızlar 16 sında pik oldu lh testi atmıştım sol kasığımda ara ara agrılar oluyordu. Bi tane daha lh testim duruyordu evde zaten 50 lik sipariş verdiğim için kullanayım dedim. Lh testi ile gebelik öğrenenler oluyormuş bakayım dedim 8 gün geçti üstünden sizce var mı test yine pik gibi bana mı öyle geliyor.

Eklentiler

• IMG_20200103_190709.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20200103_190538.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 35
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…