- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Once yorumla bakemNaptin ne dedi dr
Amin hepmizi için n dua edicek isteyen herkese Allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin☺ ama sağlık ocagini aradı eşim değeri düşük demiş adetim gecmedi bile eşim 3 gün geçti falan demiş bilmediğinden stres oldum kimyasal gebelik aklımı karistiriyor
Hayırlısı canım inş hersey yolunda gider darısı bizlereKizlar merhaba adet günüm bugün dün test yaptım silik çıktı kann verdim değerim 50 çıkti inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız Pazartesi doktarq gidip net bişey ogrenicem insallah
Naptın canım o yumurtalar kendiliğinden mi oluşmuş sende ben anlamadım başladınmı tedaviyeKizlarrr yorumlar misiniz pleasee
Sağlık ocağındaki ebe pazartesi yada salı git değerine bakar kese için gün veriri dedi saglikliyea yükselir dedi şimdi ailelere söyleyip söylememi için arada kaldık kendimizi tutamiyoruz heyecandankuzum değerin öyle cıkması normal 2 güm sonra tekrar kanına baktır iki kat artması lazım doktora gitsende şuan keseyi görmeyeceği için boşuna erkenden gitme 5.haftanda git
Adetimin 3. Gunuydu .kendi yumurtalarim onlarNaptın canım o yumurtalar kendiliğinden mi oluşmuş sende ben anlamadım başladınmı tedaviye
Canım prolaktin azcık yüksek çıkmıs benimde en son böyleydi ilaç vermişti doktor. Doktor bişey dedimi
Hii belki baska tahliller de yapmislr onlrin cikmasini bekliolrdr.Once yorumla bakembana bu tahliller icin 1 hafta sonra sonuc cikicak dediler ben de e nabizdan baktim düşmüş e nabiza:) alttan baktilar kan aldilar pazaretesi meme usg si istediler esimden de kan alidlar ondan da sperm testi istediler dosyayi hazirlamak icin illaki kendi bunyelerinde olmasi gerekiyormus tahlilllerin bastanyapiyorlar .sagda 2-3 solda 2-3 yumurta gordu iyi dedi cok ufak değiller dedi .tum tahliller falan fistan toplaninca basliycaklarmis tedaviye
Prolaktin biraz yüksek ama doktorun daha iyi bilir benim de 25-26 civarı birşeydi hamilelikten önce tam sınırdaydı yaniKizlarrr yorumlar misiniz pleasee
Canım prolaktin azcık yüksek çıkmıs benimde en son böyleydi ilaç vermişti doktor. Doktor bişey dedimi
Neden yuksek cikar kiProlaktin biraz yüksek ama doktorun daha iyi bilir benim de 25-26 civarı birşeydi hamilelikten önce tam sınırdaydı yani
Stres yapar canım ben yıllardır uğrasıyorum bırakmıyor beni ama ilaçla düşüyor hemen hamile olmadan önceki ay benimde yüksekti ilaç içtim hemen düştüNeden yuksek cikar ki
Acaba diyoeum ben de o macunu kullandim diye mi boyle olduStres yapar canım ben yıllardır uğrasıyorum bırakmıyor beni ama ilaçla düşüyor hemen hamile olmadan önceki ay benimde yüksekti ilaç içtim hemen düştü
Daha önce konuşmuştuk hatırlar mısın? Bu hormon stres ve süt hormonu diye geçiyor yani ister istemez stres yapılıyor ya bir de başkasının bebeğini bile çok sevince vücuttaki anne olma isteği süt hormonunu artırabiliyormuş, incir filan duydum bir de araştır bakalımNeden yuksek cikar ki
Maşallah aşılamanın etkisi sürer keşke bi iki ay bekleseydin ya ben klomenle bile o kadar oluşturamamıştımAdetimin 3. Gunuydu .kendi yumurtalarim onlar
Bu ay ruyamda cok bebek gördüm. Hatırlıyorum o kunuda konusmustuk .Daha önce konuşmuştuk hatırlar mısın? Bu hormon stres ve süt hormonu diye geçiyor yani ister istemez stres yapılıyor ya bir de başkasının bebeğini bile çok sevince vücuttaki anne olma isteği süt hormonunu artırabiliyormuş, incir filan duydum bir de araştır bakalım
Zaten rapor cikmasi 2 ay falan bulur bence o ara bisey denemiycrm vucudumu rahatlatcamMaşallah aşılamanın etkisi sürer keşke bi iki ay bekleseydin ya ben klomenle bile o kadar oluşturamamıştım
Benim de fsh yüksek valla telaştan derdimi de unuttum. Tüp bebek denediniz mi peki?10 ay çok da uzun değil ki sadece umutsuzluk bizim sıkıntımız ben 10 yıldır bekliyorum rezervim düşük sağ tupum yok ve yine bu ay bir umut bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?