Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok hataydayim.ben ama tüm devlet hastaneleri bakiyor kız kardesim de kocaeli nde yaptirmisti Canim. önce kadın dogumdan randevu al sevk etmelerini söyle sonra tekrar bu sefer perinatolojiye al randevu
Teşekkür ederim bakalım 15 ine aldım randevu 16 haftalıgım ona göre randevu alabiliriz inşallah

Hamileyim kuzum çok şükür

Eklentiler

• IMG_20200106_174456.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 41
Selam kızceler her gün okuyorum bugün gebiş varmı diyeee
bendede durumlar Vajinal mantarım başladı bi türlü kurtulamıyorum gitmediğim doktor kalmadı macun işe yarar belki dedim oda yaramadı gebe kalmaya engel bi duurumun yok dedi doktor hersey normalmiş ama hala kalamıyorum böyle oluncada diyorum anne olamıcaz herhalde macunu Yumurtlamada bıraktım adet gününe 6gün varken erken gebelik yapıcam bisey yoksa devam artık macuna

Bugün yine belirti arama seramonisine devam bugün dünden farklı kkahverengi akıntım vardi (benim her adet öncesi olur) yani heyecanlı degildi.
Ama belirtimi bilmiyorum midemin üstü kkaburgamin altı kasıldı bu adet belirtisi değil ama hamilelik belirtisinin de değil bugün ki belirtii maceram bu çok eğlenceli

Yarin 3 ve 4 lu tarama testi sonuclarimi alicam insallah bisey cikmaz Doktora 2 sirinlik yapip cinsiyet öğrenmek icin yine yaticam o yataga ama sanmiyorum yine goremicem bence bu cocuk heveslendirdi heveslendirdi kursagimda birakti Ahh bbee cocugumm goster ama elletme diyorum dinlemiyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…