- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Bence öyle değilde kuzum bizde bilmiyorduk baktık olmuyor neden olmuyor diye diye bu duruma geldik yani bizde bir bilinmeyenli denklemdikÖzellikle bu konuda bilmeden anlamadan hamile kalmayı isterdim gerçekten bazen bu internet olmasaydi dah az stres olup hamile kalirmiydik ki acaba diye düşünüyorum
Ben detaylı ultrasonu 20 22 haftalar arasi cekiyorlar diye biliyorum. Bebek epeyce buyusun ki tüm ic organlari incelenebilsinTeşekkür ederim bakalım 15 ine aldım randevu 16 haftalıgım ona göre randevu alabiliriz inşallah
En azından kendim için öyle değil ilk dusundugumuz ay başladım araştırmaya çünkü ben en küçük şeyi bile arastiririm çocukluğumdan beriBence öyle değilde kuzum bizde bilmiyorduk baktık olmuyor neden olmuyor diye diye bu duruma geldik yani bizde bir bilinmeyenli denklemdik
Ama çok uzun bu süre arada baksan özlerim benSon zamanlarda ben çok yoğunum güzel annelerim anne adaylarım sınavlar öğrenciler performanslar15 tatilde katılıcam size bol bol
Günaydın canımGünaydın bacılar
Gunydin hemsomGünaydın bacılar
Nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlikGünaydın canım
Ooo bacım erkencisin sankiGunydin hemsom
Arada yazarım kuzum zatenAma çok uzun bu süre arada baksan özlerim ben
Arada yazarım kuzum zatengüzel haberler bekliyorum topiğimizden
Valla bende öyle oldum buraya girince. Biz ağustostan beri burdayız o zamanlar gece sohbetlerimiz de meşhurdu❤❤Uzun zamandır bir topige aidiyet hissettim
Tatilde yine yaparız inşallah ben yoktum o zamanValla bende öyle oldum buraya girince. Biz ağustostan beri burdayız o zamanlar gece sohbetlerimiz de meşhurdu
iyiyim Şükür canım yata kalka gidiyor bklmNasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik
Günaydın canım hızla gidiyor bence yeni yılın ilk haftası bitecek bile bugünGünaydın kızlar
Ben yine geriden geriden geliyorum, yetişemiyorum size
Nasıl gidiyor 2020 ❤
Hadi yaEn azından kendim için öyle değil ilk dusundugumuz ay başladım araştırmaya çünkü ben en küçük şeyi bile arastiririm çocukluğumdan beribu sefer bence bilinçli olmayacaktır gelişine yapıştır gitsin
Bilinçli olmak lazım diye düşündüğüm içinHadi yaben de ilk üç ay denedikten sonra gitmiştim sonra buralardada herşey duyuyorsun araştırmasanda karşına çıkıveriyor
HarikasınBilinçli olmak lazım diye düşündüğüm için10yilda iyi bir bilinç geliştirdim drlarla tartiyoruz artık tedavi yöntemlerini
Yok canım 6.-7. Hafta gibi başladı birkaç haftaya biter diye ümit ediyorum, inşallah yaniYeni mi başladı cnm bulantıların
Ben de yok yok ilk rahimkalinlasmasi teşhisiyle başladı FSH yükseldi amh düştü 3 laparoskopi histereskopi tüp bebek derken vücudum tıkandı iyice ve son tüp bebekte vücut emriyoya savaş açtı ve crp yükseldi ölümlerden döndüm ve noralterapi sonrası düzelsin çok şükürHarikasınSenin problem ne kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?