Erkn uyumus insllh gece rahat birakir seniKızımı uyuttum oturuyorum sen ne yapıyorsun güzellik
Cikmaz insllh ❤ ben hic yaptrmdim onlri. Cok sukur bi sorun yok . Insllh sen de olmicak. Sole valla hazir girmisken. Iki dkka da olsa baksin bi zahmetYarin 3 ve 4 lu tarama testi sonuclarimi alicam insallah bisey cikmazDoktora 2 sirinlik yapip cinsiyet öğrenmek icin yine yaticam o yataga ama sanmiyorum yine goremicem bence bu cocuk heveslendirdi heveslendirdi kursagimda birakti Ahh bbee cocugumm goster ama elletme diyorum dinlemiyosun
Hadi ya bilmiyorumki hemüz yaşamadım o anları ama hissediyosun ya ondan o his olur bence yaCok sukur ben de iiym canlar. Ben de oturmus sprrowu izliorm
Ya bisey sorcam ama gulmeyin.bu cocuk hareket ettikce ben gıdiklaniorm sanki ya. Karnimdan tikim oldgu icin mi
İyi yaptın kuzumErkn uyumus insllh gece rahat birakir seniben de oturruorm valla napim. Coktande muhabbet yoktu bi sorim dedim herksi
Cikmaz insllh ❤ ben hic yaptrmdim onlri. Cok sukur bi sorun yok . Insllh sen de olmicak. Sole valla hazir girmisken. Iki dkka da olsa baksin bi zahmet
Ayy insallah kuzum 2li taramada bisey cikmadi cok sukur ama bi yaptirayim dedim digerlerini de benim bugun ebe kontrolum vardi bebegi hissetmeye basladin mi dedi valla biseyler hissediyorum ama bebek mi bilmem gaz gibi dedim bebekle gaz cok karistirilir dediErkn uyumus insllh gece rahat birakir seniben de oturruorm valla napim. Coktande muhabbet yoktu bi sorim dedim herksi
Cikmaz insllh ❤ ben hic yaptrmdim onlri. Cok sukur bi sorun yok . Insllh sen de olmicak. Sole valla hazir girmisken. Iki dkka da olsa baksin bi zahmet
Cok degisik ama oleHadi ya bilmiyorumki hemüz yaşamadım o anları ama hissediyosun ya ondan o his olur bence ya
İyi yaptın kuzumuyusun ya dün gece ikiydi uyudu mahvetti beni sabaha karşı da kalkmış konuşuyordu sanki saatlerce uyumuş gibi
Bebktir o zman sennki deAyy insallah kuzum 2li taramada bisey cikmadi cok sukur ama bi yaptirayim dedim digerlerini de benim bugun ebe kontrolum vardi bebegi hissetmeye basladin mi dedi valla biseyler hissediyorum ama bebek mi bilmem gaz gibi dedim bebekle gaz cok karistirilir dedivalla benimde gobekten tikim var aninda gidiklanirim eger senin o yuzden oluyosa benimde yandigimin resmidir
İnşallah canımCok degisik ama oleolabilir dedgin gibi.
kizlar da vidi vidi yaparlar bide. 2.si olana kadar duzene girer insllh
Fatma yaaaCok sukur ben de iiym canlar. Ben de oturmus sprrowu izliorm
Ya bisey sorcam ama gulmeyin.bu cocuk hareket ettikce ben gıdiklaniorm sanki ya. Karnimdan tikim oldgu icin mi
Ben mutfak topluyorum yemek yedik, süt kaynatıyordum yogurt mayalamak için sonra taştı mutfaga ceza verdim toplamıyorum kal oylece dedim.Napionz kizlar
Malesef basinda beklemk gerekio kaynamya baslayincaBen mutfak topluyorum yemek yedik, süt kaynatıyordum yogurt mayalamak için sonra taştı mutfaga ceza verdim toplamıyorum kal oylece dedim.Bir kere de taşırmayım şu sütü. İçine kase atıyorum üzerine tahta kaşık kapıyorum yok. Benim de başını beklemeye dermanım yok zaten daha yeni mutfaga girdim ortalık curcuna. Bana kolay gele
Cok sukur ben de iiym canlar. Ben de oturmus sprrowu izliorm
Belki de bana ole gelioFarklı bı his tabiki ama hiç gıdıklama hissi olmuyordu bende
Aaaa güzel bir bakış açısı cidden bazı şeyleri hiç bilmemek gerekiyor çoğu insan hiç birşey bilmeden hamile kalıyor bebek hangi günler tutar onu bile bilmiyorlarDemekki sorun yok hormunlarinda canım ne güzel bilmiyorsun vve ben hamilelikte bilmenin mutluluk olduğunu düşünüyorumçok araştırinca bende de şu vardirr deyip bozuyosun hormon düzenini faalan o yüzden az bilgi çabuk hamilelik Dr lar bence herşeyi o yüzden anlatmiyor
Yeni mi başladı cnm bulantılarınBen de mide bulantısından kusmaktan gözümü açamıyorum, arada bakıyorum çok durgun burası, kendime geleyim katılacağım inş size, iyi geceler
O zaman yapıldı benim bu ikinci gittiğim doktor dedi ayrı yapılmıyorsa sorun yok 2 kez bakıldı hormonlarıma bazı hastaneler tam bi para tuzağı cidden kendi doktorumda özelde bak hiç para istemediler bu hormonlar için ne garip.Cicegim ben o testi devlet arastırma hastanesinde yaptırdım tabi ayrıda yaptırmadım kontrole gittim cocuk düsündügümü söyledim reglin ücüncü günü cagırdılar randevusuz bir kagıt verip o notla kayıt actılar kan testi verdim hepsine bakmıslardı tsh fhs sende randevu al istersen bir arastırma hastanesinden verme okadar para yazık
Özellikle bu konuda bilmeden anlamadan hamile kalmayı isterdim gerçekten bazen bu internet olmasaydi dah az stres olup hamile kalirmiydik ki acaba diye düşünüyorumAaaa güzel bir bakış açısı cidden bazı şeyleri hiç bilmemek gerekiyor çoğu insan hiç birşey bilmeden hamile kalıyor bebek hangi günler tutar onu bile bilmiyorlarbizde bi sefer de bilmeden ilişkiye girsek ki nölür belkim tutar
Tm ortmenimSon zamanlarda ben çok yoğunum güzel annelerim anne adaylarım sınavlar öğrenciler performanslar15 tatilde katılıcam size bol bol
Hadi yaaBen de mide bulantısından kusmaktan gözümü açamıyorum, arada bakıyorum çok durgun burası, kendime geleyim katılacağım inş size, iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?