- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aynen cnm yapacak beelli artk aynen cnm anaokullu bu sene seneye birinci sınıf Allah izin verirseGeçmiş olsun canım şimdi kardeş gelince naz yapar valla anaokuluna mı gidiyor kızın
Ne güzel büyümüş valla yaaAynen cnm yapacak beelli artk aynen cnm anaokullu bu sene seneye birinci sınıf Allah izin verirse
Zaman çabuk geçiyor canımNe güzel büyümüş valla yaa☺
AYnen canım bir bakmışsın okula baslıyorlarZaman çabuk geçiyor canım
Insallah canimmAmın ınsallah gülüm ınsallah bu sefer hıssedıyorum tutacak ya♥ hangi takvımı kullanıyorsun cnm
Bende iyiyim canimmİyiyiz canım sen nasılsın
Kendi doktorun degilmi zaten bu testi isteyen kuzum anlamadımO zaman yapıldı benim bu ikinci gittiğim doktor dedi ayrı yapılmıyorsa sorun yok 2 kez bakıldı hormonlarıma bazı hastaneler tam bi para tuzağı cidden kendi doktorumda özelde bak hiç para istemediler bu hormonlar için ne garip.
Sen ne yapıyorsun btanem nasıl gidiyor macun bir etkisini hissediyor musun
Hala bebis kovalıyoruz bir yakalayamadık tospagalarımızıValla bende öyle oldum buraya girince. Biz ağustostan beri burdayız o zamanlar gece sohbetlerimiz de meşhurdu
Sende gittigim yere gellllllUhaa sorulmayan gidiyosa bende gidem bari bu ne yahuu kimse beni sormuyo etmiyo kendi kendime burda durum bildiriyorum vay bee
Sen birtanesin beni soran tek hatun bende seni cok seviyorumbenide soran yok dermisim
N Nana Ana @Aryalina @Fatma KTL @Fasulye annesi @Deryakadir @LadyMorganas @rosebatumGelbemucizem @Zekta Bal0ncuk @Antoryum123 Beklemekseni @icecreamm ve diger tüüm güzellerimm nasilsiniz bakalimmmm kimse benide kimse sormamis demesin hepinizii cok seviyorummm ❤ ❤
Bikac kisiden kastın neydiBence yakin zamanda sen ve bikac kisi bombeyi patlatcaksinz ahanda yazdm buraya
Gecmis olsun cicegim sifan tez olsun insallahAyy bende aynı hiç isinamadim dışarı günlerdir esiyo ev isinmiyo battaniyelerle yasiyorum bugün 6+6 cnm
Lekelenmelerim devam ediyordu ilaca rağmen rahimde polip varmışdün aldi dr uyusturmadan biraz ağrım ve kanamam var ins çok daha iyi oluruz
Anladım cicegim düzenledim beybililerimiz bölümüne senide sükürki aralıktan hamile cıkan biri oluverdinEn son 3 aralıkta oldum bu ayda 3 ocakta olmam lazımdı
Süper cnm bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi oldum ve doktora gttm bgn yumurtam catlamıs duphaston verdı cnm ve Baska ilacda verdı sen nasılsın ne yapıyorsun nasıl gidiyor
Hadi hayırlı haberler ile inşallah kızlarinsallah tutar bu ay canimmmmvalla ben bu ay bosverdim ovu flnda yapmadim bide böyle deneyelim dedik pek düsünmüyorumda ama takvime göre cumartesi catlamis olmasi lagzim benimde yumurtam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?