Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neler yiyosun peki cnm

Neler yiyosun peki cnm
Neler yiyorum kahvaltimi yapıyorum güzelce sonrasında acikirsam bı meyve yanında yoğurt yiyorum öğle yemeği yiyemiyorum genelde canım istemiyor akşam da ne pişirsem en geç 19:30 gibi yemiş oluyorum sonrasında sadece su içiyorum başka bişey yemiyorum ekmek ciddi anlamda yiyorum içimi bastıran tek şey o nerdeyse çok yağlı yemekler dokunuyor zaten tatlıyla hiç aram yok hazır gıda tüketmyorum abur cubur tamamen kestim bı nevi sağlıklı beslenmey çalışıyorum mümkün oldukça işte hurma ceviz fındık yiyorum suyu acayip içiyorum su sıra gece kaç kez uyanıp bardak bardak su içiyorum

Diyet gibi dğeil de sağlıklı beslenme en güzeli zaten o cnm. Kaç kiloyla kaldın şuan ne kadarsın

Cnm once yazcaktm nolduysa yazamdim. Cok sevndm aranizin duzelmesine. Baba hep bi baskadir iste. Okuyunca bnm de gozlerim yasardi
Bende duydum ya bursadayım bende salladı baya
Hadi yaa teee oralra kadr bide. Ben cok korkuyorm yaa gitmk istiorm istnbldan

Cnm once yazcaktm nolduysa yazamdim. Cok sevndm aranizin duzelmesine. Baba hep bi baskadir iste. Okuyunca bnm de gozlerim yasardi

Hadi yaa teee oralra kadr bide. Ben cok korkuyorm yaa gitmk istiorm istnbldan
Oy kuzum kıyamam ya bende çok korkarım depremden ya ama napalım alışmak lazım çok taktım Bi ara bende ama alıştım galiba

Oy kuzum kıyamam ya bende çok korkarım depremden ya ama napalım alışmak lazım çok taktım Bi ara bende ama alıştım galiba
Ben de bi ara alismistm ama unutmusum demk ki. uzerim de musait deildi bide napicagimi sasrdim. Hayrli bi ölum diliorm artk ne diyelm

Yok canisi kotu dusunme deil. Ben hep boe dua ederm. Allh hayrli bi olum nasip etsin. Temiz imanli bi sekilde gidelm huzuruna yani. O anlmda dedim
Hım anladım öyle cnm orası haklısın. Kimseyler yok bu aralar

Az almışsın cnm iyi maş. Benim yengem 30 civarı almıştıgerçi ikizdi ondan da olabilir
MaşAllah baya almış zor ama ya ikiz olduğu için belki ondandır dediğin gibi bilemiorum bebeğe alınırsa hiç sıkıntı olmaz zaten doğum sonrası gider hemen

BAT VE SAT BİLGİLERİNİ BEN SORMADAN VERMEYEN ARKADASLAR

SON DURUMLARINIZIN TAKİBİNİ ARTIK BEN YAPMAYACAM.

TOTEME SADECE BENİ ETİKETLEYİP BİLGİ VERENLER YAZILACAK.

BİLGİNİZE.

Nasilsiniz canlarimm benim 2-3 gündür adet sancilarim var cok degisik karnim agriyo bata daha 1 hafta var anlmadim ilk defa böyle oluyo
Kuzum acaba birdahamı yumurtluon ki yaaa :)

Kizlar yine sallndik az once bu sefer 4.7 napicagimi sasiriyorm her sefernde. Cok korktm yaa
Geçmiş olsun ist herkese geçmiş olsun kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…