Allah razi olsun kuzumHakında hayırlısı olsun canım düzelir inşallah, ama rızkı veren Allah, lütfen bebeğin için yıpratma kendini
İyiyim şükür canım amin insAllah sen nasılsın kk beni de bı ara darlıyordu geçer canmTopiğe yetişemiyorum
Nasılsınız kızlar, Rabbim bekleyen herkese biran önce evlat nasip etsin, ben bu aralar çok darlandım ya, bazen düşünüyorum Kk'mı beni darlıyor, çok pozitiftim okudukça deli divane oluyorum
Valla kendine kaldı baya cnm ya ikizler 2 şer kilo doğdu erken doğdular. Ama yengem çok yiyodu maşallahMaşAllah baya almış zor ama ya ikiz olduğu için belki ondandır dediğin gibi bilemiorum bebeğe alınırsa hiç sıkıntı olmaz zaten doğum sonrası gider hemen
Kuzum nasıl gidiyo görünmüyorsun ne zamandırBAT VE SAT BİLGİLERİNİ BEN SORMADAN VERMEYEN ARKADASLAR ☠
SON DURUMLARINIZIN TAKİBİNİ ARTIK BEN YAPMAYACAM.
TOTEME SADECE BENİ ETİKETLEYİP BİLGİ VERENLER YAZILACAK.
BİLGİNİZE.
Sağlık olsun benim şimdilik iştahım çok yok ama açılmaz fazla insAllahValla kendine kaldı baya cnm ya ikizler 2 şer kilo doğdu erken doğdular. Ama yengem çok yiyodu maşallah
Amin inşallah rabbim duysun dualarımızı kuzumAllah razi olsun kuzum ♥ İyi ki kaydolmusum buraya derdimi anlatiyorum hic tanimadigim yolda yanimdan gecse tanimadigim ses tonunuzu dahi bilmedigim sizlerr sirdasim dert ortagim arkadasim oluyosunuzz Allah gercekten hepinizden razi olsun insallah sizlerede sizin gibi kalbi guzel evlatlar nasip eder hayirlisiyla en kisa zamanda
Ben bu aralar melankoliğim bilmiyorm ne oldu, Nanaya hep ben diyordum dik dur felan böyle enerji veriyordum ben düştüm, bazen siteden üyeliğimi sildirmeyi düşünüyorumİyiyim şükür canım amin insAllah sen nasılsın kk beni de bı ara darlıyordu geçer canm
Vala canım b çok iyi anlıyorum seni inan bende bı dönem öyle oldum hesabı kapattım olmadı n uzak durmaya çalıştım olmadı bı sure sonra yeniden güçleniyor insan artık okuduklarını kendinde aramıyor Rabb'im daha fazla b bekletmesin insAllah sağlıkla nasip etsin her isteyeneAmin inşallah rabbim duysun dualarımızı kuzum
Ben bu aralar melankoliğim bilmiyorm ne oldu, Nanaya hep ben diyordum dik dur felan böyle enerji veriyordum ben düştüm, bazen siteden üyeliğimi sildirmeyi düşünüyorum
Amin kuzum inşallahVala canım b çok iyi anlıyorum seni inan bende bı dönem öyle oldum hesabı kapattım olmadı n uzak durmaya çalıştım olmadı bı sure sonra yeniden güçleniyor insan artık okuduklarını kendinde aramıyor Rabb'im daha fazla b bekletmesin insAllah sağlıkla nasip etsin her isteyene ❣
Yaaa bak ne guzel duzelmissiniz cok sukur. Et ile tirnaksiniz hic küs kalınır mı kuzummm babalar kızlarına cok düşkündür kizlarda babalarınaKizlarr babam sabah aradi acmadim cikmis evime geldi gorur gormez agliyodum o sira dedim niye geldin basladi aglamaya arkasini dondu tamam gideyim o zaman dedi kapiyi acti baktim agliyo kapattim kapiyi gitme dedim sarildim agladim gel hava alicaz dedi gezdirdi cok Sukur duzeldi aramizz Allah razi olsun hepinizden
Cok sukur kuzum cok sukurYaaa bak ne guzel duzelmissiniz cok sukur. Et ile tirnaksiniz hic küs kalınır mı kuzummm babalar kızlarına cok düşkündür kizlarda babalarına
Canım fsh değilmiş amh imişKendi doktorun degilmi zaten bu testi isteyen kuzum anlamadım
Ben bu ay hic dogru düzgün kullanamadım macunu dünde pembemsi ufak bir akıntı geldi peceteye yumurtlamadır diye kullanmaya devam etmedim ovü testide yapamadım bu ay allah kerim
Suan yiyemem kuzum ovü belirtilerim var karıstırmak istemiyorumCanım fsh değilmiş amh imişya bu kadın bana yemekten önce alamadıysanız yemekten 1 saat sonra yeyin dedi kuzum öyle ye bari inşallah yinede faydası olur
Topik eskisinde umutlarımız eskimesin cicegimBat tarihimi yazdıra yazırada topik eskiyecek
Agır dönemlerden geciyorum kuzum senin nasıl gidiyorKuzum nasıl gidiyo görünmüyorsun ne zamandır
sana ihtiyacım var bebegim sildirme bende aynı modlardayımAmin inşallah rabbim duysun dualarımızı kuzum
Ben bu aralar melankoliğim bilmiyorm ne oldu, Nanaya hep ben diyordum dik dur felan böyle enerji veriyordum ben düştüm, bazen siteden üyeliğimi sildirmeyi düşünüyorum
Denemeye devamSuan yiyemem kuzum ovü belirtilerim var karıstırmak istemiyorum
Önümüzdeki ay düzeni bozmadan kullanabilirim insallah
amh testide reglin ücüncü günü hormon testleriyle birlikte yapılıyor diye hatırlıyorum balam ben
Topik eskisinde umutlarımız eskimesin cicegim
Agır dönemlerden geciyorum kuzum senin nasıl gidiyor
sana ihtiyacım var bebegim sildirme bende aynı modlardayım
Umudum yok ama benimde yine de denemeye devamDenemeye devam
Bazen düşünüyorumda umudumuz yok diyemi olmuyor? Negatif enerji veriyoruz beynimize ve beynimiz vücudumuzu yönetiyorUmudum yok ama benimde yine de denemeye devamdun kasiklarim dehşeti vahset sekilde agriyordu
Oyle de olabilir sonucta hersey beyinde bitiyor bizde ha bire olumsuz dusunuyoruz . Ama doktor dedi normal yolla biraz zor olur dedi o yuzden olumlu dusunmek gelmiyor ister istemezBazen düşünüyorumda umudumuz yok diyemi olmuyor? Negatif enerji veriyoruz beynimize ve beynimiz vücudumuzu yönetiyor
Ya tek sebeb amh olamaz demi? Bence başka doktora görünce, amh 0.01 ile bile hamile kalan varOyle de olabilir sonucta hersey beyinde bitiyor bizde ha bire olumsuz dusunuyoruz . Ama doktor dedi normal yolla biraz zor olur dedi o yuzden olumlu dusunmek gelmiyor ister istemez
Cok doktora gittim amh i gorunce direk olumsuz konusuyorlarYa tek sebeb amh olamaz demi? Bence başka doktora görünce, amh 0.01 ile bile hamile kalan var
Gerçekten ilginç, ah bu doktorlar, bu arada amh özel olarkmı bakılıyır, başka topikte kızlara sordm ama hazır seni bulmuşken sana sorayım dedm loriğimCok doktora gittim amh i gorunce direk olumsuz konusuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?