- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ozel olarak bakiliyor sanirim doktor istiyor . Bilmiyordum amh nedir en sonunda tedavi icin gittigimiz bska bir doktor bize amh bakilsin demistiGerçekten ilginç, ah bu doktorlar, bu arada amh özel olarkmı bakılıyır, başka topikte kızlara sordm ama hazır seni bulmuşken sana sorayım dedm loriğim
O kadar hormon testi yaptırdım hiç birinde yok, bunu fiyatıda ayrımıOzel olarak bakiliyor sanirim doktor istiyor . Bilmiyordum amh nedir en sonunda tedavi icin gittigimiz bska bir doktor bize amh bakilsin demisti
B3n devlette yaptirmistim ozele gittik yuksek bir fiyat verdiler ya testler icinO kadar hormon testi yaptırdım hiç birinde yok, bunu fiyatıda ayrımı
Saol loriğim bilgin için, devlete gidip isteyeyim bakalım ne diyecekler, bu ay rahim filmi çektirmem lazımdı tırstım çektirmedimB3n devlette yaptirmistim ozele gittik yuksek bir fiyat verdiler ya testler icin
Rahim filmi korkulacak bisey degil☺ cektirdim ben deSaol loriğim bilgin için, devlete gidip isteyeyim bakalım ne diyecekler, bu ay rahim filmi çektirmem lazımdı tırstım çektirmedim
amh nedir kızlarrCok doktora gittim amh i gorunce direk olumsuz konusuyorlar
Yumurta rezervini gosteren bir testamh nedir kızlarr
İyi misin kuzum? Bende Bi kaç hafta önc baya kötüydüm ya doktorum ameliyat dedi riskli amhyi düşürüyor ameliyat ve tekrarlıyor yine kist. Bakalım görüşmeye gidicem adet olunca ama istemiyorum ameliyat falan. Sanki baya uzaklaştım gibi yumurtlama günü falan pek takmıyorum.Suan yiyemem kuzum ovü belirtilerim var karıstırmak istemiyorum
Önümüzdeki ay düzeni bozmadan kullanabilirim insallah
amh testide reglin ücüncü günü hormon testleriyle birlikte yapılıyor diye hatırlıyorum balam ben
Topik eskisinde umutlarımız eskimesin cicegim
Agır dönemlerden geciyorum kuzum senin nasıl gidiyor
sana ihtiyacım var bebegim sildirme bende aynı modlardayım
Pek iyi sayılmam kuzumİyi misin kuzum? Bende Bi kaç hafta önc baya kötüydüm ya doktorum ameliyat dedi riskli amhyi düşürüyor ameliyat ve tekrarlıyor yine kist. Bakalım görüşmeye gidicem adet olunca ama istemiyorum ameliyat falan. Sanki baya uzaklaştım gibi yumurtlama günü falan pek takmıyorum.
Kullanmadım ya eşim bide yan etki yaparsa diyo ikna edemedim. Noldu peki kuzum biz aile gibi olduk anlatmak istersen dinlerizPek iyi sayılmam kuzum
Adet olunca görüsmeye git sen yinede bir fikir bilgi al macun kullanmadınmı sen kuzum cikolata kistine iyi geliyormus ya
Sagol balam pek önemli birseyde yokki moralim bir iniyor bir cıkıyor haliyle iyi hissedemiyorumKullanmadım ya eşim bide yan etki yaparsa diyo ikna edemedim. Noldu peki kuzum biz aile gibi olduk anlatmak istersen dinleriz
Valla çok yıpratıyoruz kendimizi bebek diye ya Bi bıraksak takmayı kafamıza mutlu da olcaz. Dur bakalım Bi doktora gideyim de duruma göre kullanırım ya istiyorum aslındaSagol balam pek önemli birseyde yokki moralim bir iniyor bir cıkıyor haliyle iyi hissedemiyorum
İkna olmazsa gizli gizli kullan
Canım koyu çıkmış baya ya bugünde yaptınmı yeni okudumda benBen bu ay hic ovu flnda yapmadim ama simdi yaptim merakdan sanirim yine yumurtam catliyo bata 1 hafta kala.. Kizlar anlamadim ben hic böyle olmazdiEki Görüntüle 2575375
Aynen tatlım su vurdumduymaz insanlardan olabilsek coktan gebe kalmıstık belkideValla çok yıpratıyoruz kendimizi bebek diye ya Bi bıraksak takmayı kafamıza mutlu da olcaz. Dur bakalım Bi doktora gideyim de duruma göre kullanırım ya istiyorum aslında
Yok canimm yapmadim yapsam mi yapmasammi kararsizim cok agrimda var dün biraz ümitlendim ama icimde yine olmadi gibi bi his var nasip artikCanım koyu çıkmış baya ya bugünde yaptınmı yeni okudumda ben
Olamıyorum ben elimde değil olamıyorumAynen tatlım su vurdumduymaz insanlardan olabilsek coktan gebe kalmıstık belkide
Haber verirsin son durumunu balam
Kuzu dün doktor 12,13,13 milim boyutlarında üç yumurta var dedi. Bugün akıntım hafif kanlı geldi hayatımda yaşamadım böyle bir şey. ilaçlardan olabilir mi? Canım sıkıldı ya nr ki bu şimdiYumurta rezervini gosteren bir test
4lu tarama detaylidan farklı ben yaptırdım, 2li testi gibi.@FatmaKTL canım sen 4 lü tarama yaptırdınmı. Doktorlar detaylıda bunları soruyorlarmı.
Ben 80 kilo ile kaldım, 4 ayım dolmak üzere 3 kg civarı aldımKızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ve kaç kilo aldınız ben şuan 75 76 kiloyum ve korkuyorum da fazla kilo almaktan
Ikincisinde durumu gerçekten çok hassas ama eğer baban sana yanaşırsa uzatma bence, benimde en son babamla küçük bi tartışmamız olmuştu kızmıştım aslında o haklıydı ama bende hamilelik hormonlarından kızmıştım sonra iyi ayrıldık çok şükür ve bi kaç gün sonra vefat etti. HIç birseyi yokken bir anda. Keşke dedin o tartışma bile olmasaydı ama geçti bitti tabi. O yüzden affedici olmaya çalış, buna en çok senin ihtiyacın var. Olmadi çaktırmadan birileri babanı yoklasın ne düşünüyor diye, o da pişmandır bence, babalar kızlarına kıyamaz. Ağlayarak ve stres yaparak en çok kendine ve bebeğine zarar verirsin, bu dönemde uzak kalmak gereken en önmli şeyler bunlar.Amin kuzum cumlemizin hakimiyet degil babam 2 defa sinir yuzunden beyin kanamasi gecirdi sakinlestiricisi var 4-5 ilac aliyo gunde ama sakinlestiriciyi 2 gundur almiyo sirf isle ilgili baskasina kizip benden aldi sinirini bide cikarken bana bisey olursa hicc gelme dedi daha da agirima gitti hassas oldugumu biliyo sagligi konusunda ilkkez de yasamiyoruz bunlari ama kaldiramiyorum sanirim hamilelikte yeterince sinirli ve duygusalim bu sefer yuzumu gostermicem konusmicam biliyorum pisman olucak ama ders olmasi sart bu sefer guzel dileklerin icinde tesekkur ederim canim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?