Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 17. Gün gid gide silikleşiyor normalmi ya ben koyuluk beklerken, daha çok silikleşiyor
Koyu olur sabirla devam et testlere kuzum .
Ben de bu ay hic test falan denemiycem dedim. Ama bugun kasik agrim ve sulu akintim vardi .bu ay sadece 1 tane test yaptim o da bugundu belirtileri gorunce dedim bi yapayim bakim gercekten yumurta mi yaptim iki cizgi oldu

Loriğim bende yaşadım belirdi kasıklarm nasıl tak yapıyor ama ovu yapıyorm hiç birşey yok anlamadm ki 17. Gün tık yok

Günaydinn canlarimm nasilsiniz? Ben cok karisigimm dün pembe akintim geldi bugünde kirmizi olur diyodum ama kahve akintim var bakalim nezaman döncek kirmiziya bata daha 4 gün var her ay yeni farkli bi icat cikarmasa olmuyo sanki

Günaydinn canlarimm nasilsiniz? Ben cok karisigimm dün pembe akintim geldi bugünde kirmizi olur diyodum ama kahve akintim var bakalim nezaman döncek kirmiziya bata daha 4 gün var her ay yeni farkli bi icat cikarmasa olmuyo sanki
Dalga geciyor vucudun seninle bugune kadar her renk kani gorduk

kiz süpriziii kocisimm yaptii banaa dün ben üzgündüm birazcik erkenden geliyo diye oda gitmis Istanbul icin bilet almis bi kac gün tatil yapalim diyee cook sevindimm
Gelicek yer mi kalmadi istanbula geliyonuz kiizzbiz istanbuldan kaciyoruz sizde tatile geliyonuzgidin kayak yapın ama yine de eniste bey dusnceli ya hep biz mutlu olalım diye

Gelicek yer mi kalmadi istanbula geliyonuz kiizzbiz istanbuldan kaciyoruz sizde tatile geliyonuzgidin kayak yapın ama yine de eniste bey dusnceli ya hep biz mutlu olalım diye
Biz yurtdisindayiz canimm yazlari memlekete böyle aradada istanbul kacamagi yapiyoruz isvicredeyim ben kayagin karin tam merkezi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…