Ne güzel hemen olmuş Rabbim aratmasın2.deneme canım benim hayirlisiyla olmustur insallah
Daha belli degil bakalim belki kanda cikmaz cok heves etmek istemiyorummmNe güzel hemen olmuş Rabbim aratmasın
Nasip bu isler bebegimmm nasippAminbiz de bayadir deniyoruz ama ben de enfeksiyon var sanirim ondan dolayi olmuyor bir türlü, kac kez fitil krem ilac vs kullandim ama nasip
Adetinize kaç gün var?
Koyu olur sabirla devam et testlere kuzum .Kızlar 17. Gün gid gide silikleşiyor normalmi ya ben koyuluk beklerken, daha çok silikleşiyor
Loriğim bende yaşadım belirdi kasıklarm nasıl tak yapıyor ama ovu yapıyorm hiç birşey yok anlamadm kiKoyu olur sabirla devam et testlere kuzum .
Ben de bu ay hic test falan denemiycem dedim. Ama bugun kasik agrim ve sulu akintim vardi .bu ay sadece 1 tane test yaptim o da bugundu belirtileri gorunce dedim bi yapayim bakim gercekten yumurta mi yaptim iki cizgi oldu
Yarin olur pik bekle devam etLoriğim bende yaşadım belirdi kasıklarm nasıl tak yapıyor ama ovu yapıyorm hiç birşey yok anlamadm ki17. Gün tık yok
3 gün varAdetinize kaç gün var?
İnsallah suan gördügün rüyayı sabah kalktıgında hatırlarsınGenelde hatrliorm ama bklm sansina artk
Öyle yapaym bari bakalm test kalırsaYarin olur pik bekle devam et
Naaaanaaaaaaaİnsallah suan gördügün rüyayı sabah kalktıgında hatırlarsın
Dalga geciyor vucudun seninleGünaydinn canlarimm nasilsiniz? Ben cok karisigimmdün pembe akintim geldi bugünde kirmizi olur diyodum ama kahve akintim var bakalim nezaman döncek kirmiziya bata daha 4 gün var her ay yeni farkli bi icat cikarmasa olmuyo sanki
valla öyle isgence gibi geliyosada Adam gibi gelse olmuyoDalga geciyor vucudun seninlebugune kadar her renk kani gorduk
Spriz yapiyordur belkivalla öyle isgence gibi geliyosada Adam gibi gelse olmuyobide 4 gün önce ne alaka normalde günü gününe gelir benim hic sasmadi bugüne kadar
kiz süpriziii kocisimm yaptii banaaSpriz yapiyordur belkisupppruuuuusssss
Gelicek yer mi kalmadi istanbula geliyonuz kiizzkiz süpriziii kocisimm yaptii banaadün ben üzgündüm birazcik erkenden geliyo diye oda gitmis Istanbul icin bilet almis bi kac gün tatil yapalim diyee cook sevindimm
Biz yurtdisindayiz canimm yazlari memlekete böyle aradada istanbul kacamagi yapiyoruzGelicek yer mi kalmadi istanbula geliyonuz kiizzbiz istanbuldan kaciyoruz sizde tatile geliyonuz gidin kayak yapın ama yine de eniste bey dusnceli ya hep biz mutlu olalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?