- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 45
Harika birisin sen..harika bir anne olacağını burdan bile görüyorum canım. Ve bebeğin gerçekten çok şanslı. Ama çok nazlı hele bir doğsun teyzesi olaraktan totosuna vurcam bi tene beklettin neredeydin diyerekten..Öyle cok umut ve umutsuzluk arasındayımki bunun bir adı olabilseydi keske araf asla degil... araf umutsuzluk dolu yok bunun özeti bu degil.
İnsallah bizlerede o engüzel meyvelerinden verecektir Rabbim canım benim
Kayma bacım gel
Ah o oyuncak barbie bebeklerimizHarika birisin sen..harika bir anne olacağını burdan bile görüyorum canım. Ve bebeğin gerçekten çok şanslı. Ama çok nazlı hele bir doğsun teyzesi olaraktan totosuna vurcam bi tene beklettin neredeydin diyerekten..oyy kıyamam ben ona sağlıkla gelsin kuzun inşallah
Ama benimkine vurabilirsiniz anasi olarak izin veriyorum 5 yaşımdan beri anne olmak istiyorum düşünün özlemimi
Bir pislik akımımı var bu gece?Kayma bacım gelkonular hep tan
Kalbim üçüncüyü kaldırmaz sanırım nanamBir pislik akımımı var bu gece?
bende acsammı bir topik isemeli sıcmalı
Evrenin dengesini nasıl bozduk bir mesaj gönderelim dedik mesajları sasırdı bacılarKalbim üçüncüyü kaldırmaz sanırım nanambu ay çok acayip konular açılıyor hayretle okuyorum
Oy kuzum inş ya hep beraber alalım güzel haberleri ya kavuşalım artıkAynen o insanlardan uzak kalmak kolay olsaydi ahhh.. Bilmiyorum ama senin cok yakında o haberi alacağın geçiyor içimden tatlim insaAllah belki marta da kalmaz Rabbim büyük kalben dile inan ❤
Düzenledim tatlım
İnsallah saol canimNasıl sevindim nasıl insallah saglıkla artacak böcekli cicegim
hadi güzel haberlerle gel yarın bizlere emi
GunayyddiiinnnnnGunydinlaaarrr
Ilk aydan guzl haberler basldi gelmye. Sizce bu ayi kac kisiyle kapatiriz
GunaydinnllaarrrcaaaGünaydın herkese okulda son gün 15 tatil girivrk çok mutluyuminş bu ay alırız müjdemizi
Yavas yavas da olsa guzel haberler gelio valla cok sukurGunayyddiiinnnnnay basinda haber geldi geldi gelmedi pbur aya kaliyor ama farkindaysaniz her ay bir haber aliniyor sira da bana geliyyookrrrreee
Amin insaAllah canim benim insAllah cok yakindir o günlerİnsallah tatlım bende bir senedir herseyi gördüm tepsi tepsi baklavalarmı dersin böreklermi dersin bebek battaniyelerimi dersin hamilelermi dersin yorucu yolun sonundayızdır insallah hayır kapıları tez acılsın balam
Amin canim benim insaAllah cok yakinda güneşli günler bizi bekliyor Rabbimin izniyleOy kuzum inş ya hep beraber alalım güzel haberleri ya kavuşalım artık
Ilk başlarda yemesi çok zor oluyor ciddenHaklisin vallaha igneler bosuna ya
Aayyyyyyjhhhhhh kizlar omrumde ilk defa avokado yedim midem alt ust oldu yoğurtla karistiridim biraz limon sıktım biraz biber biraz tuz karistirdim biraz tadi yerine geldi
Gelicek elbette bebegimmmm ama sabirisz annesi var onun benim gibi degil demekkiben sabirisz o nazli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?