Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doverek sevmek o dislerimi sıka sıka sevmek ayy ne oyle minnos amaninda amanin sevmek o kadar beklemisim icimde sevgi patlamasi yasarim
Kucagıma alıp böyle bakırköydeki deliler gibi kendileriini sallıyorlar ya hani öyle sallayıp sevgimi hissettirmek istiyorum beybime

Kizlarrr doktorumu degistirdim ve yatar yatmaz yeni doktorum cinsiyetini soyledi erkekmis kesin
Sukur rahtladik yaa hadi gozun aydin
Buda oglumun pipisi kalemle cizdi doktor Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah
Kiz senin oglan da bnmki gibi yerinde durmuo masllh. Poza bak hele iki buklum yapmis kendini
Kızlar bu topikte çok erkek var biraz da kızlarımız olsun sıra bizde
Evt yaa gelin lazm bize geliin

Sukur rahtladik yaa hadi gozun aydin

Kiz senin oglan da bnmki gibi yerinde durmuo masllh. Poza bak hele iki buklum yapmis kendini

Evt yaa gelin lazm bize geliin
Evet babasi gibi burnu masallah kutuk Trabzon yaa illa o burun bi yerden cikcak ayy gelin diyince bi an kendimi kaynana olarak dusundum dee yazik geline

Evet babasi gibi burnu masallah kutuk Trabzon yaa illa o burun bi yerden cikcak ayy gelin diyince bi an kendimi kaynana olarak dusundum dee yazik geline
Sen kendin bunu diosan gercktn Allh yardim etsin geline
Bide bisey dicem. Bu gittgin doktorlarin ultrason aletleri cok kotu yaa. Hic net bi fotosu yok. Ben de devlte gittim ama bu kdr deildi.

Sen kendin bunu diosan gercktn Allh yardim etsin geline
Bide bisey dicem. Bu gittgin doktorlarin ultrason aletleri cok kotu yaa. Hic net bi fotosu yok. Ben de devlte gittim ama bu kdr deildi.
Yok ben sismanim aletlere suc atamicam oteki doktor alet eski demisti ama bunu bilmiyorum genelde sismanlarda net gozukmuyo yaa

Siz zayiflar anlamazsiniz halimden
Yok kiz anlarim inan ki ben de zayf deilm kii gobusum vardi benm de. Bide kemiklerim iridir
Basta devlet hastanesi gobegimden bakarken kesemi gorememisti dogru duzgun.dur bugun ku fotomu atim hatta sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…