- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Hadi bakalimm fotografini att minik prensesin benimde subat 3 te detayli o zamana randevu bulabildimMaşallah maşallah canım ya ben de en son gittiğimde 16. Haftamdı 160 gr dı yarın detaylı ultrason için gidecem bakalım ne kadar olmuş
Uzaktan bakanların canı cıksın demis espirili doktorcugunKiz bunu anlamadim ben birinde bebek gozukuyo biri bu dedim hocam yanlis anlamayin da bu neresi cocugun dedi ki pipisi gostermek icin cektimbak dedi burasi o sira kalemle cizdi
Ayy o kadar guler yuzlu seker ve ilgili ki nana gercekten bundan oncekiler neymis dedim Allahım herkese boyle ilgili boyle seker doktor nasip etsinUzaktan bakanların canı cıksın demis espirili doktorcun
Doverek sevmekAyyyyyyy bu sevgiyle bogmak istiyorum yavrumu
İnsallah balamAyy o kadar guler yuzlu seker ve ilgili ki nana gercekten bundan oncekiler neymis dedim Allahım herkese boyle ilgili boyle seker doktor nasip etsin
Kucagıma alıp böyle bakırköydeki deliler gibi kendileriini sallıyorlar ya hani öyle sallayıp sevgimi hissettirmek istiyorum beybimeDoverek sevmeko dislerimi sıka sıka sevmek ayy ne oyle minnos amaninda amanin sevmek o kadar beklemisim icimde sevgi patlamasi yasarim
Sizlere de dua ettim bu sene bu topikte hamile olmayan kimse kalmicak yaa hanii o zaman bu duami yenilicemİnsallah balam
Cocuk artIK ANNE NOLUR SEVMMEEE SEN diycek konusmaya başlayıncaKucagıma alıp böyle bakırköydeki deliler gibi kendileriini sallıyorlar ya hani öyle sallayıp sevgimi hissettirmek istiyorum beybime
Hadi bakalimm fotografini att minik prensesin benimde subat 3 te detayli o zamana randevu bulabildim
[/QUOT
İyi yaptın canım
Sukur rahtladik yaaKizlarrr doktorumu degistirdim ve yatar yatmaz yeni doktorum cinsiyetini soyledi erkekmis kesin
Kiz senin oglan da bnmki gibi yerinde durmuo masllh. Poza bak hele iki buklum yapmis kendiniBuda oglumun pipisikalemle cizdi doktor Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah
Evt yaa gelin lazm bize geliinKızlar bu topikte çok erkek var biraz da kızlarımız olsun sıra bizde
Evet babasi gibi burnu masallah kutuk Trabzon yaa illa o burun bi yerden cikcakSukur rahtladik yaahadi gozun aydin
Kiz senin oglan da bnmki gibi yerinde durmuo masllh. Poza bak hele iki buklum yapmis kendini
Evt yaa gelin lazm bize geliin
Sen kendin bunu diosan gercktn Allh yardim etsin gelineEvet babasi gibi burnu masallah kutuk Trabzon yaa illa o burun bi yerden cikcakayy gelin diyince bi an kendimi kaynana olarak dusundum dee yazik geline
Yok ben sismanimSen kendin bunu diosan gercktn Allh yardim etsin geline
Bide bisey dicem. Bu gittgin doktorlarin ultrason aletleri cok kotu yaa. Hic net bi fotosu yok. Ben de devlte gittim ama bu kdr deildi.
Kaç kilosun kiYok ben sismanimaletlere suc atamicam oteki doktor alet eski demisti ama bunu bilmiyorum genelde sismanlarda net gozukmuyo yaa
Aaaa kilo soylenmezzzKaç kilosun ki
HmmYok ben sismanimaletlere suc atamicam oteki doktor alet eski demisti ama bunu bilmiyorum genelde sismanlarda net gozukmuyo yaa
Siz zayiflar anlamazsiniz halimdenHmmo zmn bisey diyemicem. Bilemiorm
Yok kiz anlarim inan kiSiz zayiflar anlamazsiniz halimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?