- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen canım alt sıkıntı zaten üst kolayAynen üst kıyafetlerim hep geniş bol zaten onları giyerim baya ama alt sıkıyor yavaştan
Hayıt tohumu var evde bende kullandım oğluma hamile kalmadan o zamanlar 33 gündü döngüm doğumdan sonra çok kötü oldu bi günü asla olmadı 3 ay 5 ay 35 gün yaklaşık 1 senedir bi ay o otu kullandım düzenliydi 2 3 aydır 2 3 gün sapıyordu ama bu ay yine tavan sanırım yine lh yükseldi test aldım düzenliyken yapayım dedim birşeyler iyi giderken hep zaten tamam oldu diyince bozuluyor 1 buçuk sene olcak olsun diyoruz biri yoluna girerse 5 i yoldan sapıyor durumdayız. Yine de olsun Allah oğluma sağlık versin diyorum. Napayım uğraş bizden nasip Allahtan. Umarım isteyen herkese verir Rabbim. İstemeyen ne çabuk ulaşıyor şaşırıyorumAspir setini hiç duydun mu yada denedin mi?? Ben pcos değilim ama arada düzensizliklerim vardı o yüzden aspir setini kullandım beralife markasının ve hayit otu suyunu içtim ben çok faydasını gordum, keskinlen tavsiye ederim. Instagram da polikistikoverle.yasam sayfasi var. Bi incele istersen. Benimde 35 gün civarıydı döngum kullandıktan sonra 28 güne düştü.
Herkesin bir imtihanı var işte, hiç düşünmeden cabukcak olanlarında başka sıkıntıları oluyor. Rabbim dermansız dert vermesin, herşeyin elbet bir zamanı vardır, inşallah bi süprizle gelirHayıt tohumu var evde bende kullandım oğluma hamile kalmadan o zamanlar 33 gündü döngüm doğumdan sonra çok kötü oldu bi günü asla olmadı 3 ay 5 ay 35 gün yaklaşık 1 senedir bi ay o otu kullandım düzenliydi 2 3 aydır 2 3 gün sapıyordu ama bu ay yine tavan sanırım yine lh yükseldi test aldım düzenliyken yapayım dedim birşeyler iyi giderken hep zaten tamam oldu diyince bozuluyor 1 buçuk sene olcak olsun diyoruz biri yoluna girerse 5 i yoldan sapıyor durumdayız. Yine de olsun Allah oğluma sağlık versin diyorum. Napayım uğraş bizden nasip Allahtan. Umarım isteyen herkese verir Rabbim. İstemeyen ne çabuk ulaşıyor şaşırıyorum
Ama nedeeeennnn merak ederim benHEEEELLLOOOOOOOOOWWW KIZLAAARRRRRR
BEN TEDAVI SURECINE 1 HAFTA SONRA GIRICEM NASIP OLURSA
fakat şöyle bisey var eşimsu beyim benim bu surecte Kadinlar Klubune girmemi istemiyor. O yuzden aranizdan ayriliyorum ne yazikkiihakkinizi helal edin haaaaaa bu geri gelmeyecegim anlamina gelmez gellleeeceeggimmm dönüşüm efsane olucak belki 2 kisi belki 3 kisi olarak geri gelirim
Inşallah güzel haberlerle gelirsin ama sonucu bildir mutlakaHEEEELLLOOOOOOOOOWWW KIZLAAARRRRRR
fakat şöyle bisey var eşimsu beyim benim bu surecte Kadinlar Klubune girmemi istemiyor. O yuzden aranizdan ayriliyorum ne yazikkiihakkinizi helal edin haaaaaa bu geri gelmeyecegim anlamina gelmez gellleeeceeggimmm dönüşüm efsane olucak belki 2 kisi belki 3 kisi olarak geri gelirim
Esimsu diyor ki surekli arastirma halindesin burda da yaptiranlar yaziyor ediyor sen de kafana takiyorsun . Uzak dur biraz kafan rahatlasin didii .aslinda hakli benimle beraberbu surece girenlerin tedavilerini okuyorum .bazisi oyle olmus bazısı boyle olmus .bazisinin tutmus dusurmus . Bazisinin tutmamis . Hicbirsey bilmemek en iyisiAma nedeeeennnn merak ederim ben
Ammiiiin insalllahhhhhh aallah razi olsunInşallah güzel haberlerle gelirsin ama sonucu bildir mutlakasabırlı dirayetli ol, duadan ayrılma, inşallah nasip olur
Kuzucuum her şey çok çok yolunda gitsin Rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah...HEEEELLLOOOOOOOOOWWW KIZLAAARRRRRR
Soozzz sozzz sooozzzKuzucuum her şey çok çok yolunda gitsin Rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah...
Ben de uzaklaşma kararı aldım, tez vakitte mujdemizi nasip etsin Rabbim
Moral motivasyon tavan bu süreçte tamam mı!!! Söz istiyorum senden
Kuzum haklisinizz ona hic bir lafim yok ki tabi ki en iyisini ikiniz bilirsiniz ama ben sahsen iyi misin noldu nasil gecti bilmek isterimEsimsu diyor ki surekli arastirma halindesin burda da yaptiranlar yaziyor ediyor sen de kafana takiyorsun . Uzak dur biraz kafan rahatlasin didii .aslinda hakli benimle beraberbu surece girenlerin tedavilerini okuyorum .bazisi oyle olmus bazısı boyle olmus .bazisinin tutmus dusurmus . Bazisinin tutmamis . Hicbirsey bilmemek en iyisi
Canım hayırlı sonuclanır inşallahHEEEELLLOOOOOOOOOWWW KIZLAAARRRRRR
Hayırlısı olsun hakkınızda, döndüğünde midem bulanıyor diye gelirsin inş (beddua gibi oldu ama bir ara büyük konuşmuştun)HEEEELLLOOOOOOOOOWWW KIZLAAARRRRRR
Elbette haber veririm iyi ya da kotu durumdaKuzum haklisinizz ona hic bir lafim yok ki tabi ki en iyisini ikiniz bilirsiniz ama ben sahsen iyi misin noldu nasil gecti bilmek isterimhani arada gelsen haber versen
Canım hayırlı sonuclanır inşallahGönlünce olsun inşallah herşey yaa. Keşke gitmesen ya ama sen daha iyi bilirsin tabiki sonu iyi olsunda canım inanıyorum güzel sonuclarla dönüceksin aramıza canımmm
Kusuuuuuyorruuummmm artik ben dee diye donuceeemmmHayırlısı olsun hakkınızda, döndüğünde midem bulanıyor diye gelirsin inş (beddua gibi oldu ama bir ara büyük konuşmuştun)arada bize haber ver, bol bol dua et
İnşallah olucak canımmmmCanniiimmmmm benimmmmmm yaaaa insalllah guzel haberlerle aglayarak gelirim insallah insalllaaahhhhhhh .
Hiç iyi değil ya düzene sokalımHoooo senin rekor benimkini gecmis engec 7de uyurum ben oda dünyamı bozuyor
İnsallah narcicegimniye uyandın bakayım
Cocuk olunca zaten uyuyamiycaz kizlllaaarrHiç iyi değil ya düzene sokalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?