Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayıt tohumu var evde bende kullandım oğluma hamile kalmadan o zamanlar 33 gündü döngüm doğumdan sonra çok kötü oldu bi günü asla olmadı 3 ay 5 ay 35 gün yaklaşık 1 senedir bi ay o otu kullandım düzenliydi 2 3 aydır 2 3 gün sapıyordu ama bu ay yine tavan sanırım yine lh yükseldi test aldım düzenliyken yapayım dedim birşeyler iyi giderken hep zaten tamam oldu diyince bozuluyor 1 buçuk sene olcak olsun diyoruz biri yoluna girerse 5 i yoldan sapıyor durumdayız. Yine de olsun Allah oğluma sağlık versin diyorum. Napayım uğraş bizden nasip Allahtan. Umarım isteyen herkese verir Rabbim. İstemeyen ne çabuk ulaşıyor şaşırıyorum

HEEEELLLOOOOOOOOOWWW KIZLAAARRRRRR
BEN TEDAVI SURECINE 1 HAFTA SONRA GIRICEM NASIP OLURSA
fakat şöyle bisey var eşimsu beyim benim bu surecte Kadinlar Klubune girmemi istemiyor. O yuzden aranizdan ayriliyorum ne yazikkii hakkinizi helal edin haaaaaa bu geri gelmeyecegim anlamina gelmez gellleeeceeggimmm dönüşüm efsane olucak belki 2 kisi belki 3 kisi olarak geri gelirim

Herkesin bir imtihanı var işte, hiç düşünmeden cabukcak olanlarında başka sıkıntıları oluyor. Rabbim dermansız dert vermesin, herşeyin elbet bir zamanı vardır, inşallah bi süprizle gelir Allah size oğlunuza sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin insallah fayda gorduysen devam et mutlaka suyu için en az 3 ay icin diyorlardı. Benim önceki 2 gebeligim hep kanamalı geçti, tabiki Allahtan herşey ama bu kullandığım bitkisel yağlar ve sularında bana şifa olduğuna inanıyorum, bu gebeligim daha iyi diğerlerine gore.

Ama nedeeeennnn merak ederim ben

Inşallah güzel haberlerle gelirsin ama sonucu bildir mutlaka sabırlı dirayetli ol, duadan ayrılma, inşallah nasip olur

Ama nedeeeennnn merak ederim ben
Esimsu diyor ki surekli arastirma halindesin burda da yaptiranlar yaziyor ediyor sen de kafana takiyorsun . Uzak dur biraz kafan rahatlasin didii .aslinda hakli benimle beraberbu surece girenlerin tedavilerini okuyorum .bazisi oyle olmus bazısı boyle olmus .bazisinin tutmus dusurmus . Bazisinin tutmamis . Hicbirsey bilmemek en iyisi

Kuzucuum her şey çok çok yolunda gitsin Rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah...
Ben de uzaklaşma kararı aldım, tez vakitte mujdemizi nasip etsin Rabbim
Moral motivasyon tavan bu süreçte tamam mı!!! Söz istiyorum senden

Soozzz sozzz sooozzz inallah dondugumde herkes hamile olsunnnnn

Kuzum haklisinizz ona hic bir lafim yok ki tabi ki en iyisini ikiniz bilirsiniz ama ben sahsen iyi misin noldu nasil gecti bilmek isterim hani arada gelsen haber versen

Canım hayırlı sonuclanır inşallah Gönlünce olsun inşallah herşey yaa. Keşke gitmesen ya ama sen daha iyi bilirsin tabiki sonu iyi olsunda canım inanıyorum güzel sonuclarla dönüceksin aramıza canımmm

Hayırlısı olsun hakkınızda, döndüğünde midem bulanıyor diye gelirsin inş (beddua gibi oldu ama bir ara büyük konuşmuştun) arada bize haber ver, bol bol dua et

Canniiimmmmm benimmmmmm yaaaa insalllah guzel haberlerle aglayarak gelirim insallah insalllaaahhhhhhh .
Canım hayırlı sonuclanır inşallah Gönlünce olsun inşallah herşey yaa. Keşke gitmesen ya ama sen daha iyi bilirsin tabiki sonu iyi olsunda canım inanıyorum güzel sonuclarla dönüceksin aramıza canımmm

Hayırlısı olsun hakkınızda, döndüğünde midem bulanıyor diye gelirsin inş (beddua gibi oldu ama bir ara büyük konuşmuştun) arada bize haber ver, bol bol dua et
Kusuuuuuyorruuummmm artik ben dee diye donuceeemmm en cok benim midem bulanicak dua surecine giricem insallah yedigim avokadolar ise yarar yoksa o kadar avokadoyu sevmeye calisma cabalarim bosa gider

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…