Benim erkek pipisinin fotografini attimMrblar kizlar
Memeli Mestan Fit mutlu anne @Dostumdostum @Derya kizlar cinsiyetler ne alemde ogrendinizmi
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah hayırlı zamanda kısmet olurHasta oldum sabahtan beri ağrım var hemde felaket23 ü pik yapmıştı o zaman olmuş ama değerlendirmiştik tutmadı demekki en çok koyu da 16 sıydı 2 kez yumurtlamış olabilirim kan verdim bugün bakalım yarın çıksında doktora gidicem ya zaten testlerim var yine önümüzdeki ay kısmet olursa fena bir şekilde ağrıyor belim karnım anlatamam
Cnm cuma günü gitmiştim 13+6 da tahmin yaptı kesin değil tabi çıkıntı gördüm gibi dedi erkeğe benziyor dedi hayrlsii bklm cnm sen nasılsn nasıl gidiyorMrblar kizlar
Memeli Mestan Fit mutlu anne @Dostumdostum @Derya kizlar cinsiyetler ne alemde ogrendinizmi
Valla canım kaşıntı enfeksiyondan olabilir ama idrar rengi baya koyu sarı oluyo ve bulanık gibi inşallah yaaaOlurmuki?bugün öyle degil normal görünüyor
Bekliyorum ...Arayacağım bugün
Nana olmayinca topik bi sessizlesti lorikte yokNana gelmis neyimize
Nana olmayinca topik bi sessizlesti lorikte yok
Evet 19+1 deyizz nerdeyse yariladimCanım nasılsın
Sen hamile mydin
Evet 19+1 deyizz nerdeyse yariladim
Evet yaa genelde ole oluo malesefNana olmayinca topik bi sessizlesti lorikte yok
Kiz gonuuul bariz gorunuo ilk fotoda . Insllh kuruma deildir yaa. Sen 2 gunde bir testini yenile bence.Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsib
sana bişey sormak istiyorum
Benim 3 gündür az gelen kahverengi bordo gibi akıntılarım var hayatımda ilk kez yaşoyorum böyle bişey
Adetim biteli 11 gün oldu
Bugün test yaptım öğlen
Ve şuan ki hali böyle
Çok arada bıraktı beni negatif mi bu
Hemen çıktıysa var benceMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsib
Benim 3 gündür az gelen kahverengi bordo gibi akıntılarım var hayatımda ilk kez yaşoyorum böyle bişey
Bugün test yaptım öğlen
Ve şuan ki hali böyle
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsib
Bugün test yaptım öğlen
Ve şuan ki hali böyle
Evet yaa genelde ole oluo malesef
Kiz gonuuul bariz gorunuo ilk fotoda . Insllh kuruma deildir yaa. Sen 2 gunde bir testini yenile bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?