Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasılsınız arkadaşlar herkesler iyidir ins
İyiyiz cicegim sen nasılsın
valla yalan yok bizde merak ettik su konuyu
Yöneticimi olacam nedir D Dilos06
Kiz nanaaaaaa konusmadinz mi kazenle hala N Nana Ana
Arayacam diyor aramıyor
Anaaaa bi çüçek daha getirdim sana ama böcüklü kendisi kardesim gibi N Nana Ana
Senin kardesinse bizimde kardesimizdir hosgeldin vuslat
Nana gelmiss aa dostlar
Topigimi niye basıbos bırakıyorsunuz
Nana gelmis neyimize
Gideyim ben öyleyse
Valla canım kaşıntı enfeksiyondan olabilir ama idrar rengi baya koyu sarı oluyo ve bulanık gibi inşallah yaaa
Canım yanlıs anladın sanırım idrar rengim koyu degildi normal sarıydı dün ve cok bulanıktı görünce coksasırmıstım fatma bol su ic dedi ictim ve bulanıklık bugün yok seffaf suan yinede vardır insallah bebegim ya
Nana olmayinca topik bi sessizlesti lorikte yok
L Loriklorik lorik gitsin gelmesin stres yapmasın buralarda insallah gebe kalır
Canım idrar testin bozuk gibi tekrar denermisin

Kuzucum 11 gunde cikmaz kaset testte kuruma cizgisi gibi duruyo tabi kii icinde kalmasin bence bitane daha test yap kesin olsun ayy insallah seninde gonlune gore olurdaa gobusun bebisle dolar

Kızlar 7+0 dayım bugün çok şiddetli kasık ağrım başladı gece uykumdan bile uyandırdı bu ağrı sizce normal mi böyle olan var mıydı hiç
Benim hep ağrılı sızılı geçti hala da var desem yalan olmaz ama bağırsaklarımda da sorun var o da etkiliyor, kanama lekelenme yoksa bir süre bekle geçmiyorsa gidin doktora, plesanta oluşurken progesteron hormonu eksikliğinden ağrı olabilir bana öyle demişti doktorum ve progestana başlıyor öyle bir durum varsa, yine de stres yapmayın

İnşAllah bişey yoktur canım bir kere de düştüğüm olunca korkuyorum bende

cnm heemn ciktiysa gözüküyor ama bekleyince olduysa kuruma cizgisidir hg
Bende pek bisey yiyemiyorum
Strsle 12. Haftayı bekliyorum serklaj yapılacak ins herşey sorunsuz gecer
Hadi hyrlisi cnm sorunsuz geçer insAllah gönlünü ferah tut

İyiyiz cicegim sen nasılsın

Yöneticimi olacam nedir D Dilos06

Arayacam diyor aramıyor

Senin kardesinse bizimde kardesimizdir hosgeldin vuslat

Topigimi niye basıbos bırakıyorsunuz

Gideyim ben öyleyse

[
Tskkr ederm cnmcim. V Vuslat5133 Dedim bizim bi grup var deli dolu stres diye bisey kalmio. Sizi övdüm de ovdum ❤❤ bide anamiz var ah o anamiz ii ki var
Git diye demedim kiz. Hani dioz ya bayram gelmis neyime diye. Var ama yoksun ondan

Kuzucum 11 gunde cikmaz kaset testte kuruma cizgisi gibi duruyo tabi kii icinde kalmasin bence bitane daha test yap kesin olsun ayy insallah seninde gonlune gore olurdaa gobusun bebisle dolar

İnşallah canım inşallah eşime nöbetçi eczaneden aldırdım bi tane daha yarın sabah yapayım diye
Şansıma albi marka satıyırmuş
Daha önce hiç yapmadım ama dopru sonuç vermediğini duymuştum

İnşAllah bişey yoktur canım bir kere de düştüğüm olunca korkuyorum bende
Yoktur inş bişey, kötü düşünme. Benim de bir kaybım var insan tedirgin oluyor biliyorum ama anladık ki engel olamıyoruz o yüzden stres yapmayalım

Canım bendede öyle olmuştu ve negatifmis.yarim saati geçince dikkate almamak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…