- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.318
- 598
silik bir cizgi var gibi ama bu kadar erken belli olurmu bilmem bata ne kadar var
İyiyiz cicegim sen nasılsınNasılsınız arkadaşlar herkesler iyidir ins
Yöneticimi olacam nedirvalla yalan yok bizde merak ettik su konuyu
Arayacam diyor aramıyor
Senin kardesinse bizimde kardesimizdir hosgeldin vuslat
Topigimi niye basıbos bırakıyorsunuzNana gelmiss aa dostlar
Gideyim ben öyleyseNana gelmis neyimize
Canım yanlıs anladın sanırım idrar rengim koyu degildi normal sarıydı dün ve cok bulanıktı görünce coksasırmıstım fatma bol su ic dedi ictim ve bulanıklık bugün yok seffaf suan yinede vardır insallah bebegim yaValla canım kaşıntı enfeksiyondan olabilir ama idrar rengi baya koyu sarı oluyo ve bulanık gibi inşallah yaaa
L Loriklorik lorik gitsin gelmesin stres yapmasın buralardaNana olmayinca topik bi sessizlesti lorikte yok
Canım idrar testin bozuk gibi tekrar denermisinMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsib
sana bişey sormak istiyorum
Benim 3 gündür az gelen kahverengi bordo gibi akıntılarım var hayatımda ilk kez yaşoyorum böyle bişey
Adetim biteli 11 gün oldu
Bugün test yaptım öğlen
Ve şuan ki hali böyle
Çok arada bıraktı beni negatif mi bu
Nanam herlade seni pro yapmak yerine direk yönetici yapacaklar
Beni bir yol yapamadılarNanam herlade seni pro yapmak yerine direk yönetici yapacaklar
Ne popüler uyesin ne aktif uyesin ne gurusun hiç bişey etmediler seniiBeni bir yol yapamadılar
Tesadüfen görüyorum lütfen etiketleyinizzzz ciceklerim lütfennnnNana yeni bat 14şubat eklermisin
Öyle söyleymeseydin bukadar koymazdı belkiNe popüler uyesin ne aktif uyesin ne gurusun hiç bişey etmediler seniibağrı en azından onur üyesi yapaydilar
Kuzucum 11 gunde cikmaz kaset testte kuruma cizgisi gibi duruyo tabi kii icinde kalmasin bence bitane daha test yap kesin olsun ayy insallah seninde gonlune gore olurdaa gobusun bebisle dolarMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsib
Benim 3 gündür az gelen kahverengi bordo gibi akıntılarım var hayatımda ilk kez yaşoyorum böyle bişey
Bugün test yaptım öğlen
Ve şuan ki hali böyle
Benim hep ağrılı sızılı geçti hala da var desem yalan olmaz ama bağırsaklarımda da sorun var o da etkiliyor, kanama lekelenme yoksa bir süre bekle geçmiyorsa gidin doktora, plesanta oluşurken progesteron hormonu eksikliğinden ağrı olabilir bana öyle demişti doktorum ve progestana başlıyor öyle bir durum varsa, yine de stres yapmayınKızlar 7+0 dayım bugün çok şiddetli kasık ağrım başladı gece uykumdan bile uyandırdı bu ağrı sizce normal mi böyle olan var mıydı hiç
İnşAllah bişey yoktur canım bir kere de düştüğüm olunca korkuyorum bendeBenim hep ağrılı sızılı geçti hala da var desem yalan olmaz ama bağırsaklarımda da sorun var o da etkiliyor, kanama lekelenme yoksa bir süre bekle geçmiyorsa gidin doktora, plesanta oluşurken progesteron hormonu eksikliğinden ağrı olabilir bana öyle demişti doktorum ve progestana başlıyor öyle bir durum varsa, yine de stres yapmayın
cnm heemn ciktiysa gözüküyor ama bekleyince olduysa kuruma cizgisidir hgMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsib
Bugün test yaptım öğlen
Ve şuan ki hali böyle
Hadi hyrlisi cnm sorunsuz geçer insAllah gönlünü ferah tutBende pek bisey yiyemiyorum
Strsle 12. Haftayı bekliyorum serklaj yapılacak ins herşey sorunsuz gecer
cnm heemn ciktiysa gözüküyor ama bekleyince olduysa kuruma cizgisidir hg
Hadi hyrlisi cnm sorunsuz geçer insAllah gönlünü ferah tut
Tskkr ederm cnmcim. V Vuslat5133 Dedim bizim bi grup var deli dolu
Kuzucum 11 gunde cikmaz kaset testte kuruma cizgisi gibi duruyo tabi kii icinde kalmasin bence bitane daha test yap kesin olsun ayy insallah seninde gonlune gore olurdaa gobusun bebisle dolar
Yoktur inş bişey, kötü düşünme. Benim de bir kaybım var insan tedirgin oluyor biliyorum ama anladık ki engel olamıyoruz o yüzden stres yapmayalımİnşAllah bişey yoktur canım bir kere de düştüğüm olunca korkuyorum bende
Canım bendede öyle olmuştu ve negatifmis.yarim saati geçince dikkate almamak lazımMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsib
Bugün test yaptım öğlen
Ve şuan ki hali böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?