Albi sonradan kuruma cizgisi çıkarıyor. Yani şu an hamile olabilirsin canım.belki birkaç gün sonra net cikabilir 2.cizgiİnşallah canım inşallah eşime nöbetçi eczaneden aldırdım bi tane daha yarın sabah yapayım diye
Şansıma albi marka satıyırmuş
Daha önce hiç yapmadım ama dopru sonuç vermediğini duymuştum
Himmm belli olmaz cnm insAllah kuruma değildirKuruma da olabilir canım
Yarın sabah tekrarlıcam ama teste gğvenmiyorum bu seferde albi marka
Buradayım balam var ama varım benTskkr ederm cnmcim. V Vuslat5133 Dedim bizim bi grup var deli dolustres diye bisey kalmio. Sizi övdüm de ovdum ❤❤ bide anamiz var ah o anamiz ii ki var
Git diye demedim kiz. Hani dioz ya bayram gelmis neyime diye. Var ama yoksun ondan
Amin canım sende inşallahKizlar telden giriyorum oyuzden herkese cvp yazamadim affola
Bebekleri belli olan annelere masallah diyorum saglikla alın ins kucaginiza
Varsan ii ki varsin bebisim ❤❤Buradayım balam var ama varım ben
Tesekkür ederim cok iyi yapmıssın ama sanki V Vuslat5133 pek gelmek istemiyor herhalde baksana yok hala
Sizde iyini varsınız cicegim
Sende balamVarsan ii ki varsin bebisim ❤❤
Kocasiyla ilgileniodur herlde. Soledim simdi
Benimde özellikle ilk zamanlar ağrıdan uyuyamadigim olmuştu eğer kanama yoksa çok endişe edilcek bişey degildirKızlar 7+0 dayım bugün çok şiddetli kasık ağrım başladı gece uykumdan bile uyandırdı bu ağrı sizce normal mi böyle olan var mıydı hiç
Kanama yok çok şükür tesekkür ederim yorumunuz içinBenimde özellikle ilk zamanlar ağrıdan uyuyamadigim olmuştu eğer kanama yoksa çok endişe edilcek bişey degildir
Misafrleri gelcekmis zavalliminSende balam
Gelsinde satını versin kuzucuk alalım onuda sizin aranıza❤
Tamam cicegim dizi izliyoruz biz siz ne yapıyorsunuzMisafrleri gelcekmis zavallimingidince gelir artk.
E napionz
Geçmiş olsun Allah şifa versinKanama yok çok şükür tesekkür ederim yorumunuz için
Kocaya yemek verdim . Gitti biraz isi varmis. Ben de uzNdim ole tv izliom geziniom nette. Kismeden ses cikmio tiplere bak heleTamam cicegim dizi izliyoruz biz siz ne yapıyorsunuz
Herkes tv basındaKocaya yemek verdim . Gitti biraz isi varmis. Ben de uzNdim ole tv izliom geziniom nette. Kismeden ses cikmio tiplere bak hele
Aynen ne izliyorsunuzHerkes tv basında
Ben burdayımKocaya yemek verdim . Gitti biraz isi varmis. Ben de uzNdim ole tv izliom geziniom nette. Kismeden ses cikmio tiplere bak hele
Napak bacim burda olaydinz dedikodunun dibine vurur iki gobek atardikHerkes tv basında
Seni seniii toraqa geniiBen burdayım
Napak bacim burda olaydinz dedikodunun dibine vurur iki gobek atardik
Seni seniii toraqa geniinie gizliden izlisen bizii
Ne qaa ayippgizliden gizliden bakıp kaçıyorum
Kızım bıraksa muhabbet edecem sizlerle hanfendi geç yatıyor ben de onu uyutmaya çalışırken çoğu kez uyumuş oluyorum sabah erken kalktığım içinNe qaa ayipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?