CukurAynen ne izliyorsunuz
Öyle cok yedimki ekran basında inan suan bu göbegimi hicbiryere atamıyorumNapak bacim burda olaydinz dedikodunun dibine vurur iki gobek atardik
Seni seniii toraqa geniinie gizliden izlisen bizii
Hayırlısı olsun cicegim düzenledim
Allah yardımcın olsun saglıkla kucagına alırsın insallahmerhabalar.ben de 4 aylık hamileyim. ancak skıntılı bir hamilelik süreci geçiriyorum.dua ederseniz sevinirim
Gunydn cnmKızlar nasılsınızzzz
Hamişler doğuma adım adım, hayırlısı ile doğurun
O değilde biz ne zaman doğuracsz
Ayy hamişlerin hissetikleri felan oluyor diyorlarGunydn cnmsaolasn. Daha cok vaaar dogumaa. Siz de en gec sene sonunda pırtlatacaksinz
Dediklerimiz dua yerine gecer insllh ❤Ayy hamişlerin hissetikleri felan oluyor diyorlarinşallah ama benim umudum kalmadı, dün 24. Gündü haşa yumuetlamadm
Bizde sperm sorunu var diye takip ediyorum aslındaDediklerimiz dua yerine gecer insllh ❤
Artk yumurtlmaya bakmayim cnm bence ya. Akisina birakin. 2 gune bir yapin. Hem bilmeden daha cok zevkine bakarsinz bence. Nacizane tavsiyem yani. Ben de hamile kaldgim ay alcaktim. Esim izin vermemisti. Iki gune bir denedik bazen ust uste bazen de 3 gunde falan oldu. Cok sukur hic bilmedgim bi gun yum olmus o tuttu. Insllh sizin de ole olur
Hiç izlemedim onu
Ne zamndr deniosunz cnmBizde sperm sorunu var diye takip ediyorum aslında
Ama hiç takip etmek istemiyorum özünde
Bir nevi zorunluluk
7 ayNe zamndr deniosunz cnm
Düzenledim bebegim üzülme hayırlısı böyleymis
Galiba sanslısın bagımlısı olmamıssınHiç izlemedim onu
Allah yardımcınız olsun, nasıl bir sıkıntınız varmerhabalar.ben de 4 aylık hamileyim. ancak skıntılı bir hamilelik süreci geçiriyorum.dua ederseniz sevinirim
Aynen öyle türleri pek izlememDüzenledim bebegim üzülme hayırlısı böyleymis
Galiba sanslısın bagımlısı olmamıssın
Estradiol yüksek çıkmış acaba kist mi var? Fsh lh normal görünüyor fakat estradiol yükselince fsh düşer diye biliyorum. Muayene oldunuz mu? Orda daha net çıkarHerkese merhaba,
hormon tahlil sonuçlarımla ilgili yardımcı olurmusunuz acaba? Kafam çok karıştı, tüp bebeğe başlamak istiyorum ama kararsız kaldım.
FSH : 7,50 - LH : 8 - Estradiol : 350 -AMH : 0,38 Prolaktin : 40
Rabbim daha cok bekltmeden versin insllh. Pki hic baktin mi sperm sorunu olanlar nasil bi deneme icinde oluolar.
Evet çok araştırdım ama takviyelere tedaviye devam edip dua etmekten başka şansım ykkRabbim daha cok bekltmeden versin insllh. Pki hic baktin mi sperm sorunu olanlar nasil bi deneme icinde oluolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?