Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet çok araştırdım ama takviyelere tedaviye devam edip dua etmekten başka şansım ykk
Canım sizin sperm sayı ve hızınız nedir? Bi ara biz de çok uğraştık ya yanlış tahlil yapıldı ya takviyeler işe yaradı şuan çok çok iyi maşallah deyim

Canım sizin sperm sayı ve hızınız nedir? Bi ara biz de çok uğraştık ya yanlış tahlil yapıldı ya takviyeler işe yaradı şuan çok çok iyi maşallah deyim
Aynı şey bizim de başımıza geldi, 1,5 yıl önce testte ileri hız 0 çıktı panik yaptık bitkisel takviyeler filan yaptık ama 2 hafta sonra hamile kaldım yani bazen çok bekletiyorlar sanırım sayı iyiydi ama hızlı değildi her laboratuvar farklı oluyor galiba

Sayımız totelde 14.000 ml, ileri hızımız %35 toplam hız %50 ama morfoloji 2
Tatlım bizim ilk baştaki bu kadar da değildi. Klomen, keçiboynuzu, çinko, evicap bunları kullandık. Erkek infertilitesinde aşılamada başarı yüksekmiş denediniz mi hiç?

Valla tatlım şuan değerler o kadar iyi ki mükemmel hatta ama nasip işte benim hormonlar sağ olsun

Kizlarrr nasilsinizz bakalim Bugun bir bel agrim varr hamilelikten mii belim acik kaldi ondan mi bilmiyorum ama calismak zor geldi bugun 2-3 ay sonra napcam ben bilmem

Tatlım bizim ilk baştaki bu kadar da değildi. Klomen, keçiboynuzu, çinko, evicap bunları kullandık. Erkek infertilitesinde aşılamada başarı yüksekmiş denediniz mi hiç?
Yok kuzum femara ve ovitrelle denedim ama tutmadı, zamanı değilmiş demek ki dedim
Bizimde ilk böyle değildi, takviyelerle çoğaldı böyle oldu
Tek bir tahlilede bağlı kalmadık ama morfoloji gram oynamıyor
Dediğin gibi sanırım aşılanaya yönelenecem ama biraz daha zaman tanıyorum kendime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…