- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
Düzenledim bebegim üzülme hayırlısı böyleymis
O zman ya Allh ya Sabir diyecez. Hayrli zamnda olsn insllhEvet çok araştırdım ama takviyelere tedaviye devam edip dua etmekten başka şansım ykk
İnşallah ya, rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallahO zman ya Allh ya Sabir diyecez. Hayrli zamnda olsn insllh
Yaa sormaaaPek nazik bayannnnn
Canım sizin sperm sayı ve hızınız nedir? Bi ara biz de çok uğraştık ya yanlış tahlil yapıldı ya takviyeler işe yaradı şuan çok çok iyi maşallah deyimEvet çok araştırdım ama takviyelere tedaviye devam edip dua etmekten başka şansım ykk
Sayımız totelde 14.000 ml, ileri hızımız %35 toplam hız %50 ama morfoloji 2Canım sizin sperm sayı ve hızınız nedir? Bi ara biz de çok uğraştık ya yanlış tahlil yapıldı ya takviyeler işe yaradı şuan çok çok iyi maşallah deyim
Aynı şey bizim de başımıza geldi, 1,5 yıl önce testte ileri hız 0 çıktı panik yaptık bitkisel takviyeler filan yaptık ama 2 hafta sonra hamile kaldım yani bazen çok bekletiyorlar sanırım sayı iyiydi ama hızlı değildi her laboratuvar farklı oluyor galibaCanım sizin sperm sayı ve hızınız nedir? Bi ara biz de çok uğraştık ya yanlış tahlil yapıldı ya takviyeler işe yaradı şuan çok çok iyi maşallah deyim
Tatlım bizim ilk baştaki bu kadar da değildi. Klomen, keçiboynuzu, çinko, evicap bunları kullandık. Erkek infertilitesinde aşılamada başarı yüksekmiş denediniz mi hiç?Sayımız totelde 14.000 ml, ileri hızımız %35 toplam hız %50 ama morfoloji 2
Valla tatlım şuan değerler o kadar iyi ki mükemmel hatta ama nasip işte benim hormonlar sağ olsunAynı şey bizim de başımıza geldi, 1,5 yıl önce testte ileri hız 0 çıktı panik yaptık bitkisel takviyeler filan yaptık ama 2 hafta sonra hamile kaldım yani bazen çok bekletiyorlar sanırım sayı iyiydi ama hızlı değildi her laboratuvar farklı oluyor galiba
Nasip tabi, hep diyoruz bir yumurta bir sperm yeter ama zamanı vardır elinizden geleni yapın gerisini Allah bilirValla tatlım şuan değerler o kadar iyi ki mükemmel hatta ama nasip işte benim hormonlar sağ olsun
Amenna kuzumNasip tabi, hep diyoruz bir yumurta bir sperm yeter ama zamanı vardır elinizden geleni yapın gerisini Allah bilir
Geçmiş olsun ha bire yeni bir hastalık buluyor seni deKizlarrr nasilsinizz bakalim ♥ Bugun bir bel agrim varr hamilelikten mii belim acik kaldi ondan mi bilmiyorum ama calismak zor geldi bugun 2-3 ay sonra napcam ben bilmem
Agirlasiosn cnm zamanla ondandr belki.Bende de oluo bazenKizlarrr nasilsinizz bakalim ♥ Bugun bir bel agrim varr hamilelikten mii belim acik kaldi ondan mi bilmiyorum ama calismak zor geldi bugun 2-3 ay sonra napcam ben bilmem
Hakkaten öyle, şükrediyorum her gün ve isteyen herkese nasip olsun diye dua ediyorum. Mide bulantıları ağrılar sızılar çekiliyor hepsiAmenna kuzumsenin nasıl gidiyor? Düşüncesi bu kadar güzelken bebeğini taşımak ne hoştur
Ya peki belirtin var mıydı? Bende hiçbir belirti yok yine olmadıHakkaten öyle, şükrediyorum her gün ve isteyen herkese nasip olsun diye dua ediyorum. Mide bulantıları ağrılar sızılar çekiliyor hepsi ☺
Yok kuzum femara ve ovitrelle denedim ama tutmadı, zamanı değilmiş demek ki dedimTatlım bizim ilk baştaki bu kadar da değildi. Klomen, keçiboynuzu, çinko, evicap bunları kullandık. Erkek infertilitesinde aşılamada başarı yüksekmiş denediniz mi hiç?
Valla oyle yaaa direncim zaten cok zayif kendim sismanim ama ruhum inceGeçmiş olsun ha bire yeni bir hastalık buluyor seni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?