- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Sabah 9 aksam 6 calisiyorum ve nerdeyse hep oturuyorum su icme tuvalete gitme harici sanirim bugun ondan agridi cok kalkmadim yerimdenAgirlasiosn cnm zamanla ondandr belki.Bende de oluo bazen
Aşılama aklında bulunsun canım. Her ay beklemektense bir tedavi görmek belki psikolojini rahatlatır. Ben de ikinci aşılamadan sonra tüp bebeğe başlayacağım..Yok kuzum femara ve ovitrelle denedim ama tutmadı, zamanı değilmiş demek ki dedim
Bizimde ilk böyle değildi, takviyelerle çoğaldı böyle oldu
Tek bir tahlilede bağlı kalmadık ama morfoloji gram oynamıyor
Dediğin gibi sanırım aşılanaya yönelenecem ama biraz daha zaman tanıyorum kendime
Daha duur yuvarlak yuvarlak olcan dahaValla oyle yaaa direncim zaten cok zayif kendim sismanim ama ruhum ince
Sizdeki sorun ne ki tatlım, spermler iyiymiş maşallahAşılama aklında bulunsun canım. Her ay beklemektense bir tedavi görmek belki psikolojini rahatlatır. Ben de ikinci aşılamadan sonra tüp bebeğe başlayacağım..
Daha duur yuvarlak yuvarlak olcan daha
yok muayene olmadım ne yazık ki, bu değerler canımı çok sıkmaya başladı. Bende ne yapacağımı bilemedim doğrusuEstradiol yüksek çıkmış acaba kist mi var? Fsh lh normal görünüyor fakat estradiol yükselince fsh düşer diye biliyorum. Muayene oldunuz mu? Orda daha net çıkar
Kuzum fsh yüksek lh da sıkıntılı... Yani aslında her ay yumurtlama oluyor yumurta kendiliğinden çatlıyor ama maalesef hiç çift çizgi görmedim. Yine de bin hamd, kötü sonuçlanan çift çizgiler nasip etmesin RabbimSizdeki sorun ne ki tatlım, spermler iyiymiş maşallah
Belirtilere takılma bence belli olmuyor, benim aynı adet öncesi olduğu gibi bel ağrım vardı başka da bir belirti olmadı pekYa peki belirtin var mıydı? Bende hiçbir belirti yok yine olmadı
Ama onlar sıkıntılı olursa yumurta oluşup çatlarmı ki, aklım karıştıKuzum fsh yüksek lh da sıkıntılı... Yani aslında her ay yumurtlama oluyor yumurta kendiliğinden çatlıyor ama maalesef hiç çift çizgi görmedim. Yine de bin hamd, kötü sonuçlanan çift çizgiler nasip etmesin Rabbim
Olabilir cnm.Sabah 9 aksam 6 calisiyorum ve nerdeyse hep oturuyorum su icme tuvalete gitme harici sanirim bugun ondan agridi cok kalkmadim yerimden
İşte zavallı yumurtacıklarım çok çalışıyor. Bu ay iğne ile fsh ve lh desteği aldım ama bu ay da fos çıktıAma onlar sıkıntılı olursa yumurta oluşup çatlarmı ki, aklım karıştı
Bende tv karşısında keyif yapıyorumGöbüşümu besliormsen napiosn
İnsanın elinde değil ki kuzumBelirtilere takılma bence belli olmuyor, benim aynı adet öncesi olduğu gibi bel ağrım vardı başka da bir belirti olmadı pek
Hayırlısı olsun, biran önce bizimde kucağımız dolar inşallahİşte zavallı yumurtacıklarım çok çalışıyor. Bu ay iğne ile fsh ve lh desteği aldım ama bu ay da fos çıktı
Ben de oyleyim simdinBende tv karşısında keyif yapıyorum
Bebişimize iyi bak annesiii
Amiin çiçeğimHayırlısı olsun, biran önce bizimde kucağımız dolar inşallah
Pipili annesi sen belirti yaşamış mıydın? Yaşadıysan ne zaman yaşadın anlat heleBen de oyleyim simdin
Ne kadar hareket o kdar ekmek valla kendi bilir
Doktor fobim oldu gidemedim henüz cicegim sende üzülme hersey vaktine esirdir mecbur bekleyecez
Anam benmki cok degisikti ya. Hah tamm bunlar gebelik belrtisi diyemedim hic. Her ay derdim bnm sole bole belirtim var diye. Ama o ay bi degisikti.Pipili annesi sen belirti yaşamış mıydın? Yaşadıysan ne zaman yaşadın anlat hele
Ay ben beeennnici sıkılan varmı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?