Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşılama aklında bulunsun canım. Her ay beklemektense bir tedavi görmek belki psikolojini rahatlatır. Ben de ikinci aşılamadan sonra tüp bebeğe başlayacağım..
Valla oyle yaaa direncim zaten cok zayif kendim sismanim ama ruhum ince
Daha duur yuvarlak yuvarlak olcan daha

Aşılama aklında bulunsun canım. Her ay beklemektense bir tedavi görmek belki psikolojini rahatlatır. Ben de ikinci aşılamadan sonra tüp bebeğe başlayacağım..

Daha duur yuvarlak yuvarlak olcan daha
Sizdeki sorun ne ki tatlım, spermler iyiymiş maşallah

Estradiol yüksek çıkmış acaba kist mi var? Fsh lh normal görünüyor fakat estradiol yükselince fsh düşer diye biliyorum. Muayene oldunuz mu? Orda daha net çıkar
yok muayene olmadım ne yazık ki, bu değerler canımı çok sıkmaya başladı. Bende ne yapacağımı bilemedim doğrusu

Sizdeki sorun ne ki tatlım, spermler iyiymiş maşallah
Kuzum fsh yüksek lh da sıkıntılı... Yani aslında her ay yumurtlama oluyor yumurta kendiliğinden çatlıyor ama maalesef hiç çift çizgi görmedim. Yine de bin hamd, kötü sonuçlanan çift çizgiler nasip etmesin Rabbim

Ama onlar sıkıntılı olursa yumurta oluşup çatlarmı ki, aklım karıştı

Pipili annesi sen belirti yaşamış mıydın? Yaşadıysan ne zaman yaşadın anlat hele
Anam benmki cok degisikti ya. Hah tamm bunlar gebelik belrtisi diyemedim hic. Her ay derdim bnm sole bole belirtim var diye. Ama o ay bi degisikti.
Belde ve karnmda adet agrisi falan hic olmamisti. Sadece belimde ayakta durunca sanki yük tasimisim gibi agri vardi. Oturunca geciodu. Goguslerim desen hafif yanlara bastirinca agriodu. Son 2 3 gun kala yogunlasti agrisi. Ama ole aman aman bi agri yoktu yani.baskaaaa ?
Halszlik falan da yoktu. O da regle bikac gun kala aksam gece yarisina dogru uyku bastiriodu.onu da saat gec oldu diye dusundm. Bide ates basiodu sirtima terletiodu resmen beni. Ama cabuk geciodu. Ogrenmeden bikac gun once aksam ateslendim birden. Gozumu acamiodum. Bi saat falan uyudum uyandm biseyim yoktu. Akinti desen o da yoktu bende. Hele son hafta baya kuruydum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…