Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor fobim oldu gidemedim henüz cicegim sende üzülme hersey vaktine esirdir mecbur bekleyecez
ici sıkılan varmı benim gibi?
Benim içim sıkılıyor ama bu siteye kayıt olduktan sonra böyle oldum ne kadar pozitiftim
Nana sen çiçeklerinin anası olarak fobini bir kenara atıp artık iyi bir doktora görünmelisin kuzum

Herkesinki ayrı alem desene

Benim içim sıkılıyor ama bu siteye kayıt olduktan sonra böyle oldum ne kadar pozitiftim
Nana sen çiçeklerinin anası olarak fobini bir kenara atıp artık iyi bir doktora görünmelisin kuzum
Enerjinimi aldık simdi biz senin sok sok sok
Tavsiyeni kulak arkası yapmayacam balam

Kim gelip camasır makinamı calıstıracak süpürge acacak aksam oldu ben hala uzanıyorum
aman Allhim ne qaa cok ortak yonumuz var bziiim. komsu olaydik birbirimizjn evini temizlerdik. En azndan eglnceli olursu temizlik derdi olmazdi. Yatiom camış gibi

aman Allhim ne qaa cok ortak yonumuz var bziiim. komsu olaydik birbirimizjn evini temizlerdik. En azndan eglnceli olursu temizlik derdi olmazdi. Yatiom camış gibi
sen ben hamileyim derdin bütün evinin isini bana yaptırırdın simdi bırak komsu olma ayaklarını

Ayyyy inancin olsun hic ole bi insan deilm daha enerjik oluorm birileri olunca. Tekken paso tembelliiik
Tembellik konusunda haklı bir sebebin var hadi senin ben niye böyleyim yattıkca yatasım uyudukca uyuyasım hic is yapmadıkca hicmi hic yapmayasım geliyor koca isten gelmeden 1saat önce fırlıyorum yataktan nasıl yetistiriyorum inan olsun bende bilmiyorum ama bal dök yala

Aşılama aklında bulunsun canım. Her ay beklemektense bir tedavi görmek belki psikolojini rahatlatır. Ben de ikinci aşılamadan sonra tüp bebeğe başlayacağım..

Daha duur yuvarlak yuvarlak olcan daha
Ayyy deme kizz valla merdivenlerde falan yuvarlanirim zaten yuvarlagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…