Doktor fobim oldu gidemedim henüz cicegim sende üzülme hersey vaktine esirdir mecbur bekleyecez
Benim içim sıkılıyor ama bu siteye kayıt olduktan sonra böyle oldumici sıkılan varmı benim gibi?
bende öyleyim hep bi umutsuzlik sIkInlikici sıkılan varmı benim gibi?
Herkesinki ayrı alem deseneAnam benmki cok degisikti ya. Hah tamm bunlar gebelik belrtisi diyemedim hic. Her ay derdim bnm sole bole belirtim var diye. Ama o ay bi degisikti.
Belde ve karnmda adet agrisi falan hic olmamisti. Sadece belimde ayakta durunca sanki yük tasimisim gibi agri vardi. Oturunca geciodu. Goguslerim desen hafif yanlara bastirinca agriodu. Son 2 3 gun kala yogunlasti agrisi. Ama ole aman aman bi agri yoktu yani.baskaaaa?
Halszlik falan da yoktu. O da regle bikac gun kala aksam gece yarisina dogru uyku bastiriodu.onu da saat gec oldu diye dusundm. Bide ates basiodu sirtima terletiodu resmen beni. Ama cabuk geciodu. Ogrenmeden bikac gun once aksam ateslendim birden. Gozumu acamiodum. Bi saat falan uyudum uyandm biseyim yoktu. Akinti desen o da yoktu bende. Hele son hafta baya kuruydum.
Kim gelip camasır makinamı calıstıracak süpürge acacak aksam oldu ben hala uzanıyorumAy ben beeennn
Aynn ole valla. Belirti olduklrini da hamile olunca anladim yani. Demk ki dedim bende su bu belirti var diye bakmamak gerekiomus. Hepsi bosmusHerkesinki ayrı alem desene
Enerjinimi aldık simdi biz senin sok sok sokBenim içim sıkılıyor ama bu siteye kayıt olduktan sonra böyle oldumne kadar pozitiftim
Nana sen çiçeklerinin anası olarak fobini bir kenara atıp artık iyi bir doktora görünmelisin kuzum
aman Allhim ne qaa cok ortak yonumuz var bziiim.Kim gelip camasır makinamı calıstıracak süpürge acacak aksam oldu ben hala uzanıyorum
Hic sevmiyorum bu gri günleribende öyleyim hep bi umutsuzlik sIkInlik
sen ben hamileyim derdin bütün evinin isini bana yaptırırdın simdi bırak komsu olma ayaklarınıaman Allhim ne qaa cok ortak yonumuz var bziiim.komsu olaydik birbirimizjn evini temizlerdik. En azndan eglnceli olursu temizlik derdi olmazdi. Yatiom camış gibi
Ayyyy inancin olsun hic ole bi insan deilmsen ben hamileyim derdin bütün evinin isini bana yaptırırdın simdi bırak komsu olma ayaklarını
Benle olaydin bol bol yerdik bidee dombilik olmustuk simdiyesen ben hamileyim derdin bütün evinin isini bana yaptırırdın simdi bırak komsu olma ayaklarını
Noldu canım hayırdırici sıkılan varmı benim gibi?
Tembellik konusunda haklı bir sebebin var hadi seninAyyyy inancin olsun hic ole bi insan deilmdaha enerjik oluorm birileri olunca. Tekken paso tembelliiik
Hamiş olmasam gelir yapardım kız ayıpsınKim gelip camasır makinamı calıstıracak süpürge acacak aksam oldu ben hala uzanıyorum
Suanki kilonun iki katıydın kesin kocalar ellerinde isyan bayragıyla gelirdi eve sizi doyuramadık diyeBenle olaydin bol bol yerdik bidee dombilik olmustuk simdiye
Ayyy deme kizz valla merdivenlerde falan yuvarlanirim zaten yuvarlagimAşılama aklında bulunsun canım. Her ay beklemektense bir tedavi görmek belki psikolojini rahatlatır. Ben de ikinci aşılamadan sonra tüp bebeğe başlayacağım..
Daha duur yuvarlak yuvarlak olcan daha
Bende havalara yoruyorum canım yaaaNoldu canım hayırdırhavalardan bence
Kızzzz seni yerimHamiş olmasam gelir yapardım kız ayıpsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?