Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etme oglandan once de boyleydim tami tamina anlttigin gibi yapiorm ben de
Suanki kilonun iki katıydın kesin kocalar ellerinde isyan bayragıyla gelirdi eve sizi doyuramadık diye
isleri bizi doyurmak zaten

Anaaam gecmis olsn. Talihsizlige bak. Daha yeni girdik tatile neyse ki iiles de once
Ay inş kuzum ya geçer bian önce.. Bugün ful yattım akşam çok erken uyudum gündüz yine uyudum daha iyitim sanki ama grip ilacı içtim dünden beri inş bişey olmaz. Bat da cts

Ay inş kuzum ya geçer bian önce.. Bugün ful yattım akşam çok erken uyudum gündüz yine uyudum daha iyitim sanki ama grip ilacı içtim dünden beri inş bişey olmaz. Bat da cts
Canım geçmiş olsun ben de yeni kendime geliyorum ama bat gelmeden ilaç içmese miydin acaba ıhlamur filan idare et şimdilik bol bol uyu

Belkim bebisinin halsizligidr buu
Bakırköy ortak adresimiz dr sadi konuk cafe
Ben orayi terk ettim. Bahcelievler subesindeyim haftaya ordayim beklerim

Canım geçmiş olsun ben de yeni kendime geliyorum ama bat gelmeden ilaç içmese miydin acaba ıhlamur filan idare et şimdilik bol bol uyu
O kadar umutsuzum ki artık cnm olmucak gibi hiisediyorum ne bileyim sanki tüp bebekten başka çare yok gibi hoş o da tutar mı bilmem..

O kadar umutsuzum ki artık cnm olmucak gibi hiisediyorum ne bileyim sanki tüp bebekten başka çare yok gibi hoş o da tutar mı bilmem..
Öyle düşününce oluyor biliyor musun, umutsuz ol o zaman ne diyeyim Ben kesin adet olacağım dediğim ay oldu, inş hamilesindir de ilacın zararı olur mu diye kaygılanırsın

Öyle düşününce oluyor biliyor musun, umutsuz ol o zaman ne diyeyim Ben kesin adet olacağım dediğim ay oldu, inş hamilesindir de ilacın zararı olur mu diye kaygılanırsın
Valla artık yaza kadar bekleyip yazın Tüp bebek istiyoruz olmazsa olmasın yeter artık diyorum çünkü 6 aydır çok bunaldım ya hele geçen ay silik çizgi gördüm gece kan tahlili ne git gel herkesi ayağı kaldırdık ne bileyim hevesim de yok sanki.. İnş hamileyimdir ne diyeyim hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…