Merak etme oglandan once de boyleydimTembellik konusunda haklı bir sebebin var hadi seninben niye böyleyim yattıkca yatasım uyudukca uyuyasım hic is yapmadıkca hicmi hic yapmayasım geliyor koca isten gelmeden 1saat önce fırlıyorum yataktan nasıl yetistiriyorum inan olsun bende bilmiyorum ama bal dök yala
Suanki kilonun iki katıydın kesin kocalar ellerinde isyan bayragıyla gelirdi eve sizi doyuramadık diye
Anaaam gecmis olsn. Talihsizlige bak. Daha yeni girdik tatile neyse ki iiles de onceBende grip oldum yatıyorum evde oysa ki ne hayallerim vardı 15 tatile dair evimi dip köşe temizlicektim..
Kahve icmeye gel hadi zeytinburnunaMerak etme oglandan once de boyleydimtami tamina anlttigin gibi yapiorm ben de
isleri bizi doyurmak zaten
E qı dibimdeymissin senKahve icmeye gel hadi zeytinburnuna
Ay inş kuzum ya geçer bian önce.. Bugün ful yattım akşam çok erken uyudum gündüz yine uyudum daha iyitim sanki ama grip ilacı içtim dünden beri inş bişey olmaz. Bat da ctsAnaaam gecmis olsn. Talihsizlige bak. Daha yeni girdik tatile neyse ki iiles de once
Bakırköy ortak adresimizE qı dibimdeymissin senyoksa cafenin adresi mi
Canım geçmiş olsun ben de yeni kendime geliyorum ama bat gelmeden ilaç içmese miydin acaba ıhlamur filan idare et şimdilik bol bol uyuAy inş kuzum ya geçer bian önce.. Bugün ful yattım akşam çok erken uyudum gündüz yine uyudum daha iyitim sanki ama grip ilacı içtim dünden beri inş bişey olmaz. Bat da cts
Kız Nana Kazenle ne konuştunuz bakalım hiç bahsetmiyorsunBakırköy ortak adresimizdr sadi konuk cafe
Hahhhaaa tatlı yuvarlaklik bunlarAyyy deme kizz valla merdivenlerde falan yuvarlanirim zaten yuvarlagim
Belkim bebisinin halsizligidr buuAy inş kuzum ya geçer bian önce.. Bugün ful yattım akşam çok erken uyudum gündüz yine uyudum daha iyitim sanki ama grip ilacı içtim dünden beri inş bişey olmaz. Bat da cts
Ben orayi terk ettim. Bahcelievler subesindeyimBakırköy ortak adresimizdr sadi konuk cafe
O kadar umutsuzum ki artık cnm olmucak gibi hiisediyorum ne bileyim sanki tüp bebekten başka çare yok gibi hoş o da tutar mı bilmem..Canım geçmiş olsun ben de yeni kendime geliyorum ama bat gelmeden ilaç içmese miydin acaba ıhlamur filan idare et şimdilik bol bol uyu
Ah keşke ama umutsuzum çok..Belkim bebisinin halsizligidr buu
Ben orayi terk ettim. Bahcelievler subesindeyimhaftaya ordayim beklerim
Hayrlisiysa olmustur insllh bu ayAh keşke ama umutsuzum çok..
Darisi basina anacimHahhhaaa tatlı yuvarlaklik bunlar
Öyle düşünme canım ya dağıt kafanı birşeyler izle yapBende havalara yoruyorum canım yaaakötü birsey olacakmıs gibi bir ic kararması yasıyorum
Öyle düşününce oluyor biliyor musun, umutsuz ol o zaman ne diyeyimO kadar umutsuzum ki artık cnm olmucak gibi hiisediyorum ne bileyim sanki tüp bebekten başka çare yok gibi hoş o da tutar mı bilmem..
Valla artık yaza kadar bekleyip yazın Tüp bebek istiyoruz olmazsa olmasın yeter artık diyorum çünkü 6 aydır çok bunaldım ya hele geçen ay silik çizgi gördüm gece kan tahlili ne git gel herkesi ayağı kaldırdıkÖyle düşününce oluyor biliyor musun, umutsuz ol o zaman ne diyeyimBen kesin adet olacağım dediğim ay oldu, inş hamilesindir de ilacın zararı olur mu diye kaygılanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?