Hadi bakalım hayırlısı cnm. Bildiğim kadarıyla artık puana yakın mülakat puanı veriyorlar hayırlısıyla atlatırsın inşEveeet mulakat yerim de aciklndi sonunda. 6 subat atasehirde su sacma mulakati da gecersek geriye tercih yapip sonuc beklemek kalcakk
Kazenin canı sıkılmıs benimle egleniyorKız Nana Kazenle ne konuştunuz bakalım hiç bahsetmiyorsun
Evet yuvArliolr puanlri. Ayni seyi veriolr. Formalite aslnda. Bosuna ugrastriolrHadi bakalım hayırlısı cnm. Bildiğim kadarıyla artık puana yakın mülakat puanı veriyorlar hayırlısıyla atlatırsın inş
Ben hergün oradayım kocabeni aksama kadar bırakıyor istendönüste alıyorBelkim bebisinin halsizligidr buu
Ben orayi terk ettim. Bahcelievler subesindeyimhaftaya ordayim beklerim
Yasin okuyacam buaksam insallah ferahlarımÖyle düşünme canım ya dağıt kafanı birşeyler izle yap
Ben hergün oradayım kocabeni aksama kadar bırakıyor istendönüste alıyorDermisim
Oy kıyamam kuzum inşirah süresi de onu ayetel kürsi Felak nas rahatlatırYasin okuyacam buaksam insallah ferahlarım
İnan olsun bilmiyorum zaten bu saatten sonra aramasın koca geldi gelcek
Bu kazen seni nerden arickmiiis
Okuyacam canım hepsini insallah hemen kavusuruz hemen ferahlarızOy kıyamam kuzum inşirah süresi de onu ayetel kürsi Felak nas rahatlatırbebeklerimize kavuşunca geçicek inş bu zor günler..
Sakincali bi durumİnan olsun bilmiyorum zaten bu saatten sonra aramasın koca geldi gelcek
Şey mi ki hesabın pasifken numaradan aktif olması için mesaj atılıyor ya o numarayı mi arayacakİnan olsun bilmiyorum zaten bu saatten sonra aramasın koca geldi gelcek
Sakincali bi durum
Şey mi ki hesabın pasifken numaradan aktif olması için mesaj atılıyor ya o numarayı mi arayacakmevzu ne topikcek merak içindeyiz
Ne bilim benim hiç fikrim yokben hala espiri yaptıgını düsünüyorum
Daha önce böyle birini arayacagım dedigi sonrada aradıgı oldumuki aydınlatırmısınız beni
Amiin ağzın bal yesin ♥Darisi basina anacim
Biliyo musun Doktor Banu Çiftçi nin hamilelik uygulamasını indirdim son adet tarihimi girdim iki hafta dört günlük gebeyim diye kendi kendime takılıyorum. O kadar tak etti canıma, uyuyamıyorum uyusam da saçma rüyalar görüyorum kendimi esir gibi hissediyorum. Bu düşünceye ve lanet olası umuda esir oldum. Umutlanmak istemiyorum ya nasıl def edicem bunu benOkuyacam balam
Cok kötü evlatsızlık. O eksiklik o yarımlık.Biliyo musun Doktor Banu Çiftçi nin hamilelik uygulamasını indirdim son adet tarihimi girdim iki hafta dört günlük gebeyim diye kendi kendime takılıyorum. O kadar tak etti canıma, uyuyamıyorum uyusam da saçma rüyalar görüyorum kendimi esir gibi hissediyorum. Bu düşünceye ve lanet olası umuda esir oldum. Umutlanmak istemiyorum ya nasıl def edicem bunu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?