Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eveeet mulakat yerim de aciklndi sonunda. 6 subat atasehirde su sacma mulakati da gecersek geriye tercih yapip sonuc beklemek kalcakk

Eveeet mulakat yerim de aciklndi sonunda. 6 subat atasehirde su sacma mulakati da gecersek geriye tercih yapip sonuc beklemek kalcakk
Hadi bakalım hayırlısı cnm. Bildiğim kadarıyla artık puana yakın mülakat puanı veriyorlar hayırlısıyla atlatırsın inş

Biliyo musun Doktor Banu Çiftçi nin hamilelik uygulamasını indirdim son adet tarihimi girdim iki hafta dört günlük gebeyim diye kendi kendime takılıyorum. O kadar tak etti canıma, uyuyamıyorum uyusam da saçma rüyalar görüyorum kendimi esir gibi hissediyorum. Bu düşünceye ve lanet olası umuda esir oldum. Umutlanmak istemiyorum ya nasıl def edicem bunu ben

Cok kötü evlatsızlık. O eksiklik o yarımlık.
Bende öyleydim senin gibi herseyde belirti arardım en olmadık konulara bakardım bulamıyorum diye benden baska kimse bunları yasamadımı sormadımı yaaa diye kızardım
Suan öyle degilim mesela adetim gelsinde doktorlara gitmek zorunda kalmayayım düsüncesindeyim pkom olmasın baska bir rahatsızlıgım olmasın düsüncesindeyim
Hamilemiyim sorusunu kafama getirmek bile istemiyorum o salak doktor benden ne cok sey almıs götürmüs belkide bu vurdumduymazlıkla hamile kalacam kim bilir
Cocuk istiyorsak stressiz bir hayat yasamamız sart bebegim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…