Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canlarim yaaa yapmayin bole.
Bugun bnm tltakildgim ilk topiklerden birinde birisi o kdr tedavi tup bebek gormesine ragmen olmadi baya bi sure. Ama sonra birden gebelik haberini almis. Bugun paylasti kendisi. Demk ki gercktn umutsz olunca ya da bazilarinin dedgi gibi takmayinca oluomus. O yuzden uzmeyin bosuna caninizi. Inanin bnm var diye demiorm ama olacak olan oluo zaten.

Hatta bu da paylasimi

Bana gelince en son yaşadığım negatif transferimden sonra buralara gelmek bile istemedim. 2 ay sonra eldeki 2 embriyomu da transfer ettirdim. Ve sonuç gene negatif. Gene bir yıkılma. Elde ne embriyo var ne para ne de bende güç. Artık vazgeçtim bıraktım peşini. Kaderime razı geldim. Sadece triodimi kafama takıp onu tedavi ettireyim diye planlıyordum. Onda da değerlerim iyi, nıdüllerimde yok olmuştu. Ona da gerek kalmamıştı tedaviye. Madem olmuyor diyerek yaptığım bütün diyetleri bıraktım. İçtiğim bütün vitamin folik asit vs tüm ilaçları bıraktım. Kendimi hamur işlerine pastaya böreğe verdim. Yaptım yedim acımadım. Cips mips ne varsa. Ne ovu testi yaptım ne de 2 güne bir ilişki. Sonra bir gün tesadüf ovu testi yaparak ondan şüphelenerek HCG yaptım ve ikinci çizgi. Tabiki ben bu çizgilerden görmüştüm benim için devamı önemliydi. Çok şükür devamı geldi. Kalp atışını da duyduk ama hala endişeler tereddütler yakamda.

Umursamak istemiyorum artık. Yine bi dünya yol gidicem hem maddi hem de bedenen çok yorulduk. Çocuk olsa başta bunlardan kurtuldum diye sevinicem sanırım...

cok sevindim o kisiye ya allah bizleri okadar yormadan versin insallah onunda saglıkla kucagına versin insallah evladını
İnanıyorum fatmam birgün hepimiz mutlu olacaz boynu bükük kimse kalmayacak bu topigimizde

Umursamak istemiyorum artık. Yine bi dünya yol gidicem hem maddi hem de bedenen çok yorulduk. Çocuk olsa başta bunlardan kurtuldum diye sevinicem sanırım...
Umursama kuzum sende bir ana evladısın rabbim senide eryada gec sevindirecek hayırlısını istemeye devam

cok sevindim o kisiye ya allah bizleri okadar yormadan versin insallah onunda saglıkla kucagına versin insallah evladını
İnanıyorum fatmam birgün hepimiz mutlu olacaz boynu bükük kimse kalmayacak bu topigimizde
Amin insllh cnm. Kalmicak tabiki yavrm.oolaacaaak

Merhabalar buraya yeni üye oldum ve aynı dertten muzdarip olan sizleri buldum ,ben 3,5 yıllık evliyim ve 2,5 yıldır bebek istiyoruz geçen yıl Ağustos'ta gebe kaldım fakat kalbi durduğu için Ekim ayında kürtaj ile aldılar ve ondan sonra hamile kalamadım soğan kürü, yakı falan denedim ama bir sonuç alamadım ,geçen ay özele gittik hiçbir sorunum olmadığını söyledi yumurta geliştirici ilaç verdi yumurtam büyüyünce de ovitrelle vurdu %99 gebe kalırsın inşallah dedi fakat yine bir sonuç alamadık ara verdik bende bu ay çörek otu ,tarçın ,bal karışımını deneyeceğim inşallah güzel bir sonuç alırım

Insallah canimm allah senin hepimizin gönlüne göre versin en hayirli zamanda aramiza hosgeldin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…