Ah canlarim yaaaCok kötü evlatsızlık. O eksiklik o yarımlık.
Bende öyleydim senin gibi herseyde belirti arardım en olmadık konulara bakardım bulamıyorum diye benden baska kimse bunları yasamadımı sormadımı yaaa diye kızardım
Suan öyle degilim mesela adetim gelsinde doktorlara gitmek zorunda kalmayayım düsüncesindeyim pkom olmasın baska bir rahatsızlıgım olmasın düsüncesindeyim
Hamilemiyim sorusunu kafama getirmek bile istemiyorum o salak doktor benden ne cok sey almıs götürmüs belkide bu vurdumduymazlıkla hamile kalacam kim bilir
Cocuk istiyorsak stressiz bir hayat yasamamız sart bebegim
Umursamak istemiyorum artık. Yine bi dünya yol gidicem hem maddi hem de bedenen çok yorulduk. Çocuk olsa başta bunlardan kurtuldum diye sevinicem sanırım...Cok kötü evlatsızlık. O eksiklik o yarımlık.
Bende öyleydim senin gibi herseyde belirti arardım en olmadık konulara bakardım bulamıyorum diye benden baska kimse bunları yasamadımı sormadımı yaaa diye kızardım
Suan öyle degilim mesela adetim gelsinde doktorlara gitmek zorunda kalmayayım düsüncesindeyim pkom olmasın baska bir rahatsızlıgım olmasın düsüncesindeyim
Hamilemiyim sorusunu kafama getirmek bile istemiyorum o salak doktor benden ne cok sey almıs götürmüs belkide bu vurdumduymazlıkla hamile kalacam kim bilir
Cocuk istiyorsak stressiz bir hayat yasamamız sart bebegim
Ah canlarim yaaayapmayin bole.
Bugun bnm tltakildgim ilk topiklerden birinde birisi o kdr tedavi tup bebek gormesine ragmen olmadi baya bi sure. Ama sonra birden gebelik haberini almis. Bugun paylasti kendisi. Demk ki gercktn umutsz olunca ya da bazilarinin dedgi gibi takmayinca oluomus. O yuzden uzmeyin bosuna caninizi. Inanin bnm var diye demiorm ama olacak olan oluo zaten.
Hatta bu da paylasimi
Bana gelince en son yaşadığım negatif transferimden sonra buralara gelmek bile istemedim. 2 ay sonra eldeki 2 embriyomu da transfer ettirdim. Ve sonuç gene negatif. Gene bir yıkılma. Elde ne embriyo var ne para ne de bende güç. Artık vazgeçtim bıraktım peşini. Kaderime razı geldim. Sadece triodimi kafama takıp onu tedavi ettireyim diye planlıyordum. Onda da değerlerim iyi, nıdüllerimde yok olmuştu. Ona da gerek kalmamıştı tedaviye. Madem olmuyor diyerek yaptığım bütün diyetleri bıraktım. İçtiğim bütün vitamin folik asit vs tüm ilaçları bıraktım. Kendimi hamur işlerine pastaya böreğe verdim. Yaptım yedim acımadım. Cips mips ne varsa. Ne ovu testi yaptım ne de 2 güne bir ilişki. Sonra bir gün tesadüf ovu testi yaparak ondan şüphelenerek HCG yaptım ve ikinci çizgi. Tabiki ben bu çizgilerden görmüştüm benim için devamı önemliydi. Çok şükür devamı geldi. Kalp atışını da duyduk ama hala endişeler tereddütler yakamda.
Umursama kuzum sende bir ana evladısın rabbim senide eryada gec sevindirecek hayırlısını istemeye devamUmursamak istemiyorum artık. Yine bi dünya yol gidicem hem maddi hem de bedenen çok yorulduk. Çocuk olsa başta bunlardan kurtuldum diye sevinicem sanırım...
Amin insllh cnm. Kalmicak tabiki yavrm.oolaacaaakcok sevindim o kisiye ya allah bizleri okadar yormadan versin insallah onunda saglıkla kucagına versin insallah evladını
İnanıyorum fatmam birgün hepimiz mutlu olacaz boynu bükük kimse kalmayacak bu topigimizde
İnşallah balımUmursama kuzum sende bir ana evladısın rabbim senide eryada gec sevindirecek hayırlısını istemeye devam
Cnm sen ne kadar zamandır istiyordunİnşallah balım
Merhabalar biraz yogundum yazamadım kusura bakmayinBuradayım balam var ama varım ben
Tesekkür ederim cok iyi yapmıssın ama sanki V Vuslat5133 pek gelmek istemiyor herhalde baksana yok hala
Sizde iyini varsınız cicegim
Oo pirinç anasiMerhabalar biraz yogundum yazamadım kusura bakmayin
önümüzdeki ay bir yıl olacak...Cnm sen ne kadar zamandır istiyordun
Aramıza hosgeldin canım ne kusuruMerhabalar biraz yogundum yazamadım kusura bakmayin
Insallah canimm allah senin hepimizin gönlüne göre versin en hayirli zamandaMerhabalar buraya yeni üye oldum ve aynı dertten muzdarip olan sizleri buldum ,ben 3,5 yıllık evliyim ve 2,5 yıldır bebek istiyoruz geçen yıl Ağustos'ta gebe kaldım fakat kalbi durduğu için Ekim ayında kürtaj ile aldılar ve ondan sonra hamile kalamadım soğan kürü, yakı falan denedim ama bir sonuç alamadım ,geçen ay özele gittik hiçbir sorunum olmadığını söyledi yumurta geliştirici ilaç verdi yumurtam büyüyünce de ovitrelle vurdu %99 gebe kalırsın inşallah dedi fakat yine bir sonuç alamadık ara verdik bende bu ay çörek otu ,tarçın ,bal karışımını deneyeceğim inşallah güzel bir sonuç alırım
Gerçekten mi
Amın kuzumHayırlısı olsun cicegim düzenledim
Allah yardımcın olsun saglıkla kucagına alırsın insallah
O kendini biraz dinlemeye aldı canım girmicek bir süre
Umarım hakkında hayırlısı olur tatliş lorikO kendini biraz dinlemeye aldı canım girmicek bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?