Günaydinn güzel annecikk iyiiyiz valla calisiyorum ben sen napiyosunnGunydin gencleeeer. Nasssınız yaaaww nörüonuz
İyiyiz canım tv falan bu soğuk havada başka birşey yapılmıyor sen nasılsınGunydin gencleeeer. Nasssınız yaaaww nörüonuz
Koly gelsn tatlisiiim. Kahvltimi yaptm oturuorm oleGünaydinn güzel annecikk iyiiyiz valla calisiyorum ben sen napiyosunn
Evet yaa insanin yataktan cikasi gelmio. Ben de kahvltimi yaptm bugun napsam diormİyiyiz canım tv falan bu soğuk havada başka birşey yapılmıyor sen nasılsın
Valla evden çıkmamak en iyisi yat bebişleKoly gelsn tatlisiiim. Kahvltimi yaptm oturuorm olecnm skildi kimi arasam diye dusunuorm
Evet yaa insanin yataktan cikasi gelmio. Ben de kahvltimi yaptm bugun napsam diorm
Ole valla. Bos gunlerin acisini cikariorm bi daha bole olmick diye.Valla evden çıkmamak en iyisi yat bebişle
Ama tatlım çok aşırı umutsuzsun ya daha çok az olmuş yaşın mı çok da acele ediyosunuz? Aşılama denedin bildiğim kadarıyla 2 kere..önümüzdeki ay bir yıl olacak...
Aynen bebiş gelince zaman nasıl geçer artık anlamayız bileOle valla. Bos gunlerin acisini cikariorm bi daha bole olmick diye.
Yaşım 30. İnsanların niyetiniz yok mu sorularından, oğlumun pipisi paylaşımlarından, bencilliklerinden, göbekleri belli olsun diye dar kıyafetleri özellikle giymelerinden, uykusuz geceler diye durum atmalarından bıktım. Her şeyi kendime yorar oldum yapılan her şey batıyor artık bana.Ama tatlım çok aşırı umutsuzsun ya daha çok az olmuş yaşın mı çok da acele ediyosunuz? Aşılama denedin bildiğim kadarıyla 2 kere..
Kimseye katlanmak zorunda degilsin sosyal cevrende bu sekilde gözüne batıranlar varsa sil hepsini canım inan hic birsey kaybetmez aksine rahatlarsınYaşım 30. İnsanların niyetiniz yok mu sorularından, oğlumun pipisi paylaşımlarından, bencilliklerinden, göbekleri belli olsun diye dar kıyafetleri özellikle giymelerinden, uykusuz geceler diye durum atmalarından bıktım. Her şeyi kendime yorar oldum yapılan her şey batıyor artık bana.
Çok şükür güzel bir mesleğim var eşim mükemmel bir insan her yaz imrenilecek tatiller yaparız ama hiçbiri evlat yerini tutmuyor.
Bir solukta okudum diye paylaştığım kitabın aynısını arkadaşın birisi bebeğiyle beraber paylaşıp artık nerde o hemen bitirmeler diye paylaşmış. Peki ben buna alınmakta haksız mıyım nolur söyle bana? Ben bu kadar evlat diye yanarken oğlumun pipisi diye ultrason fotoğrafı atmak bana haksızlık değil mi??? Neden insanlar bu kadar acımasız???
Amin canım allah sifa versinMerhaba kizlarr, moralim cok bozuk cidden bu hpv yüzünden. Aranıza katilicam kisa sure sonra insallah sorunsuz bir sekilde bebis geliyor diyereekk
Ahh kuzumm bende seninle aynı durumdayim 5 gün sonra 30 yaşıma giriyorum. 18 aylik evliyim 16 aydir bebek istiyoruz olmuyor eşimde de bende de problem yok. Psikolojim yerle bir. Etrafimda o kadar çok doğum ve gebelik haberi alıyorum ki hadi sira sizde artık diye konusuyorlar sanki keyfimden yapmıyorum. Kimseye olmuyor diyemiyorum zamanı var deyip geçiyorum. Babam kanser hastası dünya gözüyle torunumu göreyim diyor yutkunup kalıyorum. 1 kere aşılama yaptırdık olmadı. Macun kullandık olmadı. Doktor hiç birseyiniz yok kafana takmadigın zaman hamile kalacaksın diyor kafama takmamak mümkün mü şu durumdaYaşım 30. İnsanların niyetiniz yok mu sorularından, oğlumun pipisi paylaşımlarından, bencilliklerinden, göbekleri belli olsun diye dar kıyafetleri özellikle giymelerinden, uykusuz geceler diye durum atmalarından bıktım. Her şeyi kendime yorar oldum yapılan her şey batıyor artık bana.
Çok şükür güzel bir mesleğim var eşim mükemmel bir insan her yaz imrenilecek tatiller yaparız ama hiçbiri evlat yerini tutmuyor.
Bir solukta okudum diye paylaştığım kitabın aynısını arkadaşın birisi bebeğiyle beraber paylaşıp artık nerde o hemen bitirmeler diye paylaşmış. Peki ben buna alınmakta haksız mıyım nolur söyle bana? Ben bu kadar evlat diye yanarken oğlumun pipisi diye ultrason fotoğrafı atmak bana haksızlık değil mi??? Neden insanlar bu kadar acımasız???
iş arkadaşlarım ve burnumun dibinde balım.. onlara sorsan o kadar ince düşünemiyor olurlar ama ben ince düşünüyorum herkesin hevesini heyecanını anlıyorum hoş görüyorum azcık empati ne hoş olurdu...Kimseye katlanmak zorunda degilsin sosyal cevrende bu sekilde gözüne batıranlar varsa sil hepsini canım inan hic birsey kaybetmez aksine rahatlarsın
İnsanlardan anlayıs beklemek deveye hendek atlatmaktan daha zor inan buna.iş arkadaşlarım ve burnumun dibinde balım.. onlara sorsan o kadar ince düşünemiyor olurlar ama ben ince düşünüyorum herkesin hevesini heyecanını anlıyorum hoş görüyorum azcık empati ne hoş olurdu...
"Bebek yapın da sevelim" Evet zaten bebek yapılan bir şey... kek gibi ya, kurabiye gibiAhh kuzumm bende seninle aynı durumdayim 5 gün sonra 30 yaşıma giriyorum. 18 aylik evliyim 16 aydir bebek istiyoruz olmuyor eşimde de bende de problem yok. Psikolojim yerle bir. Etrafimda o kadar çok doğum ve gebelik haberi alıyorum ki hadi sira sizde artık diye konusuyorlar sanki keyfimden yapmıyorum. Kimseye olmuyor diyemiyorum zamanı var deyip geçiyorum. Babam kanser hastası dünya gözüyle torunumu göreyim diyor yutkunup kalıyorum. 1 kere aşılama yaptırdık olmadı. Macun kullandık olmadı. Doktor hiç birseyiniz yok kafana takmadigın zaman hamile kalacaksın diyor kafama takmamak mümkün mü şu durumdaAllah yardımcımız olsun Allahım daha fazla bekletmesin inşallah..
Canımın içisin ya ball ♥İnsanlardan anlayıs beklemek deveye hendek atlatmaktan daha zor inan buna.
Kapat gitsin sosyal medyanı burada bizler yeteriz sana
Teşekkür ederimmAmin canım allah sifa versin
Biliyorum benim görümcem de aynı. Aynı şeyleri yaşadık hala yaşıyorum ama şuna inanın hiç bişey sağlığından değerli değil böyle stres yaptıkça sağlığını da kaybetçrksin nolur biraz akışına bırakmaya çalış. Görüşme o kişilerle engelle sosyal medyada kim ne düşünürse düşünsün.. Yaş 30 üstü olunca ay deneme süresi oluyo.. İlk başta yumurta büyütme tedavisi uyguladınız mıYaşım 30. İnsanların niyetiniz yok mu sorularından, oğlumun pipisi paylaşımlarından, bencilliklerinden, göbekleri belli olsun diye dar kıyafetleri özellikle giymelerinden, uykusuz geceler diye durum atmalarından bıktım. Her şeyi kendime yorar oldum yapılan her şey batıyor artık bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?