Gerkirrse onlarla da konuşma cnm bu kadar yıpratma kendini hormon değerlerin bile etkilenir. Yanlış hatırlamıyorsam fshın yüksekti böyle yaparak daha kötü olur herşey.. Uzak dur böyle insanlardan rahatlarsın biraziş arkadaşlarım ve burnumun dibinde balım.. onlara sorsan o kadar ince düşünemiyor olurlar ama ben ince düşünüyorum herkesin hevesini heyecanını anlıyorum hoş görüyorum azcık empati ne hoş olurdu...
Ya bende senin gibiydim 2 gundur yazdıklarını okuyorum yazmak şimdi nasip oldu. Uygulamalardn gebe yaptım kendimi işte şu kadar kaftalık hamilesin yazıo du ona seviniyordum sonra halime acıyordum. İnstagramdan bebek videoları izler izler Aglardım.Atılan resimlerin haddi hesabı yoktu tabi. Bebek istedikten 1 sene sonrasıydı. Kendi kendime dedim nie kendine bunu yapıosun. Tabi eşiminde cabası coktur atlatmamda. İnstagramı ve butun sosyal medya kapadık. Beni karşısına aldı konuştu. Tamam bebek aile için cok onemli ama bu işler birazda nasip işi. Kendini cok yoruyorsun cok üzüyorsun. Bende cok istiyorum ama biz ne kadar cabalarsak cabalayalım takdiri ilahi dedi. Ve zamanla toparlanmaya başladım. Ardından doktora gittik doktor da dedi hiçbir sıkıntı yok keyfine bak. Ama yine de üzülüyordum tabi de oyle eskisi gibi paranoyak olacak kadar değildim. Hiçbişey yoksa neden olmuyorlar başladı. Artık cidden takmıyordum kimseyi görmeyince duymayınca biraz da. Kafamı dagıttım hep. Günlere girdim. Yeni insanlar tanıdım. Kurslar katıldım. Derken zaman gecti. Sonra tedavi ye başlayalım artık dedik klomene başladı doktor. 2 kez kullandım 2. Sinden sonraki ay hamile kaldım. O zamanlar da kafamda yoktu hiç. Sadece herkesten dua istiyordum dua edin die. Bir baktım hamileyim. Tam 2 sene sonra kavuştum yavruma.Demem şu ki seni mutsuz eden herşeyden bu sure zarfında uzak dur ve olmayadabilir e kendini alıştır ben oyle yapmıştım. İnşallah hayırlu zamanda burdaki herkes te guzel haberler alır.Canımın içisin ya ball ♥
Biliyorum benim görümcem de aynı. Aynı şeyleri yaşadık hala yaşıyorum ama şuna inanın hiç bişey sağlığından değerli değil böyle stres yaptıkça sağlığını da kaybetçrksin nolur biraz akışına bırakmaya çalış. Görüşme o kişilerle engelle sosyal medyada kim ne düşünürse düşünsün.. Yaş 30 üstü olunca ay deneme süresi oluyo.. İlk başta yumurta büyütme tedavisi uyguladınız mı
Şimdiye kadar bende bir sorun görünmüyordu. Geçen aylarda işte bi gittim doktorun biri direkt tüp bebeğe git vakit kaybetmeden dedi. Bulduk bi merkez ve doktor ona gittim iğne ile takip ve aşılama yapalım başta sonra tüp bebek düşünürüz dedi. Doktoruma kalsa onları da yapmayacak gerek yok aslında ama bunaldım.bir yerden başlansın istedim. Bi ara eşimin değerleri ile uğraştık artık gittiğimiz özel hastane mi yanlış ölçtü naptı bilmiyorum o zaman ile şuanki değerler arasında uçurum var. İki farklı hastanede ölçtürduk bu defa. Ay başlarda zaten vajinusmustum onu hatırlamak bile istemiyorumGerkirrse onlarla da konuşma cnm bu kadar yıpratma kendini hormon değerlerin bile etkilenir. Yanlış hatırlamıyorsam fshın yüksekti böyle yaparak daha kötü olur herşey.. Uzak dur böyle insanlardan rahatlarsın biraz
Nana balım nasılsın. Görüşmeyeli neler yaptınızNerede bu topigimin güzel sakinleriiiiiiiiiiiiiiiii
Ben vajinismusu 4 yıla yakın çektim dile kolay 46 ay.. Şimdi de bebek için uğraşıyoruz 6 aydır.. Evet bazen bende umutsuz oluyorum ama kısmet herşey.. Fsh mı yüksekti senin öyle hatırlıyorum sanki. Bence başka Bi yerde daha yaptır amh ve fsh testiniŞimdiye kadar bende bir sorun görünmüyordu. Geçen aylarda işte bi gittim doktorun biri direkt tüp bebeğe git vakit kaybetmeden dedi. Bulduk bi merkez ve doktor ona gittim iğne ile takip ve aşılama yapalım başta sonra tüp bebek düşünürüz dedi. Doktoruma kalsa onları da yapmayacak gerek yok aslında ama bunaldım.bir yerden başlansın istedim. Bi ara eşimin değerleri ile uğraştık artık gittiğimiz özel hastane mi yanlış ölçtü naptı bilmiyorum o zaman ile şuanki değerler arasında uçurum var. İki farklı hastanede ölçtürduk bu defa. Ay başlarda zaten vajinusmustum onu hatırlamak bile istemiyorum
Amin amin İnşallah... valla kim hamile kim kimle evlenmiş araştırıp yorum yapmam asla ne ben ne ailem. Bu insanlardaki merak ve fesatlık illallah dedirtti. İnşallah daha çok bekletmesin RabbimYa bende senin gibiydim 2 gundur yazdıklarını okuyorum yazmak şimdi nasip oldu. Uygulamalardn gebe yaptım kendimi işte şu kadar kaftalık hamilesin yazıo du ona seviniyordum sonra halime acıyordum. İnstagramdan bebek videoları izler izler Aglardım.Atılan resimlerin haddi hesabı yoktu tabi. Bebek istedikten 1 sene sonrasıydı. Kendi kendime dedim nie kendine bunu yapıosun. Tabi eşiminde cabası coktur atlatmamda. İnstagramı ve butun sosyal medya kapadık. Beni karşısına aldı konuştu. Tamam bebek aile için cok onemli ama bu işler birazda nasip işi. Kendini cok yoruyorsun cok üzüyorsun. Bende cok istiyorum ama biz ne kadar cabalarsak cabalayalım takdiri ilahi dedi. Ve zamanla toparlanmaya başladım. Ardından doktora gittik doktor da dedi hiçbir sıkıntı yok keyfine bak. Ama yine de üzülüyordum tabi de oyle eskisi gibi paranoyak olacak kadar değildim. Hiçbişey yoksa neden olmuyorlar başladı. Artık cidden takmıyordum kimseyi görmeyince duymayınca biraz da. Kafamı dagıttım hep. Günlere girdim. Yeni insanlar tanıdım. Kurslar katıldım. Derken zaman gecti. Sonra tedavi ye başlayalım artık dedik klomene başladı doktor. 2 kez kullandım 2. Sinden sonraki ay hamile kaldım. O zamanlar da kafamda yoktu hiç. Sadece herkesten dua istiyordum dua edin die. Bir baktım hamileyim. Tam 2 sene sonra kavuştum yavruma.Demem şu ki seni mutsuz eden herşeyden bu sure zarfında uzak dur ve olmayadabilir e kendini alıştır ben oyle yapmıştım. İnşallah hayırlu zamanda burdaki herkes te guzel haberler alır.
İyiyim balam sen nasılsın böcegin nasılNana balım nasılsın. Görüşmeyeli neler yaptınız
ne Allah'ın cezası bi illetti oBen vajinismusu 4 yıla yakın çektim dile kolay 46 ay.. Şimdi de bebek için uğraşıyoruz 6 aydır.. Evet bazen bende umutsuz oluyorum ama kısmet herşey.. Fsh mı yüksekti senin öyle hatırlıyorum sanki. Bence başka Bi yerde daha yaptır amh ve fsh testini
BurdaaayiiimmNerede bu topigimin güzel sakinleriiiiiiiiiiiiiiiii
Amiin inşallahInsallah canimm allah senin hepimizin gönlüne göre versin en hayirli zamandaaramiza hosgeldin
Yüksek dediğin kaç cnm? Amh kaçne Allah'ın cezası bi illetti o
Evet fsh yüksek amh ne öldürür ne güldürür. Bi de üniversite hastanesinde yaptırmak istiyorum test bakalım.ne zamana yaptırabilirsem
BurdayımmmmNerede bu topigimin güzel sakinleriiiiiiiiiiiiiiiii
Fsh 20 idi en son. Amh 1.60Yüksek dediğin kaç cnm? Amh kaç
Bitkisel kür yaptın mı fsh için hayıt otu aslanpençesi civam perçemi ve adaçayı kaynatıp içiyor bir arkadaş, araştırmış baya etkiliymişFsh 20 idi en son. Amh 1.60
Yaptım kuzum ayına 10 dan 20 ye çıktı bıraktım. Doktor aşılama için iğnelere başlatınca başka şeylerle etkilemek istemedimBitkisel kür yaptın mı fsh için hayıt otu aslanpençesi civam perçemi ve adaçayı kaynatıp içiyor bir arkadaş, araştırmış baya etkiliymiş
Aa daha çok mu artırdı, niye acaba ya, ilk aydan hamile kalanlar olmuş filan demişti o da mı yapmasa acabaYaptım kuzum ayına 10 dan 20 ye çıktı bıraktım. Doktor aşılama için iğnelere başlatınca başka şeylerle etkilemek istemedim
Herkeste aynı etkiyi yapmıyor demekki... devam edecekse her ay baktirsin değerlerineAa daha çok mu artırdı, niye acaba ya, ilk aydan hamile kalanlar olmuş filan demişti o da mı yapmasa acaba
Evet hemen tüp bebek demişler ama daha öncede hamile kaldı kaybetti iki kere, biraz daha deneyip yaza düşünüyor ben de dedim bir ay bitkisel kür deneyip testi tekrarla diye. Onda olumsuz etkisi olmaz inşHerkeste aynı etkiyi yapmıyor demekki... devam edecekse her ay baktirsin değerlerine
Kocayıda kendimide doyurdum cay iciyoruz kuzum sen ne yapıyorsunBurdaaayiiimmnapion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?