Ayni biz de oyleyiz ikizuumKocayıda kendimide doyurdum cay iciyoruz kuzum sen ne yapıyorsun
Ne yapıyorsun güzel cicegimBurdayımmmm
İsime karar verdinizmi bakayımAyni biz de oyleyiz ikizuum
Yok yaaa nerdeeeİsime karar verdinizmi bakayım
Yunus emre koysanızaYok yaaa nerdeee
Bende okuyup yazmayan olarak burdayım gizli takip nanacımNerede bu topigimin güzel sakinleriiiiiiiiiiiiiiiii
Gel yanıma bir igne yapacam sana Gizli takipcimizBende okuyup yazmayan olarak burdayım gizli takip nanacım
Koca direk cık dediYunus emre koysanıza
İnşallahEvet hemen tüp bebek demişler ama daha öncede hamile kaldı kaybetti iki kere, biraz daha deneyip yaza düşünüyor ben de dedim bir ay bitkisel kür deneyip testi tekrarla diye. Onda olumsuz etkisi olmaz inş
Muhammed Ali?Koca direk cık dediben severim aslnda da istee..
Sanki Bi yanlışlık var gibi benim amh 1.48 fsh 8 lerde. Bence araştır güvendiğin Bi yerde tekrar yaptır. Bence fsh daha düşük olmalıFsh 20 idi en son. Amh 1.60
E zaten benim sorunum fsh ın yüksek olması canım sorun o zatenSanki Bi yanlışlık var gibi benim amh 1.48 fsh 8 lerde. Bence araştır güvendiğin Bi yerde tekrar yaptır. Bence fsh daha düşük olmalı
Ay onu da ben sevmiormMuhammed Ali?
Ay Ali Asaf çok hoşAy onu da ben sevmiormailemizde cok var. Simdilk ali asaf var listede
Fshla amh doğru orantılı cnm ikisi de menapoz değeriE zaten benim sorunum fsh ın yüksek olması canım sorun o zaten
Evet cnm 16 demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben de hayıtotu hapı filan duymuştm hormon dengeliyor diye o da araştırmış kaynatıp içiyor şimdi ama inş tüp bebeğe gerek kalmaz tabiki hepiniz içinİnşallahfsh dan dolayı mı tüp bebek demişler?
Biz de yaza düşünüyoruz İnşallah gerek kalmaz Rabbim gönderir müjdemizi
Aynn. Bi o yatti biraz esimin de aklina. Ole takili kaldikAy Ali Asaf çok hoş
Ege DenizAy onu da ben sevmiormailemizde cok var. Simdilk ali asaf var listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?