Ege Deniz
AMH salgısının yine önemli bir belirteç olan Folikül Stimülan Hormon (FSH) ile bağlantısı yoktur . AMH ölçümlerinin FSH ‘ya oranla bazı avantajları da vardır .Ay içinde herhangi bir zamanda yapılabilir oysa FSH düzeyleri değişkenlik gösterir.Fshla amh doğru orantılı cnm ikisi de menapoz değeri
Burda neler neler okudum kaç örnek var daha yüksek olup gebe kalan. Dönüp dolaşıp nasip kısmında takılıyoruzEvet cnm 16 demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben de hayıtotu hapı filan duymuştm hormon dengeliyor diye o da araştırmış kaynatıp içiyor şimdi ama inş tüp bebeğe gerek kalmaz tabiki hepiniz için
Hadi ya ben öyle sanıyordum.k bakma cnm yanlış yönlendirdim.AMH salgısının yine önemli bir belirteç olan Folikül Stimülan Hormon (FSH) ile bağlantısı yoktur . AMH ölçümlerinin FSH ‘ya oranla bazı avantajları da vardır .Ay içinde herhangi bir zamanda yapılabilir oysa FSH düzeyleri değişkenlik gösterir.
Kan östrojen düzeylerinden etkilenmez , FSH ise yüksek östrojenle baskılandığı için ,düşük çıkan değerler yanıltıcı olabilir.
AMH, FSH ile ilgili bir ölçüm değildir.
Netteki birkaç yazı canım
Estağfurullah canım ne kusuruHadi ya ben öyle sanıyordum.k bakma cnm yanlış yönlendirdim.
Tabi kocanın tek erkek oglu iyi düsünsünanam kocaya da bisey begndirrmiorz
İnsallah olacakBenim oğlum olursa Ömer olcak inş ömerimizkız olursa da elif
Tv izliyorum canısı sen nasılsınNe yapıyorsun güzel cicegim
Tabi kuzum önemli olan muayenede doktorun ne gördüğü.. Demek yumurtaların iyi durumdaEstağfurullah canım ne kusuru
Doktorum menopoz belirtisi bile yok dedi hamdolsun. Bazısı testte görünce hemen korkutuyor ama benim doktorum çok iyi bir hastanede senelerin tüp bebek doktoru
Evet manisada olmus. Yuksek ikisi de. Gecmis olsn cnm. Sen hangi sehirdeydinTv izliyorum canısı sen nasılsındeprem oldu yine panik atak hastası olcam artık ya
Yumurtalar iyi ama hormonların yumurtalarına kafa tutuyor dediiiiTabi kuzum önemli olan muayenede doktorun ne gördüğü.. Demek yumurtaların iyi durumda
Bencede ara ver biraz hatta ikinci aşılamaya geçmeden ara verseydin de olurdu ilaçların etkisi Bi kaç ay gidiyormuş çünkü. Biraz kafanı rahatlatmaya ihtiyacın var senin bence. Demesi kolay dicek sin biliyorum ama uzak dur seni üzen insanlardanYumurtalar iyi ama hormonların yumurtalarına kafa tutuyor dediiiio yüzden fsh yüksek çıkıyor çok çalışıyor kuzucum yumurta oluşsun diye. Fsh ve lh içeren iğneler verdi aşılamada. ikinciyi aşılamayı da olunca yaza kadar mola kuzum
Eşim istemiyor canım tüp bebek raporu için iki iğneli aşılama şart imiş. Olalım kurtulalım diyor.Bencede ara ver biraz hatta ikinci aşılamaya geçmeden ara verseydin de olurdu ilaçların etkisi Bi kaç ay gidiyormuş çünkü. Biraz kafanı rahatlatmaya ihtiyacın var senin bence. Demesi kolay dicek sin biliyorum ama uzak dur seni üzen insanlardan
Aynen canım İstanbuldayım benEvet manisada olmus. Yuksek ikisi de. Gecmis olsn cnm. Sen hangi sehirdeydin
Anladım cnm oda haklı. Yok kuzum adet olayım tekrar konuşucam bakalım ne dicek kist hakkında ama ben ameliyat olmak istemiyorum eğer Bi tedavi uygulayamam derse başka doktor bulurum. Benim gittiğim 3.doktor hepsi ayrı manyak çıktı yaEşim istemiyor canım tüp bebek raporu için iki iğneli aşılama şart imiş. Olalım kurtulalım diyor.
Sen çikolata kisti için gittin mi başka doktora?
Gerek kalmaz rüyaların gerçeğe dönüşür İnşallahAnladım cnm oda haklı. Yok kuzum adet olayım tekrar konuşucam bakalım ne dicek kist hakkında ama ben ameliyat olmak istemiyorum eğer Bi tedavi uygulayamam derse başka doktor bulurum. Benim gittiğim 3.doktor hepsi ayrı manyak çıktı ya
Oy kuzum inş hepimizin 2020 bize meleklerimize getirir inşGerek kalmaz rüyaların gerçeğe dönüşür İnşallah
Ay zaten iğneden çok korkuyorum nanaaaa önümüzdeki hafta iğne yapılcek tatanozGel yanıma bir igne yapacam sana Gizli takipcimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?