Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tv izliyorum canısı sen nasılsın deprem oldu yine panik atak hastası olcam artık ya
Bende gülüp geciyordum ama bende etkileniyorum artık büyük depremin habercisi bunlar rabbim hayırlısını versin valla korkuyorum kuzum
Bende iyiyim buarada hissetmedim ben sen hissettinmi

Aaaaa nasıl icime dogmus yaaa allahın sopası yok iste o tetanoz asısını benim yaptıgımı hayal et cicegim
Hic terketmeyin tek gizli takipcilerimiz kk üyeligi baslatmayanlar olsun

Aaaaa nasıl icime dogmus yaaa allahın sopası yok iste o tetanoz asısını benim yaptıgımı hayal et cicegim
Hic terketmeyin tek gizli takipcilerimiz kk üyeligi baslatmayanlar olsun
Nana ana her derde devaaa doktor ayağınıza geldi iğne yapılır serum takılır nana anaa şey gibi ovarlokçu ayağına geldi halı kenarları paspas kenarlarısende hava atarsın kız nana benim en büyük hayranlarım gizli takipçilerim dersin

Gec sen dalganı o asıyı vuruldugunda bende seninle dalga gececem

Bende gülüp geciyordum ama bende etkileniyorum artık büyük depremin habercisi bunlar rabbim hayırlısını versin valla korkuyorum kuzum
Bende iyiyim buarada hissetmedim ben sen hissettinmi
Allah beterinden korusun ya bende korkuyorum ama Allaha sıpınmaktan başka çare yok korusun hepimizi ben hissettim canım sen istanbuldaydın dimi hissetmedinmi

Allah beterinden korusun ya bende korkuyorum ama Allaha sıpınmaktan başka çare yok korusun hepimizi ben hissettim canım sen istanbuldaydın dimi hissetmedinmi
Evet canım ben hissetmedim rabbim beterinden korusun hepimizi

Hi ben de ordym da hissetmedim.
Hele bak ne dicem. Ben hastanemi degistrmyi dusunuorm yaa. Kotu yorumlr okudum drum hakkinda hep. Sen hangi hastnye gidiosn
Öylemi canım ben Vital Hospitale gidiyorum Bahçelievler haznedarda memnunum ben şuan benim kuzenimde orda doğum yaptı ve doktoru bana o önerdi iyi ve tecrübeli samimi bir doktor ben memnunum

Kızlar Memeli Mestan ni gören oldumu?
Ben olmayınca yana yakıla Nana neredeeeee diye ortalıgı atese veriyor ben oluncada kayboluyor

Gec sen dalganı o asıyı vuruldugunda bende seninle dalga gececem
Zalım anaaaa allahım sen şu kulunu hamile eylede onada iğneler kan almaların yapılsın dalga geçmek neymiş görsünnnnnnn çok güzel bir beddua oldu bence bu turar inşallahhhh

Öylemi canım ben Vital Hospitale gidiyorum Bahçelievler haznedarda memnunum ben şuan benim kuzenimde orda doğum yaptı ve doktoru bana o önerdi iyi ve tecrübeli samimi bir doktor ben memnunum
Hmm muayene ucreti ne kdr. Ssk anlasmasi var mi ? Bide dogum ucreti ne kdr sordun mu ?
Ağrı falanmı oluyor
Kisiden kisiye degisio. Bazilari agir oluo bazilari hafif. Dus alamazsin bikac gun . Ustune yatamazsin. Kolunu kullnma bikac gun. Ilk bikac gun bi agirlik ve agri hissedebilirsin. Gayet norml. Ole yani

İstediğimiz kola yaptırabiliyoruz deme ayy soluma yatarım ben ama sağ kolı kullanamıcaz amannnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…