- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Ömer asafta çook güzelAy onu da ben sevmiormailemizde cok var. Simdilk ali asaf var listede
Bende gülüp geciyordum ama bende etkileniyorum artık büyük depremin habercisi bunlar rabbim hayırlısını versin valla korkuyorum kuzumTv izliyorum canısı sen nasılsındeprem oldu yine panik atak hastası olcam artık ya
Hii ben hissetmedim hic. Tv acik diye herlde. Anadoluda misin avrupda miAynen canım İstanbuldayım ben
Evet guzl o daÖmer asafta çook güzel
Aaaaa nasıl icime dogmus yaaa allahın sopası yok iste o tetanoz asısını benim yaptıgımı hayal et cicegimAy zaten iğneden çok korkuyorum nanaaaa önümüzdeki hafta iğne yapılcek tatanozama bende yazıyorum yazmadığımda merak etmiyosunuz bak varlığımdan haberdarınız yok gizli gizli okuyorum bende napayım nana anaaaaaa topik evimiz nana anamız dedik gizlide olsa terketmiyoruz topiği
İsimde zor iş yaaa hem anlamı güzel olsun diyosun hem kafama yatsın diyosun zor zaarrrrHii ben hissetmedim hic. Tv acik diye herlde. Anadoluda misin avrupda mi
Evet guzl o da
Nana ana her derde devaaa doktor ayağınıza geldi iğne yapılır serum takılır nana anaaAaaaa nasıl icime dogmus yaaa allahın sopası yok iste o tetanoz asısını benim yaptıgımı hayal et cicegim
Hic terketmeyin tek gizli takipcilerimiz kk üyeligi baslatmayanlar olsun
Gec sen dalganı o asıyı vuruldugunda bende seninle dalga gececemNana ana her derde devaaa doktor ayağınıza geldi iğne yapılır serum takılır nana anaaşey gibi ovarlokçu ayağına geldi halı kenarları paspas kenarları sende hava atarsın kız nana benim en büyük hayranlarım gizli takipçilerim dersin
Allah beterinden korusun ya bende korkuyorum ama Allaha sıpınmaktan başka çare yok korusun hepimiziBende gülüp geciyordum ama bende etkileniyorum artık büyük depremin habercisi bunlar rabbim hayırlısını versin valla korkuyorum kuzum
Bende iyiyim buarada hissetmedim ben sen hissettinmi
Avrupadayım canım ben yaHii ben hissetmedim hic. Tv acik diye herlde. Anadoluda misin avrupda mi
Evet guzl o da
Evet canım ben hissetmedim rabbim beterinden korusun hepimiziAllah beterinden korusun ya bende korkuyorum ama Allaha sıpınmaktan başka çare yok korusun hepimiziben hissettim canım sen istanbuldaydın dimi hissetmedinmi
Hi ben de ordym da hissetmedim.Avrupadayım canım ben ya
Amin canımEvet canım ben hissetmedim rabbim beterinden korusun hepimizi
Öylemi canım ben Vital Hospitale gidiyorum Bahçelievler haznedarda memnunum ben şuan benim kuzenimde orda doğum yaptı ve doktoru bana o önerdi iyi ve tecrübeli samimi bir doktor ben memnunumHi ben de ordym da hissetmedim.
Hele bak ne dicem. Ben hastanemi degistrmyi dusunuorm yaa. Kotu yorumlr okudum drum hakkinda hep. Sen hangi hastnye gidiosn
Zalım anaaaaGec sen dalganı o asıyı vuruldugunda bende seninle dalga gececem
Ağrı falanmı oluyorAllhtan 2 dozunu da oldum o asinin. Cok sukur kolay atlattim
Eve gelir gelmez ustune buz tut M Minik mucizee
Hmm muayene ucreti ne kdr. Ssk anlasmasi var mi ? Bide dogum ucreti ne kdr sordun mu ?Öylemi canım ben Vital Hospitale gidiyorum Bahçelievler haznedarda memnunum ben şuan benim kuzenimde orda doğum yaptı ve doktoru bana o önerdi iyi ve tecrübeli samimi bir doktor ben memnunum
Kisiden kisiye degisio. Bazilari agir oluo bazilari hafif. Dus alamazsin bikac gun . Ustune yatamazsin. Kolunu kullnma bikac gun. Ilk bikac gun bi agirlik ve agri hissedebilirsin. Gayet norml. Ole yaniAğrı falanmı oluyor
İstediğimiz kola yaptırabiliyoruz demeHmm muayene ucreti ne kdr. Ssk anlasmasi var mi ? Bide dogum ucreti ne kdr sordun mu ?
Kisiden kisiye degisio. Bazilari agir oluo bazilari hafif. Dus alamazsin bikac gun . Ustune yatamazsin. Kolunu kullnma bikac gun. Ilk bikac gun bi agirlik ve agri hissedebilirsin. Gayet norml. Ole yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?