Evet. Ben de soluma yatiorm diye sagima yaptrdim. Yine saginla is yapabilirsin zorlamdan. O yuzden sag mantikli geldi banaİstediğimiz kola yaptırabiliyoruz demeayy soluma yatarım ben ama sağ kolı kullanamıcaz amannnn
Bencede yani mantıklı olmak gerek offf sıkıntılı durumlarEvet. Ben de soluma yatiorm diye sagima yaptrdim. Yine saginla is yapabilirsin zorlamdan. O yuzden sag mantikli geldi bana
Ne oldu kız
Basla canımKızlar ben bgn klomene basladım ya ovulasyon testıne ne zaman baslayayım pekı hemen yarın baslayayım mı❤
Ben çıkarımKimse benimle ilgilenmiyor diye baska baska topiklere gidiyorum
Yokmu Nanasına sahip cıkan
Günaydinn cicekleriimmmGünaydınnnnnnngününüz çok güzel bereketli musmutlu geçsin insAllah kızlar
Tesekkur ederim cnmBasla canım
Muane ücreti ssklı 135 tl canım zamlandı oda yılbasından sonra. Doğum ücretini sormadım ama geçen sene eylülde benim tanısıgım indirimli 2.500 falan sezeryan yaptırmıs sanırım ama zamlanmıstırHmm muayene ucreti ne kdr. Ssk anlasmasi var mi ? Bide dogum ucreti ne kdr sordun mu ?
Kisiden kisiye degisio. Bazilari agir oluo bazilari hafif. Dus alamazsin bikac gun . Ustune yatamazsin. Kolunu kullnma bikac gun. Ilk bikac gun bi agirlik ve agri hissedebilirsin. Gayet norml. Ole yani
Aaaaa ilgileniyoruz yaaaaKimse benimle ilgilenmiyor diye baska baska topiklere gidiyorum
Yaaaa nasilda beni ozlemisss yaaaKızlarMemeli Mestan ni gören oldumu?
Ben olmayınca yana yakıla Nana neredeeeee diye ortalıgı atese veriyor ben oluncada kayboluyor
Nana cım yerim ben seni yaaaKimse benimle ilgilenmiyor diye baska baska topiklere gidiyorum
Başka topiklere gidipte banlanma sonra, dizini kır otur kendi topiğindeKimse benimle ilgilenmiyor diye baska baska topiklere gidiyorum
Sağol canım benim bende salgından nasiplendim 10 gün raporluydum sonra karne verip ailemin yanına geldim. Böcek iyi çok şükürİyiyim balam sen nasılsın böcegin nasılhicbirsey yapmadım görüsmeyeli aynı yerde sayıyorum oturdum reglimi bekliyorum
Kendi eski topiklerimi hortlatma sebebim yatmasınlar kalksınlarBen çıkarımama gece giremiyorum
Nasılsın kuzum, eski topiklerimi börtletmeye başlamışsın
Bu demek oluyor ki mücadeleye devam
Günaydın canım aminnnnnGünaydınnnnnnngününüz çok güzel bereketli musmutlu geçsin insAllah kızlar
Sabah işe geliyorumKendi eski topiklerimi hortlatma sebebim yatmasınlar kalksınlar
Ben banlanabilecegim topiklere gidiyorum kimseler burada bana sahip cıkmıyorSende gece uyuyorsun nasıl olacak
Günaydın canım aminnnnn
Hayır hicbirinizin gece sesi cıkmıyor☹Aaaaa ilgileniyoruz yaaaa
Cok sevindim balam insaalah istedigin gibi olurYaaaa nasilda beni ozlemisss yaaaYerim seniii nanaaaa ev bulduk aylar sonra cok icime sindi ev sahibi ile gorusucez insallah sorunsuz aliriz bi problem cikmadan dua edin bana nolur
Yersin yersin gece nerdeydiniz her yere yazdım bugün banlanmazsam yersinNana cım yerim ben seni yaaa
Sırf bunu duymayı bekliyordum zatenBaşka topiklere gidipte banlanma sonra, dizini kır otur kendi topiğindebak lorik de yok çok sakinledi buralar
Gecmis olsun melegim siz iyi olun benim yüregim kus gibi oluyorSağol canım benim bende salgından nasiplendim 10 gün raporluydum sonra karne verip ailemin yanına geldim. Böcek iyi çok şükür. Ya kendine uğraşacak bir aktivite bulsaydın gülüm iyi olurdu
Cocugunun rızkını kazanıyorsun calıs balam hatta banada isbul bandan uzak durayımSabah işe geliyorummecbur
Ah keşke çalışmasam bu hayat beni çok yordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?