Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben bgn klomene basladım ya ovulasyon testıne ne zaman baslayayım pekı hemen yarın baslayayım mı

Muane ücreti ssklı 135 tl canım zamlandı oda yılbasından sonra. Doğum ücretini sormadım ama geçen sene eylülde benim tanısıgım indirimli 2.500 falan sezeryan yaptırmıs sanırım ama zamlanmıstır

Kızlar Memeli Mestan ni gören oldumu?
Ben olmayınca yana yakıla Nana neredeeeee diye ortalıgı atese veriyor ben oluncada kayboluyor
Yaaaa nasilda beni ozlemisss yaaa Yerim seniii nanaaaa ev bulduk aylar sonra cok icime sindi ev sahibi ile gorusucez insallah sorunsuz aliriz bi problem cikmadan dua edin bana nolur

İyiyim balam sen nasılsın böcegin nasıl hicbirsey yapmadım görüsmeyeli aynı yerde sayıyorum oturdum reglimi bekliyorum
Sağol canım benim bende salgından nasiplendim 10 gün raporluydum sonra karne verip ailemin yanına geldim. Böcek iyi çok şükür . Ya kendine uğraşacak bir aktivite bulsaydın gülüm iyi olurdu

Ben çıkarım ama gece giremiyorum
Nasılsın kuzum, eski topiklerimi börtletmeye başlamışsın
Bu demek oluyor ki mücadeleye devam
Kendi eski topiklerimi hortlatma sebebim yatmasınlar kalksınlar
Ben banlanabilecegim topiklere gidiyorum kimseler burada bana sahip cıkmıyor Sende gece uyuyorsun nasıl olacak
Günaydınnnnnnn gününüz çok güzel bereketli musmutlu geçsin insAllah kızlar
Günaydın canım aminnnnn

Kendi eski topiklerimi hortlatma sebebim yatmasınlar kalksınlar
Ben banlanabilecegim topiklere gidiyorum kimseler burada bana sahip cıkmıyor Sende gece uyuyorsun nasıl olacak

Günaydın canım aminnnnn
Sabah işe geliyorum mecbur
Ah keşke çalışmasam bu hayat beni çok yordu

Aaaaa ilgileniyoruz yaaaa
Hayır hicbirinizin gece sesi cıkmıyor☹
Yaaaa nasilda beni ozlemisss yaaa Yerim seniii nanaaaa ev bulduk aylar sonra cok icime sindi ev sahibi ile gorusucez insallah sorunsuz aliriz bi problem cikmadan dua edin bana nolur
Cok sevindim balam insaalah istedigin gibi olur Ben seni hep özlüyorum manyak annem benim
Nana cım yerim ben seni yaaa
Yersin yersin gece nerdeydiniz her yere yazdım bugün banlanmazsam yersin
Başka topiklere gidipte banlanma sonra, dizini kır otur kendi topiğinde bak lorik de yok çok sakinledi buralar
Sırf bunu duymayı bekliyordum zaten lorikom yok sizde yoksunuz
Sağol canım benim bende salgından nasiplendim 10 gün raporluydum sonra karne verip ailemin yanına geldim. Böcek iyi çok şükür . Ya kendine uğraşacak bir aktivite bulsaydın gülüm iyi olurdu
Gecmis olsun melegim siz iyi olun benim yüregim kus gibi oluyor
Buldugum ugraslardanda sıkıldımki ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…