- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aptal mi millet allah,askina gecen bende tartistim biri ile bana ee bebek niye yok dedigi icinBende dün akşam kınada bugün bebek mevlidinde olmak üzere yine sizin yok mu bebek sorularına maruz kaldım..
Letgodan ucuz bisy buldum onu aldim. Simdilk idare etsin diye. Belki tasinir gidersek baska bisy aliriz bosuna masraf olmasin diye.Yyaaa a Kalmis besik mesik aldin mi doğumdan sonra mi
Vay hain bugun kocasina bunu yapan yarin beni de birakir gider ( esra erol izleyen biri )Hazırlamıstım zaten bugünü bekliyordum
Aynen öyle canımİnsallah canım cocuguna baktıkca o korkuyu hatırlar insan valla hayırlısını yasayalım cümlece insallah
Aman ne diyeyim kuzum ya şeytan diyo katılma böyle ortamlara ama napayım akraba işteVar var evde uyutup cıkıyoruz dısarıya deseydin
Bende birwz yumuşak davranıyorum sanırım ondan soruyo millet biraz sert çıkabilsem..Aptal mi millet allah,askina gecen bende tartistim biri ile bana ee bebek niye yok dedigi icin
Iyi dusunmussun zaten hizli buyuyor bebekler büyüdüğünde guzel kullanışlı bisey alirsinizLetgodan ucuz bisy buldum onu aldim. Simdilk idare etsin diye. Belki tasinir gidersek baska bisy aliriz bosuna masraf olmasin diye.
Hazir cewap ver kiz sen de. Varsa her turlu duyuyolr zaten. Sizene kim ne zmn cocuk yapcak yaa. Sanki anca cocuk icin evlenilioBende dün akşam kınada bugün bebek mevlidinde olmak üzere yine sizin yok mu bebek sorularına maruz kaldım..
Seni hint dizilerine baslatacam romeom tüm bildiklerini unutturacam sanaVay hain bugun kocasina bunu yapan yarin beni de birakir gider ( esra erol izleyen biri )
Katılma canım yani zorunlulugun yoksa elinden geldiigince kacAman ne diyeyim kuzum ya şeytan diyo katılma böyle ortamlara ama napayım akraba işte
Ah kuzum ah sorma sert cevap veremediğim için böyleler heralde..Hazir cewap ver kiz sen de. Varsa her turlu duyuyolr zaten. Sizene kim ne zmn cocuk yapcak yaa. Sanki anca cocuk icin evlenilio
Zorunluluk dğeilfi cnm da sevdiğim kişilerindi ondan katıldımKatılma canım yani zorunlulugun yoksa elinden geldiigince kac
Aynn. Ben de isterdim ilk cocugumdur ozenim en iisni alimIyi dusunmussun zaten hizli buyuyor bebekler büyüdüğünde guzel kullanışlı bisey alirsiniz
Bi kere desen ole dewm edersin iste. Yol verme insanlraAh kuzum ah sorma sert cevap veremediğim için böyleler heralde..
Anladım cicegim sil at kafandan allah bilir ne zaman olacagını kullar degil...Zorunluluk dğeilfi cnm da sevdiğim kişilerindi ondan katıldım
Vallaha bende cok yumusaktim basta yuz buldular artik söylüyorumBende birwz yumuşak davranıyorum sanırım ondan soruyo millet biraz sert çıkabilsem..
Evladin icin en iyisini siz bilirsiniz kuzumAynn. Ben de isterdim ilk cocugumdur ozenim en iisni alimama iste ileriyi de dusunmek gerekio. Her an basimiza ne gelck bilmiorz. Fuzuli masraf da yapmk istemiorm zaten ben calismiorm. Kp falan desen zerre kurusunu gormedik hep aksinee. Ay yine geldim o konulraa
Amin kuzum inşallahSana diyorum ama bende aynıyım iste teselli etmek adetimiz olmus rabbim yardımcımız olsun
Ole valla amin. Her gidisimizde orda burda şuyum buyum var deyip druo ama hic faydasini gormedik. O zoruma gidio. Sirf burda gecinemeyelm onlrin yanina gidelm diye yapio ondan doldum yineEvladin icin en iyisini siz bilirsiniz kuzumkaristirmayin onlari da bosver herkes kendi yolunda onlarin kurusuna mmuhtac etmesin rabbim
Haklısın aslında cnmBi kere desen ole dewm edersin iste. Yol verme insanlra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?