Valla deidm ya bu ay rahattım çok ama yine olmadı.. Zamanı gelince olucak cnm inanıyorum hepimiz çok güzel anneler olucazAnladım cicegim sil at kafandan allah bilir ne zaman olacagını kullar degil...
Loriko dogru söylüyor allah muhtac etmesin kimseye ne benciller gercekten. Kendileri muhtac olurlar birgün ogün bugünlerini unutmayacaksınOle valla amin. Her gidisimizde orda burda şuyum buyum var deyip druo ama hic faydasini gormedik. O zoruma gidio. Sirf burda gecinemeyelm onlrin yanina gidelm diye yapio ondan doldum yineamaaan ule iste neysaa. Sen nie kavgalisin kocisinle
Ne kadar sacma bir ulke yaSeni hint dizilerine baslatacam romeom tüm bildiklerini unutturacam sana
Bende söylücem karar verdim şimdiVallaha bende cok yumusaktim basta yuz buldular artik söylüyorum
Evet herkesin imrendigi anneler bizler olacazValla deidm ya bu ay rahattım çok ama yine olmadı.. Zamanı gelince olucak cnm inanıyorum hepimiz çok güzel anneler olucaz
Onadamı bagımlısın bürütüsNe kadar sacma bir ulke yadizide biri birine tokat atiyor sanirsin füze fırlatıyor odanin bi ucundan
Allah kolaylık versin kuzum her şey çok çok yolunda gitsin İnşallahBen obur ay adet bitiminde gitmistim doktora o zaman bana CORASPRIN ve FOLATTRO vermisti onlari kullaniyorum . Ayriyetten gunde 1 tane avokado tuketiyorum . Gunde 1 avuc kabak cekirdegi
Kiz utanmadan kardesleri ondan para istio bu halde. Ogullrini aldim diye peder biraz gicik bize.Loriko dogru söylüyor allah muhtac etmesin kimseye ne benciller gercekten. Kendileri muhtac olurlar birgün ogün bugünlerini unutmayacaksın
Allah sabır versin bizlere. Dün de ben mercek altındaydım. Zaman değişti çağ değişti diyoruz ama insanların kafa aynı. Nato kafaaaAh kuzum ah inş.. Martta görümcem doğum yapçak bebek görme bebek mevlidi derken yine Bi sürü sınav beni bekliyo..
Hani çok istiyoruz ya tatlım işte ondan sınanıyoruz..Allah sabır versin bizlere. Dün de ben mercek altındaydım. Zaman değişti çağ değişti diyoruz ama insanların kafa aynı. Nato kafaaa
Allah hakkınızda ne düsünüyorlarsa kendi baslarına devsirsin insallahKiz utanmadan kardesleri ondan para istio bu halde. Ogullrini aldim diye peder biraz gicik bize.
Benim arkadaşın teki ta evlenmeden gitti bakıldı. Evlendi ilk ay gitti bakıldı. Korunuyorum dedi ilk aydan gebe kaldı fotosunu attı. Ne bileyim valla bazı şeyler fena dokunuyoHani çok istiyoruz ya tatlım işte ondan sınanıyoruz..
Ne onlar size muhtac olsun ne de siz . Ben kocisim malligi yüzünden kavgaliyim yaOle valla amin. Her gidisimizde orda burda şuyum buyum var deyip druo ama hic faydasini gormedik. O zoruma gidio. Sirf burda gecinemeyelm onlrin yanina gidelm diye yapio ondan doldum yineamaaan ule iste neysaa. Sen nie kavgalisin kocisinle
Vallaha soyle ya de ki SIZ MI BAKICAKSINIZ MASRAFLAR SIZE MI KALICAK BU KADAR MERAK ICINDESINIZBende söylücem karar verdim şimdi
DENK GELDI OYLE BI YARIM SAAT IZLEDIM NE B.KTAN ENTRIKALAROnadamı bagımlısın bürütüs
seceneklerimi azaltıyorsun
Allh herkesin gonlune gore versin artk ne diyim valla ben de sasiriyorm.Allah hakkınızda ne düsünüyorlarsa kendi baslarına devsirsin insallah
Amin amiinNe onlar size muhtac olsun ne de siz . Ben kocisim malligi yüzünden kavgaliyim ya
Vallaha soyle ya de ki SIZ MI BAKICAKSINIZ MASRAFLAR SIZE MI KALICAK BU KADAR MERAK ICINDESINIZOLUNCA HABERINIZ OLUR
DENK GELDI OYLE BI YARIM SAAT IZLEDIM NE B.KTAN ENTRIKALAR
Onlar şanslıgillerBenim arkadaşın teki ta evlenmeden gitti bakıldı. Evlendi ilk ay gitti bakıldı. Korunuyorum dedi ilk aydan gebe kaldı fotosunu attı. Ne bileyim valla bazı şeyler fena dokunuyo
Ondan diyorm kuzuO daa ne yapmış öyle canım hepten koyvermiş kendini, biz sağlıklı olmazsak sağlıklı bebek nasıl olacak
Bebegimm kusum bitannneeemm ya ozledim diye arada gelmek istedim böyle
İyiy wttin nasılsın? Bailadnmı hazırlıklaraBebegimm kusum bitannneeemm ya ozledim diye arada gelmek istedim böyle❤❤❤
Iyiyim cok sukur hayir ya baslayamadim son 1 gun kaldiİyiy wttin nasılsın? Bailadnmı hazırlıklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?