Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ole valla amin. Her gidisimizde orda burda şuyum buyum var deyip druo ama hic faydasini gormedik. O zoruma gidio. Sirf burda gecinemeyelm onlrin yanina gidelm diye yapio ondan doldum yine amaaan ule iste neysaa. Sen nie kavgalisin kocisinle
Loriko dogru söylüyor allah muhtac etmesin kimseye ne benciller gercekten. Kendileri muhtac olurlar birgün ogün bugünlerini unutmayacaksın

Ah kuzum ah inş.. Martta görümcem doğum yapçak bebek görme bebek mevlidi derken yine Bi sürü sınav beni bekliyo..
Allah sabır versin bizlere. Dün de ben mercek altındaydım. Zaman değişti çağ değişti diyoruz ama insanların kafa aynı. Nato kafaaa

Ole valla amin. Her gidisimizde orda burda şuyum buyum var deyip druo ama hic faydasini gormedik. O zoruma gidio. Sirf burda gecinemeyelm onlrin yanina gidelm diye yapio ondan doldum yine amaaan ule iste neysaa. Sen nie kavgalisin kocisinle
Ne onlar size muhtac olsun ne de siz . Ben kocisim malligi yüzünden kavgaliyim ya
Bende söylücem karar verdim şimdi
Vallaha soyle ya de ki SIZ MI BAKICAKSINIZ MASRAFLAR SIZE MI KALICAK BU KADAR MERAK ICINDESINIZ OLUNCA HABERINIZ OLUR
Onadamı bagımlısın bürütüs
seceneklerimi azaltıyorsun
DENK GELDI OYLE BI YARIM SAAT IZLEDIM NE B.KTAN ENTRIKALAR

Allah hakkınızda ne düsünüyorlarsa kendi baslarına devsirsin insallah
Allh herkesin gonlune gore versin artk ne diyim valla ben de sasiriyorm.
Amin amiin

Benim arkadaşın teki ta evlenmeden gitti bakıldı. Evlendi ilk ay gitti bakıldı. Korunuyorum dedi ilk aydan gebe kaldı fotosunu attı. Ne bileyim valla bazı şeyler fena dokunuyo
Onlar şanslıgiller öyle benle evlenen benden sonra evlenen herkes 2.çocuklsrı oldu içim acıyo ama napalım vardır zamanı diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…