Dualarımız seninleeee bebeeğeemIyiyim cok sukur hayir ya baslayamadim son 1 gun kaldiyarin bat gunum yarin olursam obur gun basliycaz ignelere de daha gelmesi misafirim
Dualarinizdan operim sizleriiii❤❤Dualarımız seninleeee bebeeğeem
Böyle konuşmak yokkkkDualarinizdan operim sizleriiii❤❤insallah bi supriz yapaydi da tedavi gormemeydim gercekten kendimi ise yaramaz gibi goruyorum artik
Evlere inat hamile oluuuuccaaammmmmmmmm bennnnnn deeeeee eyyyy evrreennn duyuyor musun beni ben deee3 gebe kalicaaaammmBöyle konuşmak yokkkk
Pozitif enerji
Bazen cok sacmaliyorlar ya sanirsin doktor sitesi burasiBi insan neden pedinin fotosunu atmak ister kii  . Ha kahverngi ka kirmizi ne fark eder yani. Biz ne bilek ne yasion sen yaasanki hastanlerin acil bolumu yok haâ . Ne mallar vaa yaa
Sacmaligin daniskasi hem deBazen cok sacmaliyorlar ya sanirsin doktor sitesi burasi
Baktirdim 0,1 çıktı idrar yollari enfeksiyonu cikti maalesef ilac verdi doktor.Sanmiyorum canım dış gebelik değildir seninki.kan testi bakildi mı hcg kaç
Vallaha,dpgru diyon o kadar kadin doguma gittim hic biri de hani bakim pedine kanin ne renk demedi adetliyken alttan muayene de oldugumda da demedilerSacmaligin daniskasi hem dekan yani bunun neyini atacan ki. Doktorlar hani bakim mi diolr pedine . Azck mantik
Gecmis olsun insallahBaktirdim 0,1 çıktı idrar yollari enfeksiyonu cikti maalesef ilac verdi doktor.
Valla çok acaip sorular soruyorlar bencede ya kadınsın ya bak araştır sormadan artık herşey yazıyo zaten netteBi insan neden pedinin fotosunu atmak ister kii  . Ha kahverngi ka kirmizi ne fark eder yani. Biz ne bilek ne yasion sen yaasanki hastanlerin acil bolumu yok haâ . Ne mallar vaa yaa
Kimse mecbur degil o goruntuyu görmeyeValla çok acaip sorular soruyorlar bencede ya kadınsın ya bak araştır sormadan artık herşey yazıyo zaten nette
Bencede ya bende bazen öyle okurken iğrenç şeyler görebiliyorum bakasım gelmiyo o zaman konulara yaKimse mecbur degil o goruntuyu görmeye
Ya kendi pedimi degistirken bile ooyygg olan bir insanimBencede ya bende bazen öyle okurken iğrenç şeyler görebiliyorum bakasım gelmiyo o zaman konulara ya
İnşallah gelmessiiiiiiinIyiyim cok sukur hayir ya baslayamadim son 1 gun kaldiyarin bat gunum yarin olursam obur gun basliycaz ignelere de daha gelmesi misafirim
Yuhh burda mı paylaşmışlarBi insan neden pedinin fotosunu atmak ister kii  . Ha kahverngi ka kirmizi ne fark eder yani. Biz ne bilek ne yasion sen yaasanki hastanlerin acil bolumu yok haâ . Ne mallar vaa yaa
Amenna kuzumm amennaOnlar şanslıgiller☺ öyle benle evlenen benden sonra evlenen herkes 2.çocuklsrı oldu içim acıyo ama napalım vardır zamanı diyorum
Deil mi yani. Demezler de zaten. Icine bakip anliolr neyin nesi oldgunun. Kanin tipine rengine deil kiVallaha,dpgru diyon o kadar kadin doguma gittim hic biri de hani bakim pedine kanin ne renk demedi adetliyken alttan muayene de oldugumda da demediler
Dimi .. her seyi biliolr ama arastrmayi bilmiolr.Valla çok acaip sorular soruyorlar bencede ya kadınsın ya bak araştır sormadan artık herşey yazıyo zaten nette
Allhtan paylasamamis sahis.bi onu becerememisYuhh burda mı paylaşmışlar
Ay Allah tan paylaşamamış cidden şaka gibiDeil mi yani. Demezler de zaten. Icine bakip anliolr neyin nesi oldgunun. Kanin tipine rengine deil kio kdar da cahil olunmaz.
Dimi .. her seyi biliolr ama arastrmayi bilmiolr.
Allhtan paylasamamis sahis.bi onu becerememisisrrla yuklemk istio
Aynen hele ilk günlerYa kendi pedimi degistirken bile ooyygg olan bir insanimbi de milletinkiini mi inceliycem ped inceleme birimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?